CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
19.7.11 08:25

Orchidejko, nenech se strašit!!! :hug:
Teď si užívej krásné dvě čárečky a opatruj sebe i bříško, ať je mimískovi u tebe dobře. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.7.11 08:46

holky od kdy jsou teda v tom eurofertilu??mi jaroš dluží 1000kč,to mu přece nenechám :nevim: .dám miminku do pokladničky raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.7.11 08:47

orchidejko,krásná dálnice //,to Brno vám přineslo štěstííííí :andel: a jestli bude jedno nebo dvě tak nad tím zatím nesmíš přemýšlet,raduj se a užívej si ten krásný pocit že jsi TĚHULINKA :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.7.11 08:54
juj,orchi tak to netuším snad kolem 20 tady někdo psal zkus pohledat nazpátek někdo z cizích to tu psal,a jak to že ti dluží 1000,–_To je fakt mazec :pocitac:
orchidejka píše:
holky od kdy jsou teda v tom eurofertilu??mi jaroš dluží 1000kč,to mu přece nenechám :nevim: .dám miminku do pokladničky raději
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.7.11 09:00

IVI no jasnéé,zatím se tu raduju,že silníííí :andel:

a 1000 mi dluží proože mi řekl jednou,že bylo 5 vaíček,tudíš 5000 za icsi,jenže u ET jsem se bavila s embryoložkou,než dorazil Jaroš a ptaa jsem se ji,že jak se vyvíjely a ona že byly 4 zrala vajíčka,která napíchla,takže nám měl učtovat 4000 ne 5000,jenže u toho transféru jsem to nechtěla řešit a když jsem mu t říkala pak,když bylo po všem,tak mi řekl,že to odpočítá od dalšího pokusu,ale já už bych tam nešla tak ani tak,a přece mu to nenechám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.7.11 09:03

hmmm,tak to je mazec,takové jednání se mi taky nelíbí a tu 1000,– bych mu určo nedarovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.7.11 09:21

ja ho znám,tak se mu to nebude moc líbit :think: :think: ,už minule se k tomu neměl,ale tak nemám na vyhazování,taky jsem si jednu chvilku řekla,že seru na to,ted kdy jsem těhu,že to nebudu řešit,ale na druhou je to dost peněz,a hodím je do pokladničky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
19.7.11 09:29

Orchidejko, souhlasím s tebou. 1000Kč na zemi ležet nenajdeš a proč bys mu je měla nechávat :nevim:
Věřím, že se asi nebude tvářit nadšeně, ale já bych si o ně taky řekla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.7.11 09:36

holky že jooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,kdybych tam otěhu,tak mu to nechám jako bonus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
19.7.11 09:54

Orchidejko :mavam: ,
obrovská gratulace!!! A na Jaroše se vyprdni, pěkně z něho tu tisícovku vytáhni a ještě před ním poznamenej, že teď, když se to v Brně povedlo, musíte šetřit miminku na výbavičku, haha :mrgreen:
Prosím tě, do toho Brna jsi nejprve napsala, nebo jsi rovnou někomu volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
19.7.11 10:03

jinak holky, já na ten sraz na Záguří nemůžu, jedu na Letní filmovou školu do Uherského Hradiště :think:
tak až bude nějaký další sraz, snad už budu moct :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
19.7.11 10:07

ahojky holky,

ORCHIDEJKO velká gratulace :hug: :hug:

MARTINKO,já jsem zrovna před chvilkou volala do brna a jsem objednána na 18.srpna k dr.Machačovi ,ale proto tak dlouhý termín protože jsem chtěla jít k němu a ještě mám dovču,ale pokud ti je jedno ke komu půjdeš,tak si myslím,že tě objednají dříve :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.7.11 10:11

MARTI já napsala přímo jednomu mladému :jazyk: doktorovi na meil,celý muj příběh a vysledky všech vyšetření a on mi přes meil určil dávkování :mrgreen: ,ale já měla doma i clostyl i injekce,to jsem mu všechno napsala,tak jsem tam nemusela jezdit,ale jinak bych tam zavolala a domluvila si konzultaci.protože já na něj šla už s hotovou věci,ale pokud potřebujete ještě nějaké dovyšetření,tak si tam zavolat a objednat se,jsou tam skvěli všichni,podle sympatii i podle toho,jak o jiných dr, píšou holky na koníkovi na reprofitu,já byla u ŠTELCLA je to takové mladé kvítko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,potkat ho někde na ulici,tak by mě ani ve snuuu nenapadlo,že je to gyndař :mrgreen: :mrgreen: ,ten už po těch chodbách tam chodí jak kdyby byl na pařbě někde :mrgreen: :mrgreen: ,mi srašně sedl,kecal s náma jako s rovnýma a byla i sranda a to já potřebuju :palec: :palec: ,Koukni na jejich stránky,tam mají i fotky doktoři :mrgreen: :mrgreen: ,ET mi dělala takový malý pan dr. taky mladounký a ten byl straaaaaaaaaašně milý :palec: ,vím jen jméno,MICHAL,dal za boha nevím,ale na jejich stránkách bude,mají tam hafoo doktoru :lol: , a na tu fotogalerii se ani nedívej,mají tam focenou jen halu v přízemí,ale ta asi vubec nemá co dělat s centrem,celé centrum je v podkroví a je to tam obrovitánské a krásné a modernííííííí :palec: ,jsou tam dvě recepce,u te jedne je hafo dveří,kde se asi dělají jen konzultace a ultrazvuky a ta druhá je v druhé části,kde chodí na OPU a ETY :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.7.11 10:16

AJI na toho Machače jsou taky výborné reference :palec: ,hoodně o ně slyším na RF diskuzích,jeden z nejžádanějších :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
19.7.11 10:18

Ajak a Orchidejko,
díky za info :dance: :palec: my ještě půjdeme v srpnu na IUI do Ovy a pak teda napíšu rovnou do Reprofitu, radši bych taky nějakého srandistu, jsem stydlivka a nervní, tak by mi to pomohlo se uvolnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí