CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
22.7.11 13:22

já taky můžu s opicí manža pro mě přijede
no tento týden tomu dávám piju skoro každý den holky není už se mě alkoholik??

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,nebooj nenííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,holky já myslím,že se poznáte,prní by měla přijít LEnča,ta tu má fotku :mrgreen: a zbytek se přidá,poznavací znamení Lenča a myslím,že tam běžně nesedí babinec,kam jdete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.7.11 14:07

Tak holky pěkně si to užijte a moc to s opičkama nepřehánějte :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
22.7.11 15:08

holky :kytka: :mavam: ,
užijte si babinec a taky se přikláním k příštímu srazu třeba někde v Ově nebo Opavě :lol: , já se loučím, odjíždím do toho Hradiště na filmovku a vracím se v úterý odpoledne, no a hned ve středu jdu na kontrolu do EF :palec: jo, jinak dnes už je ovutest slabší, tak byl pozitivní včera, však už mě dneska při tulení pěkně bolel vaječník :think:
mějte se krásně i s opicema, kdybych nejela pryč, taky bych s tou opicí asi skončila, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
22.7.11 15:29
Marti,tak tfuj tfuj,přeji aby to tuleníčko vyšlo!!!! :kytka: :mavam: a užij si hezký prodloužený víkend :mavam:
Martina82 píše:
holky :kytka: :mavam: ,
užijte si babinec a taky se přikláním k příštímu srazu třeba někde v Ově nebo Opavě :lol: , já se loučím, odjíždím do toho Hradiště na filmovku a vracím se v úterý odpoledne, no a hned ve středu jdu na kontrolu do EF :palec: jo, jinak dnes už je ovutest slabší, tak byl pozitivní včera, však už mě dneska při tulení pěkně bolel vaječník :think:
mějte se krásně i s opicema, kdybych nejela pryč, taky bych s tou opicí asi skončila, papa :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
22.7.11 15:43

Ahojky holky, tak před chvílí mi odjela kámoška, tak jsem si přečetla zprávy. Orchidejko, ty máš teda pěknou dálnici a ty srovnané testy. :-D :-D :-D 14 DPO - to vypadá na dvojčátka :palec: Já tam dnes taky budu a setkat se u dveří je dobrý nápad. Budu tam v šest. Mám to kousek. Opička pak nevadí - může mě vyzvednout manžel a nebo se skutálím z kopce dolů :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
22.7.11 15:51

s tím testíkem díky, však ono to jednou vyjde :-) Já mu dám, aby nebyl aspoň jednou pozitivní :pocitac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 16:15

Tak domluveno, v 18h se čekáme u dveří!!! :palec:
Já jsem už doma, tak jdu nachystat večeři a budu se na vás těšit!!!! :hug: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.7.11 11:10

Ahoj holky!! :kytka: :kytka:
Tak včerejší večer byl super!!! :palec: :palec:
Už se těším na další setkání, to se zase nasmějem!! :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Když jsem dorazila v noci domů, tak už všechno spalo.. ale já ovíněná jsem vzbudila manžu s tím, že se určitě už těšil na povinnosti :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
23.7.11 12:13

Holky, preji vam pekny zacatek vikendu,
jj, souhlasim s Lenkou, bylo suprovne. Uplne jsem se s vami odreagovala a zasmala :dance:
Taky se uz ted tesim na dalsi setkani i s temi co s nami vcera nebyli :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23.7.11 12:15

Jsem rada za mile prekvapeni od Kačky :palec:

• Citovat
  • Upravit
10572
23.7.11 19:11

Ahoj holky,jaké překvapení?
Jako že jsem dorazila na babinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.11 20:14

Ano :palec:

Katka1311 píše:
Ahoj holky,jaké překvapení?
Jako že jsem dorazila na babinec :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1093
23.7.11 20:22

ahojte holky

jo jo bylo super musíme to zase zopakovat :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
23.7.11 20:35

Tak koukám :roll: :roll: :roll: že včera teda muselo být pěkně veselo :dance: aspoň jste si to holky užily :palec: a přišli na jiné myšlenky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
23.7.11 22:44

Holky,tak to je fajn,že jste se tak hezky odreagovaly :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie