CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
29.7.11 21:17
ahojky a díky! :kytka: ne nebyl,já myslím,že to lepší už nikdy nebude :cry: bohužel
ivulik123 píše:
Milu,moc držím palce,obdivuji tě a moc moc mopc držím všechny palce aby to tentokrát vyšlo :palec: :palec: :palec: Milu a jaký byl spermiogram,bylo to lepší?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
30.7.11 09:32

Jééé Milu,moc držím palečky :hug:

Marti,co na to říct,je to :cert: opravdu kr…a,co se dá dělat,znám to z vlastní zkušenosti.....jiná už nebude a Ty si mooooc užij svatbu a na ni se vykvákni,nestojí ani za řeč :zed: :pankac:

Jééé Káti,tak konzultace,to je super,a kdy jdeš na kontrolu na štítku?

Holky tak já si zašla na krev taky ať mám jasno,štítku a prolaktin,tak jsem zvědavá…kolik si měla Káti tu zvýšenou a kolik je norma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.7.11 09:58

Milu,
určitě vybrali ty nejlepší spermijky, však stačí jedna kvalitní - nemusí být miliony :palec:
Veeru,
dík za podporu, nejhorší je, že se ten týden před svatbou nechávám křtít a přítel mi jde za kmotra, tak na její svatbě možná ani nebudeme, což je dost divné - myslím pro ní - nemít tam svého jediného bráchu :zed:
jinak já už špiním, mrcha se mi rozjíždí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.7.11 19:26

Ahojky holky,
zdravím vás zase po delší době.. samozřejmě vás pravidelně čtu.. jen nemám čím zajímavým přispívat.. spíše neustále zvažuji, kdy začít s další stimulkou, nebo nejdříve dovču.. Ale zatím se nejvíce přikláním k variantě v září hned na stimulku.. dovču si nechám ujít a budeme mít hned penízky na další pokus třeba v listopadu..
Holky, já jsem tak ráda za ty minimálky, že existují!!! nemám jinou možnost a představit si, že zaplatím za IVF něco přes 60tis… to si nedovedu vůbec představit!!! Navíc manža mně v tomto absolutně podporuje, nechává to spíše více míně na mně, kdy a kde podstoupíme další IVF.. tak jsem za to moc ráda!!!
Zkusíme, tedy dáme ještě jednu šanci EF a pak se uvidí..
Jinak, Orchidejko, moooooocccc gratuluji k bublince!!! Snad už bude vše OK a budou tě čekat jen samé dobré zprávičky!!! :palec: :palec: :palec:
Milup, super, že máš za sebou další IVF!!! :palec: Moooc držím pěsti na pozitivní výsledek!!! Jsi stejná bojovnice jako já a to obdivuji, že zkoušíš a zkoušíš!!! Uvidíš, že se to zase povede, v to stále věřím i já tak uvidíme!!!
Zatím papa a všechny moc zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.7.11 21:03
ahojky,děkuji moc.Jojo jsme bojovnice,ale já na rozdíl od tebe už mám z 1.ivf dceru,takže jsem na tom lépe :oops:Ale i ty se dočkáš,uvidíš!!!!!!!Musíme tomu opravdu věřit a máš pravdu,ještě že ty minimálky jsou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lenik1 píše:
Ahojky holky,
zdravím vás zase po delší době.. samozřejmě vás pravidelně čtu.. jen nemám čím zajímavým přispívat.. spíše neustále zvažuji, kdy začít s další stimulkou, nebo nejdříve dovču.. Ale zatím se nejvíce přikláním k variantě v září hned na stimulku.. dovču si nechám ujít a budeme mít hned penízky na další pokus třeba v listopadu..
Holky, já jsem tak ráda za ty minimálky, že existují!!! nemám jinou možnost a představit si, že zaplatím za IVF něco přes 60tis… to si nedovedu vůbec představit!!! Navíc manža mně v tomto absolutně podporuje, nechává to spíše více míně na mně, kdy a kde podstoupíme další IVF.. tak jsem za to moc ráda!!!
Zkusíme, tedy dáme ještě jednu šanci EF a pak se uvidí..
Jinak, Orchidejko, moooooocccc gratuluji k bublince!!! Snad už bude vše OK a budou tě čekat jen samé dobré zprávičky!!! :palec: :palec: :palec:
Milup, super, že máš za sebou další IVF!!! :palec: Moooc držím pěsti na pozitivní výsledek!!! Jsi stejná bojovnice jako já a to obdivuji, že zkoušíš a zkoušíš!!! Uvidíš, že se to zase povede, v to stále věřím i já tak uvidíme!!!
Zatím papa a všechny moc zdravím!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.7.11 21:44

