Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já jsem dnes byla konečně u Dr.
MS stále nedorazila, nebo´t mudra mi našla cystu 24mm, tak jsem dostala agolutin a do dvou týdnů by měla MS dorazit a cysta prasknout. Cysta prý způsobila to, že mrška má zpoždění.. ![]()
Jinak skvělá zpráva!! Holky, konečně jsem miláčka dostala na spermio!!!!
![]()
Byli jsme ve středu a je to OK. ![]()
Takže jsme se dnes s doktorkou domluvily, že jak přijde MS, udělá mi hormonální profil,ten je včetně štítné žlázy, pak přijdu 12-14DC na folikulometrii a po ovulce mi ještě vezmě krev, aby zjistila, že ovu proběhla. Následně se domluvíme na IVF v EF. Takže jdu to toho, zkusíme to nejdříve v OV. ![]()
Lenka72 píše:
Tak já jsem dnes byla konečně u Dr.
MS stále nedorazila, nebo´t mudra mi našla cystu 24mm, tak jsem dostala agolutin a do dvou týdnů by měla MS dorazit a cysta prasknout. Cysta prý způsobila to, že mrška má zpoždění..
Jinak skvělá zpráva!! Holky, konečně jsem miláčka dostala na spermio!!!!![]()
![]()
Byli jsme ve středu a je to OK.
Takže jsme se dnes s doktorkou domluvily, že jak přijde MS, udělá mi hormonální profil,ten je včetně štítné žlázy, pak přijdu 12-14DC na folikulometrii a po ovulce mi ještě vezmě krev, aby zjistila, že ovu proběhla. Následně se domluvíme na IVF v EF. Takže jdu to toho, zkusíme to nejdříve v OV.
Ahoj Leni,to mi jelíto že našli cystu ale udělá práááááááásk a bude po ni
.
Super že jsi dostala manžílka na SPG a je o.k.dobrá zpráva.Tak se začne něco dít
.
holky, konecne se to tady zase rozjelo, ja myslela ze jste vsechny na dovce… Leni, u tebe velky skok kupredu a kdy na to IVF vlitnete ?
Kati, dobre ze mate genetiku v poradku ![]()
Ivuli, jojo, jdem to zkusit nejdříve do Cinestáru
Jen mám trochu strach, že pokud tam budem tak dlouho čekat, že se mi na pak už manža vyprdne..
(nevím, ale mám takové tušení, že se to napoprvé nepodaří..
)Budu doufat, že zrovna půjdem v den, kdy tam nebude plno lidí… ![]()
Elli, já nechci už na nic čekat. Vlítnem na to hned další cyklus, tedy někdy září/říjen.
Teď mě čeká HP, hlídání ovulky a hned po tom. Samozřejmě, pokud se tak brzy dostaneme na řadu..
Uvidím, co mi řekne na první schůzce, nejdříve se zeptám na minimálku. ![]()
Lenka72 píše:
Elli, já nechci už na nic čekat. Vlítnem na to hned další cyklus, tedy někdy září/říjen.
Teď mě čeká HP, hlídání ovulky a hned po tom. Samozřejmě, pokud se tak brzy dostaneme na řadu..
Uvidím, co mi řekne na první schůzce, nejdříve se zeptám na minimálku.
Milu,moc mě to mrzí
drž se,si neuvěřitelně statečná a silná
![]()
Milupa píše:
Ahoj holky,děkuji moc za držení palečků a pěstí…bohužel to zas nevyšlo.![]()
![]()
Testíky bílé a dnes dorazila ms.Ale stále to nevzdáváme!!!!V září půjdeme znovu,přece jednou to musí vyjít!!!Ještě že máme doma tu naší cácorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta mi dodává sílu!!!
Jinak kočky zdravím a přeji hezký zbytek neděle
u nás nic nového,akorát zítra dorazí mrcha,ostatně jako každý měsíc ![]()
Ahoj holky! ![]()
Ivuli, snad máš pravdu.. ![]()
Já teď už netrpělivě vyhlížím MS, ale stále nic..
Dnes ráno jsem už šéfovi řekla, že budu teď častěji chodit k doktorovi, tak to vzal úžasně, nemá s tím nejmenší problém. ![]()
ahoj holky
![]()
moc sem nepíšu, páč u mě nic nového, vaječníky nepracujou, clostil nezabral ani po operaci, tak jsem vyfasovala metformin (kvůli PCOS a tomu mému blbéhu gluk. testu) a příští cyklus budu stimulovat fostimonem a pokud z toho něco bude, podstoupíme konečně IUI, když nic, tak už asi IVF ![]()
Denny3012 píše:
Prosm nevíte jak to je s darováním vajíček v Eurofertilu?