CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
12.8.11 21:04

Ahoj holky!! :kytka:
Andrej užij si sluníčka!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
12.8.11 21:11

Tak já jsem dnes byla konečně u Dr.
MS stále nedorazila, nebo´t mudra mi našla cystu 24mm, tak jsem dostala agolutin a do dvou týdnů by měla MS dorazit a cysta prasknout. Cysta prý způsobila to, že mrška má zpoždění.. :think:
Jinak skvělá zpráva!! Holky, konečně jsem miláčka dostala na spermio!!!! :dance: :dance: :dance:
Byli jsme ve středu a je to OK. :dance:
Takže jsme se dnes s doktorkou domluvily, že jak přijde MS, udělá mi hormonální profil,ten je včetně štítné žlázy, pak přijdu 12-14DC na folikulometrii a po ovulce mi ještě vezmě krev, aby zjistila, že ovu proběhla. Následně se domluvíme na IVF v EF. Takže jdu to toho, zkusíme to nejdříve v OV. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
12.8.11 21:15
Leni tak supr zprávy!!!!!Aspoň znáš důvod proč ta mrcha nedorazila,a hurá na IVF :dance: tak kde to spácháte,jdete to Cinestáru :?:
Lenka72 píše:
Tak já jsem dnes byla konečně u Dr.
MS stále nedorazila, nebo´t mudra mi našla cystu 24mm, tak jsem dostala agolutin a do dvou týdnů by měla MS dorazit a cysta prasknout. Cysta prý způsobila to, že mrška má zpoždění.. :think:
Jinak skvělá zpráva!! Holky, konečně jsem miláčka dostala na spermio!!!! :dance: :dance: :dance:
Byli jsme ve středu a je to OK. :dance:
Takže jsme se dnes s doktorkou domluvily, že jak přijde MS, udělá mi hormonální profil,ten je včetně štítné žlázy, pak přijdu 12-14DC na folikulometrii a po ovulce mi ještě vezmě krev, aby zjistila, že ovu proběhla. Následně se domluvíme na IVF v EF. Takže jdu to toho, zkusíme to nejdříve v OV. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.8.11 21:17

Ahoj Leni,to mi jelíto že našli cystu ale udělá práááááááásk a bude po ni :palec: .
Super že jsi dostala manžílka na SPG a je o.k.dobrá zpráva.Tak se začne něco dít :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.8.11 21:18

Ivuli zlatíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
12.8.11 21:49

holky, konecne se to tady zase rozjelo, ja myslela ze jste vsechny na dovce… Leni, u tebe velky skok kupredu a kdy na to IVF vlitnete ?
Kati, dobre ze mate genetiku v poradku :palec:

• Citovat
  • Upravit
7747
13.8.11 15:43

Ivuli, jojo, jdem to zkusit nejdříve do Cinestáru :mrgreen: Jen mám trochu strach, že pokud tam budem tak dlouho čekat, že se mi na pak už manža vyprdne.. :think: (nevím, ale mám takové tušení, že se to napoprvé nepodaří.. :think: )Budu doufat, že zrovna půjdem v den, kdy tam nebude plno lidí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
13.8.11 15:46

Elli, já nechci už na nic čekat. Vlítnem na to hned další cyklus, tedy někdy září/říjen.
Teď mě čeká HP, hlídání ovulky a hned po tom. Samozřejmě, pokud se tak brzy dostaneme na řadu..
Uvidím, co mi řekne na první schůzce, nejdříve se zeptám na minimálku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.8.11 08:56
Leni,Jaroš by ti tu minimálku určitě navrhnul sám od sebe,někteří doktoři začínají ukecát nejdřív na IUI,ale to je podle mě jenom ztráta času a jim z toho taky něco kápne od pojišťoven,určitě uděláš nejlíp když se vrhneš hned do té minimálky :palec: :palec: :palec:
Lenka72 píše:
Elli, já nechci už na nic čekat. Vlítnem na to hned další cyklus, tedy někdy září/říjen.
Teď mě čeká HP, hlídání ovulky a hned po tom. Samozřejmě, pokud se tak brzy dostaneme na řadu..
Uvidím, co mi řekne na první schůzce, nejdříve se zeptám na minimálku. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
14.8.11 12:26

Milu,moc mě to mrzí :srdce: :hug: :hug: :hug: drž se,si neuvěřitelně statečná a silná :hug: :hug:

Milupa píše:
Ahoj holky,děkuji moc za držení palečků a pěstí…bohužel to zas nevyšlo. :cert: :cert: :cert: Testíky bílé a dnes dorazila ms.Ale stále to nevzdáváme!!!!V září půjdeme znovu,přece jednou to musí vyjít!!!Ještě že máme doma tu naší cácorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :andel: Ta mi dodává sílu!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
14.8.11 12:27

Jinak kočky zdravím a přeji hezký zbytek neděle :-) :wink: u nás nic nového,akorát zítra dorazí mrcha,ostatně jako každý měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
15.8.11 07:33

Ahoj holky! :kytka:
Ivuli, snad máš pravdu.. :hug:
Já teď už netrpělivě vyhlížím MS, ale stále nic..
Dnes ráno jsem už šéfovi řekla, že budu teď častěji chodit k doktorovi, tak to vzal úžasně, nemá s tím nejmenší problém. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.8.11 10:56

Prosm nevíte jak to je s darováním vajíček v Eurofertilu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.8.11 12:14

ahoj holky :mavam: :kytka:
moc sem nepíšu, páč u mě nic nového, vaječníky nepracujou, clostil nezabral ani po operaci, tak jsem vyfasovala metformin (kvůli PCOS a tomu mému blbéhu gluk. testu) a příští cyklus budu stimulovat fostimonem a pokud z toho něco bude, podstoupíme konečně IUI, když nic, tak už asi IVF :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.8.11 12:15
Denny,
to netuším :think: ale zkus tam zavolat a poptej se sestřiček, jsou moc hodné :palec:
Denny3012 píše:
Prosm nevíte jak to je s darováním vajíček v Eurofertilu? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí