Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orchidejko, nenech se strašit!!! ![]()
Teď si užívej krásné dvě čárečky a opatruj sebe i bříško, ať je mimískovi u tebe dobře.
![]()
holky od kdy jsou teda v tom eurofertilu??mi jaroš dluží 1000kč,to mu přece nenechám
.dám miminku do pokladničky raději
orchidejko,krásná dálnice //,to Brno vám přineslo štěstííííí
a jestli bude jedno nebo dvě tak nad tím zatím nesmíš přemýšlet,raduj se a užívej si ten krásný pocit že jsi TĚHULINKA ![]()
orchidejka píše:
holky od kdy jsou teda v tom eurofertilu??mi jaroš dluží 1000kč,to mu přece nenechám.dám miminku do pokladničky raději
IVI no jasnéé,zatím se tu raduju,že silníííí ![]()
a 1000 mi dluží proože mi řekl jednou,že bylo 5 vaíček,tudíš 5000 za icsi,jenže u ET jsem se bavila s embryoložkou,než dorazil Jaroš a ptaa jsem se ji,že jak se vyvíjely a ona že byly 4 zrala vajíčka,která napíchla,takže nám měl učtovat 4000 ne 5000,jenže u toho transféru jsem to nechtěla řešit a když jsem mu t říkala pak,když bylo po všem,tak mi řekl,že to odpočítá od dalšího pokusu,ale já už bych tam nešla tak ani tak,a přece mu to nenechám ![]()
hmmm,tak to je mazec,takové jednání se mi taky nelíbí a tu 1000,– bych mu určo nedarovala ![]()
ja ho znám,tak se mu to nebude moc líbit
,už minule se k tomu neměl,ale tak nemám na vyhazování,taky jsem si jednu chvilku řekla,že seru na to,ted kdy jsem těhu,že to nebudu řešit,ale na druhou je to dost peněz,a hodím je do pokladničky ![]()
Orchidejko, souhlasím s tebou. 1000Kč na zemi ležet nenajdeš a proč bys mu je měla nechávat ![]()
Věřím, že se asi nebude tvářit nadšeně, ale já bych si o ně taky řekla. ![]()
holky že jooooooooooo
,kdybych tam otěhu,tak mu to nechám jako bonus
![]()
Orchidejko
,
obrovská gratulace!!! A na Jaroše se vyprdni, pěkně z něho tu tisícovku vytáhni a ještě před ním poznamenej, že teď, když se to v Brně povedlo, musíte šetřit miminku na výbavičku, haha ![]()
Prosím tě, do toho Brna jsi nejprve napsala, nebo jsi rovnou někomu volala?
jinak holky, já na ten sraz na Záguří nemůžu, jedu na Letní filmovou školu do Uherského Hradiště ![]()
tak až bude nějaký další sraz, snad už budu moct ![]()
ahojky holky,
ORCHIDEJKO velká gratulace
![]()
MARTINKO,já jsem zrovna před chvilkou volala do brna a jsem objednána na 18.srpna k dr.Machačovi ,ale proto tak dlouhý termín protože jsem chtěla jít k němu a ještě mám dovču,ale pokud ti je jedno ke komu půjdeš,tak si myslím,že tě objednají dříve ![]()
MARTI já napsala přímo jednomu mladému
doktorovi na meil,celý muj příběh a vysledky všech vyšetření a on mi přes meil určil dávkování
,ale já měla doma i clostyl i injekce,to jsem mu všechno napsala,tak jsem tam nemusela jezdit,ale jinak bych tam zavolala a domluvila si konzultaci.protože já na něj šla už s hotovou věci,ale pokud potřebujete ještě nějaké dovyšetření,tak si tam zavolat a objednat se,jsou tam skvěli všichni,podle sympatii i podle toho,jak o jiných dr, píšou holky na koníkovi na reprofitu,já byla u ŠTELCLA je to takové mladé kvítko
,potkat ho někde na ulici,tak by mě ani ve snuuu nenapadlo,že je to gyndař
,ten už po těch chodbách tam chodí jak kdyby byl na pařbě někde
,mi srašně sedl,kecal s náma jako s rovnýma a byla i sranda a to já potřebuju
,Koukni na jejich stránky,tam mají i fotky doktoři
,ET mi dělala takový malý pan dr. taky mladounký a ten byl straaaaaaaaaašně milý
,vím jen jméno,MICHAL,dal za boha nevím,ale na jejich stránkách bude,mají tam hafoo doktoru
, a na tu fotogalerii se ani nedívej,mají tam focenou jen halu v přízemí,ale ta asi vubec nemá co dělat s centrem,celé centrum je v podkroví a je to tam obrovitánské a krásné a modernííííííí
,jsou tam dvě recepce,u te jedne je hafo dveří,kde se asi dělají jen konzultace a ultrazvuky a ta druhá je v druhé části,kde chodí na OPU a ETY ![]()
AJI na toho Machače jsou taky výborné reference
,hoodně o ně slyším na RF diskuzích,jeden z nejžádanějších ![]()
Ajak a Orchidejko,
díky za info
my ještě půjdeme v srpnu na IUI do Ovy a pak teda napíšu rovnou do Reprofitu, radši bych taky nějakého srandistu, jsem stydlivka a nervní, tak by mi to pomohlo se uvolnit ![]()