Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marti..co na to říct..Tak snad existuje něco, na co budeš reagovat!!!
![]()
Kamarádka, co má PCO je právě po ET, tak ji moc držím pěsti, ať to vyjde. Byla na IVF v Brně, tak tomu věříííím!!!! Ale nevím, čím stimulovala. U tebe to bude chtít asi vyzkoušet, co bude nejlepší.. ![]()
Denny3012 píše:
Prosm nevíte jak to je s darováním vajíček v Eurofertilu?
Ahojki,já jsem taky jedna z Eurofertilu, zatím se nám sice nezadařilo ale jsem s lidmi kteří tam pracují velmi spokojená! Mám za sebou jednu minimálku a jednu standartní. V říjnu nebo v listopadu bychom měli jít znova, ale záleží to taky na penízcích. Tak všem držím palce!
![]()
Ahoj Ajo!! ![]()
Vítám tě mezi námi!! Už máš děti, nebo se snažíte o první mimčo?
A v čem je problém..??
Já dnes hlásím radostnou zprávu, dorazila MS, taže zítra jdu na HP!!
..a jsem zvědavá, jak to dopadne..
![]()
ahoj holky
![]()
vítám novou Eurofertilačku ![]()
Leni, tak budu držet palce, ať ti HP dobře dopadne ![]()
já od včerejška beru ten metformin a je mi z něho strašně
furt mě natahuje a mám solidní běhavku, ale jsem moc ráda, že ho beru, páč tomu VĚŘÍM, že mi pomůže ![]()
Ahoj holky ![]()
Vítám novou z EF ![]()
Leni ať ti to dopadne o.k.
Já vždy chodila na HP 3DC
.
Marti, tak hlavně, ať ti ten metformin pomůže!!!!! Když už musíš vydržet ty nepříjemné pocity..
![]()
Jak dlouho ho budeš užívat?
Kati, mi řekla doktorka, že mám přijít na HP 2 - 3DC. Tak mi to celkem vychází, mrška se už objevila včera odpoledne, tak počítám, že budu zítra ten 3DC, což je ok. ![]()
Katka1311 píše:
Ahoj holky
Vítám novou z EF
Leni ať ti to dopadne o.k.Já vždy chodila na HP 3DC
.
Ivuli, jak ti je?? Cítíš se dobře? A užíváš si to všechno kolem??
Já včera byla s holkama z práce u kamarádky, která má termín porodu za 14 dní, tak jsme se nad vším rozplívaly..
Má už vše nachystané, postýlku, kočárek, oblečky.. No nádhera!!! ![]()
Lenka72 píše:
Ivuli, jak ti je?? Cítíš se dobře? A užíváš si to všechno kolem??
Já včera byla s holkama z práce u kamarádky, která má termín porodu za 14 dní, tak jsme se nad vším rozplívaly..Má už vše nachystané, postýlku, kočárek, oblečky.. No nádhera!!!