Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orchidejko,
pociťuješ už nějaké změny? Poznala jsi sama bez testu, že jsi „v jiném - opravdu jiném stavu“? A chceš dvojčátka? Protože ta čárka je dost silná, třeba to fakt budou dva kousky
![]()
Marti, presne jak pise orchidejka, taky bych na tvem miste uz snazila, myslim ze uz budes mit ovu hooodne brzo
Elli, Orchi ![]()
my jsme jistili už odpoledne, pak ještě zítra odpoledne, jenže zítra večer jedeme na pět dní do Uh. Hradiště na filmovku, kde budeme spat ve spacaku ve třídě jedné základky spolu s dalšíma desítkama lidí, vůbec netuším, kde se tam můžeme tulit, asi to budem muset zvládnout jako vloni na záchodě na stojáka
![]()
Marti, super, tak dnes jste to uz zmakli, zitra odpoledne dodelate uz jen male/malemu uz jen vlasy (jak rika s oblibou muj manza)
![]()
Ahoj holky!! ![]()
Jsem doma ze služebky, tak vás dočítám. Zítra se tedy uvidíme v 18h. ![]()
Marti, ovu testík je krásný, pokud ještě ovulka není, tak do pár hodin určitě!!!!
Jištěno máte, to je důležité!! ![]()
Orchidejko, náááádherná dálnice!!!!!!!!! Paráda!!!
![]()
Holky,
ja na Zaguri prijedu pozdeji, neco mi do toho vlezlo - jedu po praci jeste na navstevu do nemocnice za tatkou. Nejpozdeji v 19:30 jsem u vas… snad tam jeste budete… prijdu na 100% !
Dobré ránko hollky
![]()
MARTI
však pomalinku,potichounku by to šlo i ve spacáku néé
,Jinak příznaky nebyly žádné,jen čurání,měla jsem pocit nastydlého močáku a to od pátku,což jsem byla 8DPO,to jediné mi bylo divnéé,jinak nic,a až ted mě šíleně pobolívá v kříží a občas i menstruačně břicho,ale ten kříž je dost,dělalo mi to ták i u prvního těhu
,nevydržím dlouho sedět nebo stát,tak se musím natáhnout a zas to přejde na nějakou dobu ![]()
Orchidejko, tak se opatruj!!!!
![]()
Jak se jmenuje ten CAR v Brně..?? Mám sklerozu, nemůžu si teď vzpomenout..
![]()
A potřebuji to napsat holkám..
ahojky holky,
jo Leničko uvidíme se v 18 hod
![]()
ELLO jo určitě tam ještě budeme,že jo holky?
Jasně, že tam ještě budeme!!!!
Než si všechno povykládáme, tak to bude chvíli trvat!! Aby nás pak nemuseli vyhodit po zavíračce!!
![]()
ajak píše:
ahojky holky,jo Leničko uvidíme se v 18 hod![]()
ELLO jo určitě tam ještě budeme,že jo holky?
Díííííík!!!!
![]()
orchidejka píše:
LENI děkujiia te CAR je REPROFIT
Orchidejko, no to je parádní řada!!!!!
Já kdybych byla šéf, tak tě hned zaměstnám!! Tak pečlivá práce s testíkama už lecos napoví!!
![]()