Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leni nedivím se ti,když jezdí po služebkách
,t je na palici teda
![]()
tak to my jsme od restaurace na Záguří směrem k obecnímu úřadu - přibližne v polovině kopce. Taky asi tak 500m
v Bludovicích bydlíme dva roky. Takže taky ne dlouho.
![]()
Když nemůžeš dostat manžela na spermio, tak se to dá vyřešit kelímkem. Sestra Ti dá kelímek, manžel ho může naplnit doma a pak ho do hodiny odvézt do laborky. My to taky tak děláme, a pro chlapa to není tak stresující ![]()
Lenka72 píše:
Andrej, určitě to máme k sobě kousek!!![]()
Toho Bezecného ale neznám..
Bydlíme tam teprve půl roku a sousedy znám jen ty nejbližší.. Musela bys mě trochu víc nasměrovat.
My jsme od restaurace Na Záguří cca 500m, směrem jak je spojovací cesta na Těrlicko, tak v té ulici.
holky tady jsou naše miminka
,je to ten bílý flíček nalevo naoře,je to ale zle vidět,dala jsem vám to do kruhu ![]()
Ahoj holky konečně jsem vás dočtala.
Agy a Andrejko je mi to moc líto ![]()
Orchidejko super,krása
![]()
Leni,spg vám udělá i dr.Piegza v Havířově pod Elánem směrem k nemocnici
.My tam byli taky.
Vítám nováčka
.
andreabul píše:
Ahojky Leni,
myslíš, že by Ti neudělali SG, i když nechceš jít na další vyšetření? Myslím si, že by to udělat mohli. Jinak by to měli udělat v každém CARu. Jinak zdravím Horní Bludovice. Já bydlím v prostředních bludovicích na záguří![]()
Lenka72 píše:
Andrej, určitě to máme k sobě kousek!!![]()
Toho Bezecného ale neznám..
Bydlíme tam teprve půl roku a sousedy znám jen ty nejbližší.. Musela bys mě trochu víc nasměrovat.
My jsme od restaurace Na Záguří cca 500m, směrem jak je spojovací cesta na Těrlicko, tak v té ulici.
holky, já jsem původně taky z Havířova, nejprve z města, ale naši pak koupili barák a bydlí v Havířově - Bludovicích - jak se jede kolem Stružníku a je tam pak takový statek s koňma, tak kousek odtamtud ![]()
Agy77 píše:
Budem se snažit přirozeně a čekat na zázrak
Lenka72 píše:
Dobré ráno holky!!
Kde všude nám udělají spermio, kromě EF? Víte některá?
Teď, když se mi tam nechce, tak tam určitě nepůjdu jen pro vyšetření..
orchidejko,k té fotečce není co dodat
držím ti palce aby jsi měla za chvíli na testíku krásnou dálnici se //,páááá ![]()
holky, nevim ktera z vas po me chtela odkaz na ty termaly… www.eger.hu
to jsem byla jááááááá
jsi zlatá už jdu na to koukat,díííky Elli ![]()
jj, nemas zac. je to v madarstine, ale pres google je dobry prekladac-slovnik. pa ![]()
Dala jsem ti spatnou adresu, dala jsem ti adresu mestecka, ktere je mimochodem taky uzasne, takze druhy pokus
www.egertermal.hu
ivulik123 píše:
to jsem byla jááááááájsi zlatá už jdu na to koukat,díííky Elli