CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
27.7.11 20:14

Ahoj holky zdravím vás :mavam:
Jinak doufám že se orchidejka nebude zlobit ale vím že na ni tady všechny čekáte je těhu asi jedno miminko :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Ona už asi na nás holka zapoměla :think: Ale mocinky ji to přeji :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.7.11 21:13

Jéééé Kati!!!!! Děkujeme za skvělou zprávičku!!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug:
No doufám, že na nás Orchidejka nezapomněla a přijde se nám pochlubit!!!!!!! :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.7.11 21:17

No..Marti, já tím testem chci právě přivolat mrchu, neb příští víkend mám holčičku dle Jonášovy metody, tak by mi bodlo, kdyby MS dorazila o pár dní dříve, jak to někdy dělává. No a většinou je to tak, že když už si myslím, že jsem těhu a udělám testík, tak mrcha do pár hodin dorazí. Jako by mi chtěla naznačit, že tady je pánem ona a jak si to vůbec dovoluji dělat nějaký těhu test!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Martina82 píše:
Leni,
koukám, že jsi taky 25.DC jako já, jsme krásně sehrané :mrgreen:
ale testík by sis takhle brzy měla dělat z ranní moči, odpo tam nic nepůjde ještě vidět, je brzo, ne? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.7.11 21:20

Leni,jak si vypočítavaš tu Jonášovou metodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.7.11 21:26

Kati, vydrž chvilku, jdu najít odkaz.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.7.11 21:28

Tady zadáš datum narození, čas a místo a vypočte se ti přesně den a hodina pro oplození.
 http://najdise.cz/…etoda-poceti?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.7.11 21:31

K tulení by mělo ale dojít dříve, myslím tak 12 - 24 hodin, neb spermijky tuto dobu putují k vajíčku. Máš tam také, zda z toho olození bude kluk nebo holčička. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.7.11 22:42

Leni děkuji za odkaz :kytka:
Tak já až 11.8.na holčičku to by se mi líbilo :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.7.11 07:59
Leni,ten odkaz mám už delší dobu asi tak 2 roky,ale mě to nikdy podle toho nevyšlo :-( :nevim: za prvé že se mi to kolikrát krylo i s MS a ty časy třeba v 00-30h no mazec,tím ale nechci říct že to nefunguje,já jsem měla těch odkazů na výpočet plodných dnů hafo
Lenka72 píše:
Tady zadáš datum narození, čas a místo a vypočte se ti přesně den a hodina pro oplození.
http://najdise.cz/…etoda-poceti?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
28.7.11 08:12

holkyy nezapomnělaaaaaaaaaaaaaaaa :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ,zdravím všechny,čtu,že srazík dopadl dobře :pankac: :pankac: :pankac:

Já byla včera u dr. na utz a byla vidět zatím jedna bublinka :andel: ,jdu hned příští týden zase,ale odovídáme pátemu týdnu,všeje ok,ALEEEEEEEEEEEEEEEEEE,a to mě znepokojilo :-? ,že prý je mimi uloženo níž v děloze,že by byl radši,kdyby bylo výš :-? ,pa jsem se ho vyptávala,a on že néé,že je to v pořádku,že se neám znepokojovat,ale já se znepokojuju :-? ,furt na to myslím,ale pak mi pogratuloval a že je to v pořádku,tak snaád anooo,googlila jsem a nic taového jsem nenašla,jen potom o plodu co je níž na konci těhu,tak snad to fákt nic nebue,ale vrtá mi to v palici noo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.7.11 08:18

orchidejko ahoooooj :mavam: tak to je moc dobře že tam je ta malá bublinka :palec: :palec: :palec: ,možná že ta druhá je ještě někde schovaná a nebyla vidět,však za týden už bude zase o kousek větší :dance: ,to že je plod níž tak s tím neporadím,já to slyším prvně tak fakt nevím co na to říct,ale pokud doktor říkal že je to OK,tak to tak určitě bude :palec: .Na další KO jedeš opět do Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
28.7.11 08:27

IVI já nebyla v Brně,byla jsem tady u primáře v opavě :dance: ,o tom nízko uloženém slyší každý poprvé,možná měl byt ticho dr., každý dr. takhle nepovídá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale mám i jakoby ms pokřečování,ale to je prý normální,no jsem na nervy :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.7.11 08:40

Orchi,z Hermannem zkušenost nemám skoro žádnou jenom u dcerky před 8 lety mi dělal sono a byl tehdy docela arogantní a to ještě nebyl primářem,chtěla jsem původně k němu přejít,ale pak jsem si to rozmyslela,a máš pravdu raději měl mlčet a ničím tě nestresovat,každá těhulka je v začátku strašně moc vystresovaná a bojí se všeho,jestli tě můžu uklidnit tak ty křeče v podbříšku a bolení v kříží jako když má dorazit mrcha mám i teď zrovna včera jsem trpěla jako kůň,hlavně ty záda,ono to není každý den,ale když se to ozve tak to je fakt nepříjemné,ale musíme vydržez,mimísek za to stojí.Tak se opatruj,papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
28.7.11 08:47

IVI fákt?? tak já na něj nedám dopustit :andel: ,ale my ho známe trošku blíž,znám dobře jeho manželku,tak jsem trošku protekční a jde vidět,že se semnou i jinak baví,tak možná proto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale já bych neměnila :mrgreen: a ty záda a břicho to není každý den,někdy necitím vubec nic a někdy to trvá skoro celý den,a magnesium si občas nevezmeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.7.11 08:58
Já jsem si myslela že chodíš k němu už jak jsi posledně psala že má doma ordinaci tak mi to cvaklo že to je asi Hermann,jasně že když tě zná tak ta péče bude jiná a bude se k tobě chovat líp,to je jasné a buď ráda že tu péči máš,to je moc dobře :palec: :palec: :palec: Aspoň víš že kdyby bylo něco špatně tak si tě vezme uryhleně do nemocnice a ohlídá si tě i tam.Já znám v porodce snad všechny doktory,co já jsem tam strávila hodin na pohotovosti,pokaždé jiný mudr.tak si troufnu říct že už znám snad všechny,já zase nedám dopustit na zástupce primáře mudr.Šustek to je fakt skvělý mudr.škoda,že nemá ordinaci v Opavě ale až někde v Litultovicích,jinak já chodím k mudr.Čechovi
orchidejka píše:
IVI fákt?? tak já na něj nedám dopustit :andel: ,ale my ho známe trošku blíž,znám dobře jeho manželku,tak jsem trošku protekční a jde vidět,že se semnou i jinak baví,tak možná proto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale já bych neměnila :mrgreen: a ty záda a břicho to není každý den,někdy necitím vubec nic a někdy to trvá skoro celý den,a magnesium si občas nevezmeš??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí