Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky zdravím vás ![]()
Jinak doufám že se orchidejka nebude zlobit ale vím že na ni tady všechny čekáte je těhu asi jedno miminko
Ona už asi na nás holka zapoměla
Ale mocinky ji to přeji
![]()
Jéééé Kati!!!!! Děkujeme za skvělou zprávičku!!!!!!!!!!!
![]()
No doufám, že na nás Orchidejka nezapomněla a přijde se nám pochlubit!!!!!!!
![]()
No..Marti, já tím testem chci právě přivolat mrchu, neb příští víkend mám holčičku dle Jonášovy metody, tak by mi bodlo, kdyby MS dorazila o pár dní dříve, jak to někdy dělává. No a většinou je to tak, že když už si myslím, že jsem těhu a udělám testík, tak mrcha do pár hodin dorazí. Jako by mi chtěla naznačit, že tady je pánem ona a jak si to vůbec dovoluji dělat nějaký těhu test!!!
![]()
Martina82 píše:
Leni,
koukám, že jsi taky 25.DC jako já, jsme krásně sehrané
ale testík by sis takhle brzy měla dělat z ranní moči, odpo tam nic nepůjde ještě vidět, je brzo, ne?
Tady zadáš datum narození, čas a místo a vypočte se ti přesně den a hodina pro oplození.
http://najdise.cz/…etoda-poceti?…
K tulení by mělo ale dojít dříve, myslím tak 12 - 24 hodin, neb spermijky tuto dobu putují k vajíčku. Máš tam také, zda z toho olození bude kluk nebo holčička.
![]()
Leni děkuji za odkaz ![]()
Tak já až 11.8.na holčičku to by se mi líbilo
![]()
Lenka72 píše:
Tady zadáš datum narození, čas a místo a vypočte se ti přesně den a hodina pro oplození.
http://najdise.cz/…etoda-poceti?…
holkyy nezapomnělaaaaaaaaaaaaaaaa
,zdravím všechny,čtu,že srazík dopadl dobře
![]()
Já byla včera u dr. na utz a byla vidět zatím jedna bublinka
,jdu hned příští týden zase,ale odovídáme pátemu týdnu,všeje ok,ALEEEEEEEEEEEEEEEEEE,a to mě znepokojilo
,že prý je mimi uloženo níž v děloze,že by byl radši,kdyby bylo výš
,pa jsem se ho vyptávala,a on že néé,že je to v pořádku,že se neám znepokojovat,ale já se znepokojuju
,furt na to myslím,ale pak mi pogratuloval a že je to v pořádku,tak snaád anooo,googlila jsem a nic taového jsem nenašla,jen potom o plodu co je níž na konci těhu,tak snad to fákt nic nebue,ale vrtá mi to v palici noo ![]()
orchidejko ahoooooj
tak to je moc dobře že tam je ta malá bublinka
,možná že ta druhá je ještě někde schovaná a nebyla vidět,však za týden už bude zase o kousek větší
,to že je plod níž tak s tím neporadím,já to slyším prvně tak fakt nevím co na to říct,ale pokud doktor říkal že je to OK,tak to tak určitě bude
.Na další KO jedeš opět do Brna?
IVI já nebyla v Brně,byla jsem tady u primáře v opavě
,o tom nízko uloženém slyší každý poprvé,možná měl byt ticho dr., každý dr. takhle nepovídá
,ale mám i jakoby ms pokřečování,ale to je prý normální,no jsem na nervy
![]()
Orchi,z Hermannem zkušenost nemám skoro žádnou jenom u dcerky před 8 lety mi dělal sono a byl tehdy docela arogantní a to ještě nebyl primářem,chtěla jsem původně k němu přejít,ale pak jsem si to rozmyslela,a máš pravdu raději měl mlčet a ničím tě nestresovat,každá těhulka je v začátku strašně moc vystresovaná a bojí se všeho,jestli tě můžu uklidnit tak ty křeče v podbříšku a bolení v kříží jako když má dorazit mrcha mám i teď zrovna včera jsem trpěla jako kůň,hlavně ty záda,ono to není každý den,ale když se to ozve tak to je fakt nepříjemné,ale musíme vydržez,mimísek za to stojí.Tak se opatruj,papa ![]()
IVI fákt?? tak já na něj nedám dopustit
,ale my ho známe trošku blíž,znám dobře jeho manželku,tak jsem trošku protekční a jde vidět,že se semnou i jinak baví,tak možná proto
,ale já bych neměnila
a ty záda a břicho to není každý den,někdy necitím vubec nic a někdy to trvá skoro celý den,a magnesium si občas nevezmeš??
orchidejka píše:
IVI fákt?? tak já na něj nedám dopustit,ale my ho známe trošku blíž,znám dobře jeho manželku,tak jsem trošku protekční a jde vidět,že se semnou i jinak baví,tak možná proto
![]()
![]()
,ale já bych neměnila
a ty záda a břicho to není každý den,někdy necitím vubec nic a někdy to trvá skoro celý den,a magnesium si občas nevezmeš??