Ahoj holky :mavam:
Lenik a Milu :mavam:
Já taky půjdu na minimálku,myslím že těch vajíček vyjde na stejno v minimálce i v IVF,tedy u mně :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
31.7.11 13:37
ahoj,tak už teď držím pěstičky!!!!!!!!!!!!! :kytka: :mavam: Život je boj,tak budeme bojovat!!!!! :pankac:
Katka1311 píše:
Ahoj holky :mavam:
Lenik a Milu :mavam:
Já taky půjdu na minimálku,myslím že těch vajíček vyjde na stejno v minimálce i v IVF,tedy u mně :think: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.7.11 13:57

Milu ahoj :mavam: To je fakt že ty minimálky jsou,IVF je tedy drahší ale někomu se povede i s nativu nebo minimálky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
31.7.11 15:06
prostě někdo má štěstí!!!
Katka1311 píše:
Milu ahoj :mavam: To je fakt že ty minimálky jsou,IVF je tedy drahší ale někomu se povede i s nativu nebo minimálky :palec: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.8.11 07:41

Dobré ránko holky!!! :kytka: :kytka:
Kde jste kdo!!?? :roll:
Chci se zeptat, která jste byla u toho léčitele??
Mám takové tušení, že to byla Orchidejka, ale nejsem si tím jistá.. :think:
Stále mi totiž nedorazila MS, tak mám takový pocit, že se mnou trochu mávají ty bylinky..
Test jsem si dělala v sobotu i v neděli a byl úplně bílý, takže těhu nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.8.11 08:47
Leni určo tam byla orchidejka,no ale je to nějaké podezřelé :dance: co když.....// já měla vidět // na testu až týden po vynechané MS
Lenka72 píše:
Dobré ránko holky!!! :kytka: :kytka:
Kde jste kdo!!?? :roll:
Chci se zeptat, která jste byla u toho léčitele??
Mám takové tušení, že to byla Orchidejka, ale nejsem si tím jistá.. :think:
Stále mi totiž nedorazila MS, tak mám takový pocit, že se mnou trochu mávají ty bylinky..
Test jsem si dělala v sobotu i v neděli a byl úplně bílý, takže těhu nejsem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.8.11 09:42

Ivuli..no tak teď jsi mi dala!! 8-o Tak teda odpo koupím test a ráno ještě vyzkouším jeden. Ale moc se mi to nezdá.. Měla jsem mamatest 10 a určitě by byl v neděli ráno aspoň miniaturní dušík.. A nebylo fakt NIC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.8.11 13:16

Leni,každá ženská funguje jinak,já byla těhotná 4× a nikdy mi ani 30Dc těhu test ty // neukázal jenom bílo :-? ,prostě někomu stoupá to HCG v krvi rychle a má třeba // už 26DC a někomu jako mě se to ukáže až 34DC a přitom vím že mám OVU opravdu přesně v půli cyklu,no jak říkám každá jsme jiná,ale testuj raději z ranní moči,ani nevíš jak moc bych ti přála ty krásné // na tvém testu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.8.11 15:57

Ivuli, děkuji za info!! :palec:
Já byla těhu jen jednou a to bylo před 20ti lety.. :oops:
Když nedošla MS, tak jsem po 2 týdnech šla na krev a mudra mi oznámila, že jsem těhu. ..to byl mazec!! Hlavně doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tehdy žádné těhu testy nebyly!! Tak ani nemůžu vědět, jak rychle mi HCG stoupá.. :think:
Každopádně zkusím testnout zítra ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.8.11 16:11
jasně Leni,zítra testneš a budeš vědět na čem jsi :wink:
Lenka72 píše:
Ivuli, děkuji za info!! :palec:
Já byla těhu jen jednou a to bylo před 20ti lety.. :oops:
Když nedošla MS, tak jsem po 2 týdnech šla na krev a mudra mi oznámila, že jsem těhu. ..to byl mazec!! Hlavně doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tehdy žádné těhu testy nebyly!! Tak ani nemůžu vědět, jak rychle mi HCG stoupá.. :think:
Každopádně zkusím testnout zítra ráno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital