CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
17.7.11 08:04

Orchidejko!!!!!!!!!! :palec: :palec: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce:
Je to krááááááása!!!!!! Nadherná čárka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Moc moc moc držím všechno co mám, ať to tak krásně pokračuje!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.7.11 08:26

leni děkujii,uvidíme,jak to bude pokračovat :andel: ,po mých zkušenostech si až moc uvědomuju,že to bude ještě těžké :-? :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.7.11 08:31

orchidejko,jááááá to tušila :palec: a moc ti to přeji :huban: máš pravdu teď to teprve začne,přeji hodně moc štěstí :hug: a kdy jdeš na KO,jedeš ještě do Brna,neb už ke svému gynekologovi?To Brno ti přineslo štěstííííííí viď :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.7.11 08:44

IVII no až 26.7 mám udělat první test :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pak prý za 14dnu kontrola v Brně,uvidíme,jak bude a co bude,pokud budou testíky sílit,tak pojedem do Brna na utz :andel: ,oni v CARECH to tak chtěji,zkontrlují a dají ti veškerou dokumentaci ké tvému gyn, v repromedě na tom loni trvali,tak pokud bude vše v pořádku,tak si uděláme ještě jeden výlet :andel: .ještě jim nemužu zaolat ,že mám // :mrgreen: ,páč si budou klepat na hlavu,že už testím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale já jsem testomaniačka no :oops: :oops: :mrgreen: ,já vím,že by bylo krásnější najít kolejnice jako hrom :mrgreen: ,ale mě potěší i dušík :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.7.11 08:49

Orchidejko,já věřím že i malý dušík :andel: ti udělá obrovskou radost :dance: neboj kolejnice budou taky jen chce všechno svůj čas,tak teď si hoď klidový režim a nauč se NIC NEDĚLAT!!!!!!!To je rozkaz :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.7.11 08:53

IVI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já od středy fáákt nic nedělááám :mrgreen: :mrgreen: ,manža uklízí :mrgreen: .obědy přes týden beru a ted jsem tam připsala i víkend :mrgreen: ,takže do hodky tu mám oběd,a fákt se válím jen u tv,včera jsem bylauplně KO a 2× za den jsem usnula 8-o ,to u mě není zvykem,tak už včera jsem říkala,že se něco děje,páč já neuměla oči otevřít :oops: ,a k tomu mi ještě pomáhá utroš,dyt beru 8 denně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.7.11 09:07

8 utroušů denně to je mazec,ale doktoři určitě ví proč a ten ti fakt neuškodí spíš naopak,jenom je to nepříjemné,chodit pořád se slipovkama,ale neboj palečky budu držet i nadáááále, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.7.11 09:19

no bez slipovky ani ránu :roll: :roll: ,holky na reprfitu to taky ta berou,asi to tak dávaji :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
17.7.11 13:20

Orchiiiiiiiiii :hug: :hug: :hug: :kytka: :kytka: :palec: :palec: :palec: to je krááááása,držím dál palečky,ať se vše dobře vyvíjí :srdce: to Brno Vám přineslo štěstí…a už Vám řekli kolik máte nakonec mražáčků?? Orchi a užívala si po ET ten Prednison,nebo co ještě krom utroušů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.7.11 13:57

veru děkujííí,no mrazáčky nemáme,bohužel,ale divím se,zbyly mi tamm ještě dvě blastocysty a 3 morulky,ale oni mrazí jen nejvyšší kvalitu,né jako v jiných centrec,že ti zamrazí i 8mi buněčné,a ony asi do toho 6tého dne nedošly jak měly,a užívám prednison a anopyrin :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
17.7.11 14:01

Ahoj orchidejko :mavam: mocinky gratuluji děvče :kytka: :hug: .
No holt Reprofit asi machři :potlesk:
Já už chci taky začít se stimulkou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.7.11 16:17

Kati moc děkuji,ale zatím potichounku :hug: :hug: a kdy se asi chystáš na stimulku??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
17.7.11 17:01

Orchi,jak budu mít přeléčenou tu štítku.Dříve to nemá asi význam :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
17.7.11 17:36

Orchi,jasně potichounku :-) ať čárečku nevyplašíme :kytka:

Káti a co Ti dali za léky na tu štítku a pak se chystáš do Reprofitu na minimálku nebo do EF??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
17.7.11 17:37

Milupa,tuším psala,že má před minimálkou :dance: jak si na tom Milu a kam jdeš do EF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí