Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ivulik123 píše:
Milu,moc držím palce,obdivuji tě a moc moc mopc držím všechny palce aby to tentokrát vyšlo![]()
![]()
Milu a jaký byl spermiogram,bylo to lepší?
Jééé Milu,moc držím palečky ![]()
Marti,co na to říct,je to
opravdu kr…a,co se dá dělat,znám to z vlastní zkušenosti.....jiná už nebude a Ty si mooooc užij svatbu a na ni se vykvákni,nestojí ani za řeč
![]()
Jééé Káti,tak konzultace,to je super,a kdy jdeš na kontrolu na štítku?
Holky tak já si zašla na krev taky ať mám jasno,štítku a prolaktin,tak jsem zvědavá…kolik si měla Káti tu zvýšenou a kolik je norma?
Milu,
určitě vybrali ty nejlepší spermijky, však stačí jedna kvalitní - nemusí být miliony ![]()
Veeru,
dík za podporu, nejhorší je, že se ten týden před svatbou nechávám křtít a přítel mi jde za kmotra, tak na její svatbě možná ani nebudeme, což je dost divné - myslím pro ní - nemít tam svého jediného bráchu ![]()
jinak já už špiním, mrcha se mi rozjíždí ![]()
Ahojky holky,
zdravím vás zase po delší době.. samozřejmě vás pravidelně čtu.. jen nemám čím zajímavým přispívat.. spíše neustále zvažuji, kdy začít s další stimulkou, nebo nejdříve dovču.. Ale zatím se nejvíce přikláním k variantě v září hned na stimulku.. dovču si nechám ujít a budeme mít hned penízky na další pokus třeba v listopadu..
Holky, já jsem tak ráda za ty minimálky, že existují!!! nemám jinou možnost a představit si, že zaplatím za IVF něco přes 60tis… to si nedovedu vůbec představit!!! Navíc manža mně v tomto absolutně podporuje, nechává to spíše více míně na mně, kdy a kde podstoupíme další IVF.. tak jsem za to moc ráda!!!
Zkusíme, tedy dáme ještě jednu šanci EF a pak se uvidí..
Jinak, Orchidejko, moooooocccc gratuluji k bublince!!! Snad už bude vše OK a budou tě čekat jen samé dobré zprávičky!!!
![]()
Milup, super, že máš za sebou další IVF!!!
Moooc držím pěsti na pozitivní výsledek!!! Jsi stejná bojovnice jako já a to obdivuji, že zkoušíš a zkoušíš!!! Uvidíš, že se to zase povede, v to stále věřím i já tak uvidíme!!!
Zatím papa a všechny moc zdravím!!!
Ahoj holky ![]()
Lenik a Milu ![]()
Já taky půjdu na minimálku,myslím že těch vajíček vyjde na stejno v minimálce i v IVF,tedy u mně
.
Katka1311 píše:
Ahoj holky
Lenik a Milu
Já taky půjdu na minimálku,myslím že těch vajíček vyjde na stejno v minimálce i v IVF,tedy u mně.
Milu ahoj
To je fakt že ty minimálky jsou,IVF je tedy drahší ale někomu se povede i s nativu nebo minimálky
.
Katka1311 píše:
Milu ahojTo je fakt že ty minimálky jsou,IVF je tedy drahší ale někomu se povede i s nativu nebo minimálky
.
Dobré ránko holky!!!
![]()
Kde jste kdo!!?? ![]()
Chci se zeptat, která jste byla u toho léčitele??
Mám takové tušení, že to byla Orchidejka, ale nejsem si tím jistá.. ![]()
Stále mi totiž nedorazila MS, tak mám takový pocit, že se mnou trochu mávají ty bylinky..
Test jsem si dělala v sobotu i v neděli a byl úplně bílý, takže těhu nejsem.
Lenka72 píše:
Dobré ránko holky!!!![]()
Kde jste kdo!!??
Chci se zeptat, která jste byla u toho léčitele??
Mám takové tušení, že to byla Orchidejka, ale nejsem si tím jistá..
Stále mi totiž nedorazila MS, tak mám takový pocit, že se mnou trochu mávají ty bylinky..
Test jsem si dělala v sobotu i v neděli a byl úplně bílý, takže těhu nejsem.
Ivuli..no tak teď jsi mi dala!!
Tak teda odpo koupím test a ráno ještě vyzkouším jeden. Ale moc se mi to nezdá.. Měla jsem mamatest 10 a určitě by byl v neděli ráno aspoň miniaturní dušík.. A nebylo fakt NIC.
Leni,každá ženská funguje jinak,já byla těhotná 4× a nikdy mi ani 30Dc těhu test ty // neukázal jenom bílo
,prostě někomu stoupá to HCG v krvi rychle a má třeba // už 26DC a někomu jako mě se to ukáže až 34DC a přitom vím že mám OVU opravdu přesně v půli cyklu,no jak říkám každá jsme jiná,ale testuj raději z ranní moči,ani nevíš jak moc bych ti přála ty krásné // na tvém testu ![]()
Ivuli, děkuji za info!! ![]()
Já byla těhu jen jednou a to bylo před 20ti lety.. ![]()
Když nedošla MS, tak jsem po 2 týdnech šla na krev a mudra mi oznámila, že jsem těhu. ..to byl mazec!! Hlavně doma
![]()
Tehdy žádné těhu testy nebyly!! Tak ani nemůžu vědět, jak rychle mi HCG stoupá.. ![]()
Každopádně zkusím testnout zítra ráno.
Lenka72 píše:
Ivuli, děkuji za info!!
Já byla těhu jen jednou a to bylo před 20ti lety..
Když nedošla MS, tak jsem po 2 týdnech šla na krev a mudra mi oznámila, že jsem těhu. ..to byl mazec!! Hlavně doma![]()
![]()
Tehdy žádné těhu testy nebyly!! Tak ani nemůžu vědět, jak rychle mi HCG stoupá..
Každopádně zkusím testnout zítra ráno.