CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
21.7.11 19:53

Orchidejko,
pociťuješ už nějaké změny? Poznala jsi sama bez testu, že jsi „v jiném - opravdu jiném stavu“? A chceš dvojčátka? Protože ta čárka je dost silná, třeba to fakt budou dva kousky :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
21.7.11 19:54

Marti, presne jak pise orchidejka, taky bych na tvem miste uz snazila, myslim ze uz budes mit ovu hooodne brzo

• Citovat
  • Upravit
6887
21.7.11 20:01

Elli, Orchi :kytka:
my jsme jistili už odpoledne, pak ještě zítra odpoledne, jenže zítra večer jedeme na pět dní do Uh. Hradiště na filmovku, kde budeme spat ve spacaku ve třídě jedné základky spolu s dalšíma desítkama lidí, vůbec netuším, kde se tam můžeme tulit, asi to budem muset zvládnout jako vloni na záchodě na stojáka :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.11 20:11

Marti, super, tak dnes jste to uz zmakli, zitra odpoledne dodelate uz jen male/malemu uz jen vlasy (jak rika s oblibou muj manza) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6887
21.7.11 20:20

Elli,
teď jsi mě rozesmála, haha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
21.7.11 22:17

Ahoj holky!! :kytka:
Jsem doma ze služebky, tak vás dočítám. Zítra se tedy uvidíme v 18h. :dance:
Marti, ovu testík je krásný, pokud ještě ovulka není, tak do pár hodin určitě!!!! :palec: :palec: Jištěno máte, to je důležité!! :mrgreen:
Orchidejko, náááádherná dálnice!!!!!!!!! Paráda!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.11 22:33

Holky,
ja na Zaguri prijedu pozdeji, neco mi do toho vlezlo - jedu po praci jeste na navstevu do nemocnice za tatkou. Nejpozdeji v 19:30 jsem u vas… snad tam jeste budete… prijdu na 100% !

• Citovat
  • Upravit
497
22.7.11 08:30

Dobré ránko hollky :-P :-P :-P

MARTI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: však pomalinku,potichounku by to šlo i ve spacáku néé :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,Jinak příznaky nebyly žádné,jen čurání,měla jsem pocit nastydlého močáku a to od pátku,což jsem byla 8DPO,to jediné mi bylo divnéé,jinak nic,a až ted mě šíleně pobolívá v kříží a občas i menstruačně břicho,ale ten kříž je dost,dělalo mi to ták i u prvního těhu :roll: :roll: ,nevydržím dlouho sedět nebo stát,tak se musím natáhnout a zas to přejde na nějakou dobu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 08:39

Orchidejko, tak se opatruj!!!! :hug: :hug: :hug:
Jak se jmenuje ten CAR v Brně..?? Mám sklerozu, nemůžu si teď vzpomenout.. :zed: :zed:
A potřebuji to napsat holkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.7.11 09:23

LENI děkujii :hug: a te CAR je REPROFIT :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.7.11 10:02

holky nesmějte se mi jooooo :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.7.11 10:06

ahojky holky,

jo Leničko uvidíme se v 18 hod :-D :hug:
ELLO jo určitě tam ještě budeme,že jo holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 11:24

:mrgreen: Jasně, že tam ještě budeme!!!!
Než si všechno povykládáme, tak to bude chvíli trvat!! Aby nás pak nemuseli vyhodit po zavíračce!! :mrgreen: :mrgreen:

ajak píše:
ahojky holky,jo Leničko uvidíme se v 18 hod :-D :hug:
ELLO jo určitě tam ještě budeme,že jo holky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 11:24

Díííííík!!!! :hug: :palec:

orchidejka píše:
LENI děkujii :hug: a te CAR je REPROFIT :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 11:26

Orchidejko, no to je parádní řada!!!!!
Já kdybych byla šéf, tak tě hned zaměstnám!! Tak pečlivá práce s testíkama už lecos napoví!! :palec: :palec: :pankac: :pankac: :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí