Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luci, tak doufám, že klostík zabere!!!! ![]()
Mám spolužačku, která má po něm krásná dvojčátka!!
![]()
Kaczule, chceš mi říct, že do tebe cpou hormony, aniž byste měli uděláno spermio!!!?????
![]()
No to mě podrž!!! Opravdu mě fascinuje přístup některých „odborníků“! ![]()
Každopádně držím pěsti, ať to vyjde!!!
![]()
Leni já už jsem brala clostík několikrát… ale třeba se zrovna zadaří ![]()
Luci, a víš, že se může klostík brát jen 6× za život??
Takhle jsem to aspoň četla v diskuzích..
Vy spermio máte?
Jo spermio máme hotové a výsledek ok. Vím, že se nesmí brát dlouho, ale já ho beru kvůli IUI. A neberu ho každý měsíc, teď jsem třeba měla pauzu 4 měsíce. A není to že nesmí akorát je to tak že když ti nepomůže do šesti měsíců otěhotnět tak nemá význam cpát si tělo hormony.
Lenka72 píše:
Luci, a víš, že se může klostík brát jen 6× za život??
Takhle jsem to aspoň četla v diskuzích..
Vy spermio máte?
V příbalovém letáku clostilu je to napsáno takhle: V případě neúspěchu lze po 3měsíční přestávce doporučit opakování 3měsíční kúry ještě jednou, další terapie však již nemá smysl.
ahoj, mohu se vložit do rozhovoru? taky jsem řešila s mojí mudr jak dlouho ten clostík mohu brát a ona říkala, že 3 měsíce, pak měsíc pauza a další 3 měsíce a pak se doporučuje nějaká delší pauza, tak tedy nevím, ale každý mudr si to píše jak chce . . ![]()
Holky, já teda vlastí zkušenost nemám, ale z jinýh diskuzí jsem to pochopila tak, že by se neměl brát více, než 6×. A je celkem logické, že pokud v letáku píšou 3 měsíce a pak další 3 a pak už ne, tak asi na něho tělo nereaguje.. a nemá smysl ho brát znovu.
Klostík je přece na stimulaci vaječníků..a pokud vaječníky na něho nereagují, tak se zkouší jiná léčba, jinými hormony. ![]()
ahoj holky
,
Leni, já si myslím to samé, má se brát šest cyklů za život, způsobuje rakovinu
na mě třeba clostík neúčinkoval vůbec, tak proto teď musím píchat drahé hormony - zatím jsem za fostimon doplácela 4200 Kč, ach jo, sere mě to, clostík je „zadarmo“ ![]()
Tak to opravdu nejsou levné hormony
nebylo by lepší třeba ty penízky investovat na úmělé? když už clostik nezabíral… Jaká je šance, že tyhle pomůžou, nevíš?
Kaczule1,
my jsme chtěli zkusit aspoň jednou IUI a taky jsem chtěla brát metformin už nějakou dobu před IVF, zabírá tak až po dvou měsících užívání, teď ho beru teprve třetí týden ![]()
ale jsme s přítelem domluvení, že příště už půjdeme do IVF ![]()
kaczule1 píše:
Budu držet palečky
Tak když se tak pozoruju, tak zjišťuju, že ovulku bych sice teď měla mít, ale skoro žádný hlen, tak nevím ![]()