CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
24.8.11 15:57

Lenko,dnes jsme byli opět na IUI,zase dlouhá čekací doba,ale jinak v pohodě.Co se týká té odběrové místnosti,jsou tam dvě,z toho jedna je wc,jak píše Lucie.Když tam jdou oba partneři,tak se to myslím dá,píšu jen z naší zkušenosti,nevím,co ostatní.A neboj,určitě to zvládnete :palec: .

Lucko,my jsme bohužel z dálky,to by spermušky nevydržely. Jinak by to bylo super.

Ello, neviděly jsme se?V kolik jste tam byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
24.8.11 17:21

Ahojky já byla taky dnes u jaroše, ale ve fulneku. Čekám na ms a pak jdu na HP a udělá mi i imuno :-) a manžel má jít na nějaké podrobnější vyšetření spermatu. No a dostala jsem clostil a pregnyl… A jaká je ta druhá odběrová místnost????? :-D A je taky nahoře v patře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.8.11 19:53
Tak to čučím, toho má fakt hodně, že ještě dnes byl ve Fulneku.
Ano, ta druhá místnost je taky nahoře,je vpravo v uličce, je lepší, ale fakt záleží na chlapovi, kde se cítí. Já bych snad mohla všude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale jsem baba, takže je to asi jiné :wink:
Takže se chystáte na IUI?
lucie82 píše:
Ahojky já byla taky dnes u jaroše, ale ve fulneku. Čekám na ms a pak jdu na HP a udělá mi i imuno :-) a manžel má jít na nějaké podrobnější vyšetření spermatu. No a dostala jsem clostil a pregnyl… A jaká je ta druhá odběrová místnost????? :-D A je taky nahoře v patře?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.8.11 22:37
Ahoj,dr.je ve Fulneku v po,st,čt od 13hod. a v úterý dopo.!!!! :wink:
Agy77 píše:
Tak to čučím, toho má fakt hodně, že ještě dnes byl ve Fulneku.
Ano, ta druhá místnost je taky nahoře,je vpravo v uličce, je lepší, ale fakt záleží na chlapovi, kde se cítí. Já bych snad mohla všude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale jsem baba, takže je to asi jiné :wink:
Takže se chystáte na IUI?
lucie82 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
24.8.11 23:45

ahoj holky,
rychle vas docitam… jsem ted v casovem presu.. v praci blazinec, vcera jsem prijela az v 23hod. ze skoleni domu… dnes opet IUI. No je to velka pravdepodobnost ze jsme se tam s Agy nebo martou potkaly… dnes jsem se tam zapovidala s jednou velice prijemnou pani, ale Agy to urcite nebyla (ptz ta pani byla na prvnim IUI)… jinak dnes jsem cekala jen pul hodky… ale to jen proto ze jsem hodne mc urgoavala ze specham, ptz jsem musela letet zpatksy do prace, byla jsem tam 11:30-12:15… holky ja jsem uz myslela ze budu muset odejit a k IUI ani nedojde :cert: ptz jsem tam uz proste nemohla dele cekat :zed: nastesti pro me sestricky byli fakt uplne uzasne!! patri jim velka pochvala… snad jsem nikoho nepredbehla :o) byla jsem objednana na pul 12 a sla jsem na radu ve 12h. ale jak rikam byla jsem ve stredu ze to nestihnu, chtelo se mi az brecet :cert:
A doktor? tak ten me dneska velice mile prekvapil, byl pohodovy, i presto ze na neho chudaka sestricky tlacili… nechci se ho zastavat ale fakt to ma chudak tezke… on snad maka ve dne v noci!
Jinak doufam ze uz tam do nedrive oribude Dr. Kudeka, at se zkrati ty cekacky. Snad se nam postesti a uz mrcha neprijde, ale ja uz jsem smrena ze budem muset do toho IVF, nevim jestli uz jit do IVF nebo jeste jedno IUI… Agy, Marti, snad aspon jedna z nas bude z tohoto IUI v tom (nejlepe samozrejme vsechny :o) ale na zazraky uz neverim :zed:
Leni, v tech cislech HP aby se cert vyznal…
Holky mrknu sem az nejdrive v utery, ptz jedem zase do termalu do Madarska, z zitra brzo rano. meli jsme jet puvodne k mori, ale dostanu volno jen necely tyden, takze smolicek :pocitac: :pocitac:
papa, mejte se,… snad bude venku krasne do konce tydne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15866
28.8.11 21:57

Nazdar děvčata, můžu se k vám připojit do diskuze? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.8.11 08:21

ahojky Kaczule jasně,že můžeš vítám tě tady :hug:
co ty už máš za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.8.11 08:24

holky kde jste všechny!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.8.11 08:39

ahoj holky :mavam: :kytka:
já vás pravidelně dočítám, ale nějak nemám co přispívat :think: stimuluju fostimonem na IUI, v pátek jdu do EF na ultrazvuk, snad budou vaječníky reagovat, zatím se flákají a po clostilu největší folík jen 5 mm :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
29.8.11 11:17

Ahoj holky tak jsem se v 11 konečně dovolala do eurofertilu na výsledky a sestra mi řekla zavolejte za dvě hodiny, že nemají čas… ale to už má být doktor ve fulneku tak nevím jestli mi ty výsledky řekne jen sestra? Začínám být naštvaná, protože ráno jsem měla začít brát clostil a nevím jestli si ho mám vzít protože když nebudu mít dobré výsledky krve tak IUI nebude a nemusím ho brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.8.11 14:52

Ahoj děvčátka moje!! :kytka:
Tak jsem byla dnes u MUDr., řekla mi, že výsledky HP jsou výborné. Dělala mi utz, tak mám dnes krásný dominantní folík 22mm, a jeden menší, ten prý ale nic neznamená. Cysta je pryč, tak se máme teď snažit a v pátek jdu na krev, to by měla zjistit, zda proběhla ovulka. Takže ta je asi dnes, neb ráno jsem měla teplotu 36,3!! No a pak mi napíše všechny výsledky a doporučení do CAR. :dance: Něco říkala o IUI, že by se zkusilo nejdříve, tak jsem zvědavá, co na to Jaroš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.8.11 14:53

Vítám nové snažilky!!! :kytka: :wink:
Luci, jak to dopadlo??? Co výsledky?
To by mě asi taky naštvalo… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.8.11 15:29

Ahoj Holky :mavam:
Lenči tak to máš supr :dance: že je tvůj HP v pořádku,a folík je přímo ukázkovej :palec: tak tfuj tfuj tfuj :huban: třeba se zadaří i normálko a nebude potřeba ani IUI,držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
29.8.11 15:48

Tak u mě taky výsledky dobré, akorát prý mám trochu zvýšený hormon štítné žlázy ale to prý řešit nebudeme protože to není moc… Takže dnes jsem začala brát clostil a příští týden bude doufám IUI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.8.11 17:35

Ahojte holky, tak my jsme se bezúspěšně snažili s manželem přes 2 roky aniž by jsme to nějak řešili, až teď jsem nastoupila do Gynetu (spolupracuje s Eurofertilem), kde podle odběrů mi byla zjištěna nízká hladina progesteronu, tak mi byl nasazen clostik. V pátek jsem byla na ultrazvuku a jelikož tam byly vajíčka, tak dneska na pregnylu a pak začnu brát utrogestan… Manžel ještě ale nebyl na spermiogramu, jde teprve příští středu právě do Eurofertilu, tak nevíme jestli třeba není i v něm problém :-? Tajně ale doufám, že to bylo pouze mým nedostatkem hormonů, který jsme teď napravili :oops: Ale představuju si to moc jednoduše, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí