CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
13.7.11 08:46

Leni nedivím se ti,když jezdí po služebkách :zed: ,t je na palici teda :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
13.7.11 08:49

tak to my jsme od restaurace na Záguří směrem k obecnímu úřadu - přibližne v polovině kopce. Taky asi tak 500m :-) :-) :-) v Bludovicích bydlíme dva roky. Takže taky ne dlouho. :-D :-D
Když nemůžeš dostat manžela na spermio, tak se to dá vyřešit kelímkem. Sestra Ti dá kelímek, manžel ho může naplnit doma a pak ho do hodiny odvézt do laborky. My to taky tak děláme, a pro chlapa to není tak stresující :wink:

Lenka72 píše:
Andrej, určitě to máme k sobě kousek!! :palec: :palec:
Toho Bezecného ale neznám.. :nevim:
Bydlíme tam teprve půl roku a sousedy znám jen ty nejbližší.. Musela bys mě trochu víc nasměrovat.
My jsme od restaurace Na Záguří cca 500m, směrem jak je spojovací cesta na Těrlicko, tak v té ulici.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.7.11 10:01

holky tady jsou naše miminka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,je to ten bílý flíček nalevo naoře,je to ale zle vidět,dala jsem vám to do kruhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
13.7.11 10:17

hezkééé :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.7.11 10:52

Ahoj holky konečně jsem vás dočtala.
Agy a Andrejko je mi to moc líto :hug:
Orchidejko super,krása :potlesk: :palec:
Leni,spg vám udělá i dr.Piegza v Havířově pod Elánem směrem k nemocnici :palec: .My tam byli taky.
Vítám nováčka :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
13.7.11 18:21
Holky, tak to my jsme skoro sousedky - ja bydlim pod namestim v Terlicku, takze to mam od vas zhruba kilometr. :think:
andreabul píše:
Ahojky Leni,
myslíš, že by Ti neudělali SG, i když nechceš jít na další vyšetření? Myslím si, že by to udělat mohli. Jinak by to měli udělat v každém CARu. Jinak zdravím Horní Bludovice. Já bydlím v prostředních bludovicích na záguří :-) :mavam:
Lenka72 píše:
Andrej, určitě to máme k sobě kousek!! :palec: :palec:
Toho Bezecného ale neznám.. :nevim:
Bydlíme tam teprve půl roku a sousedy znám jen ty nejbližší.. Musela bys mě trochu víc nasměrovat.
My jsme od restaurace Na Záguří cca 500m, směrem jak je spojovací cesta na Těrlicko, tak v té ulici.
  • Citovat
  • Upravit
13.7.11 18:24

orchi :palec:

• Citovat
  • Upravit
6887
13.7.11 18:31

holky, já jsem původně taky z Havířova, nejprve z města, ale naši pak koupili barák a bydlí v Havířově - Bludovicích - jak se jede kolem Stružníku a je tam pak takový statek s koňma, tak kousek odtamtud :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.7.11 18:35
Agy,tvůj včerejší příspěvek čtu až teď,je mi to moc moc líto :cry: ,ono to asi bude chtít více času na vzpamatování,a z každé finanční situace se vždycky najde nějaké východisko,třeba to nepůjde hned,ale musíš věřit a neztrácet naději
Agy77 píše:
Budem se snažit přirozeně a čekat na zázrak :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.7.11 18:45
Leni v EF se platí za spermiogram 200kč,ale loni nás na to poslal můj gynekolog napsal mi žádanku a manža šel do nemocnice a platit nic nemusel tak to zkus přes svého gynekologa,ale asi je ta žádanka nutná
Lenka72 píše:
Dobré ráno holky!! :kytka:
Kde všude nám udělají spermio, kromě EF? Víte některá?
Teď, když se mi tam nechce, tak tam určitě nepůjdu jen pro vyšetření.. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.7.11 18:50

orchidejko,k té fotečce není co dodat :palec: :palec: :palec: držím ti palce aby jsi měla za chvíli na testíku krásnou dálnici se //,páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 21:39

holky, nevim ktera z vas po me chtela odkaz na ty termaly… www.eger.hu

• Citovat
  • Upravit
6292
13.7.11 21:45

to jsem byla jááááááá :huban: jsi zlatá už jdu na to koukat,díííky Elli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 21:56

jj, nemas zac. je to v madarstine, ale pres google je dobry prekladac-slovnik. pa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13.7.11 21:58

Dala jsem ti spatnou adresu, dala jsem ti adresu mestecka, ktere je mimochodem taky uzasne, takze druhy pokus :lol: www.egertermal.hu

ivulik123 píše:
to jsem byla jááááááá :huban: jsi zlatá už jdu na to koukat,díííky Elli :srdce:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital