Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já taky můžu s opicí manža pro mě přijede
no tento týden tomu dávám piju skoro každý den holky není už se mě alkoholik??
,nebooj nenííí
,holky já myslím,že se poznáte,prní by měla přijít LEnča,ta tu má fotku
a zbytek se přidá,poznavací znamení Lenča a myslím,že tam běžně nesedí babinec,kam jdete
![]()
Tak holky pěkně si to užijte a moc to s opičkama nepřehánějte
.
holky
,
užijte si babinec a taky se přikláním k příštímu srazu třeba někde v Ově nebo Opavě
, já se loučím, odjíždím do toho Hradiště na filmovku a vracím se v úterý odpoledne, no a hned ve středu jdu na kontrolu do EF
jo, jinak dnes už je ovutest slabší, tak byl pozitivní včera, však už mě dneska při tulení pěkně bolel vaječník ![]()
mějte se krásně i s opicema, kdybych nejela pryč, taky bych s tou opicí asi skončila, papa ![]()
Martina82 píše:
holky![]()
,
užijte si babinec a taky se přikláním k příštímu srazu třeba někde v Ově nebo Opavě, já se loučím, odjíždím do toho Hradiště na filmovku a vracím se v úterý odpoledne, no a hned ve středu jdu na kontrolu do EF
jo, jinak dnes už je ovutest slabší, tak byl pozitivní včera, však už mě dneska při tulení pěkně bolel vaječník
mějte se krásně i s opicema, kdybych nejela pryč, taky bych s tou opicí asi skončila, papa
Ahojky holky, tak před chvílí mi odjela kámoška, tak jsem si přečetla zprávy. Orchidejko, ty máš teda pěknou dálnici a ty srovnané testy.
14 DPO - to vypadá na dvojčátka
Já tam dnes taky budu a setkat se u dveří je dobrý nápad. Budu tam v šest. Mám to kousek. Opička pak nevadí - může mě vyzvednout manžel a nebo se skutálím z kopce dolů
![]()
s tím testíkem díky, však ono to jednou vyjde
Já mu dám, aby nebyl aspoň jednou pozitivní
![]()
Tak domluveno, v 18h se čekáme u dveří!!! ![]()
Já jsem už doma, tak jdu nachystat večeři a budu se na vás těšit!!!!
![]()
Ahoj holky!!
![]()
Tak včerejší večer byl super!!!
![]()
Už se těším na další setkání, to se zase nasmějem!!
![]()
Když jsem dorazila v noci domů, tak už všechno spalo.. ale já ovíněná jsem vzbudila manžu s tím, že se určitě už těšil na povinnosti
![]()
Holky, preji vam pekny zacatek vikendu,
jj, souhlasim s Lenkou, bylo suprovne. Uplne jsem se s vami odreagovala a zasmala ![]()
Taky se uz ted tesim na dalsi setkani i s temi co s nami vcera nebyli ![]()
Ahoj holky,jaké překvapení?
Jako že jsem dorazila na babinec ![]()
Ano ![]()
Katka1311 píše:
Ahoj holky,jaké překvapení?
Jako že jsem dorazila na babinec
Tak koukám
že včera teda muselo být pěkně veselo
aspoň jste si to holky užily
a přišli na jiné myšlenky ![]()