CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
30.8.11 08:36

Luci, tak doufám, že klostík zabere!!!! :palec:
Mám spolužačku, která má po něm krásná dvojčátka!! :palec: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
30.8.11 08:39

Kaczule, chceš mi říct, že do tebe cpou hormony, aniž byste měli uděláno spermio!!!????? 8-o 8-o 8-o
No to mě podrž!!! Opravdu mě fascinuje přístup některých „odborníků“! :cert:
Každopádně držím pěsti, ať to vyjde!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
30.8.11 08:57

Leni já už jsem brala clostík několikrát… ale třeba se zrovna zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
30.8.11 09:17

Luci, a víš, že se může klostík brát jen 6× za život??
Takhle jsem to aspoň četla v diskuzích..
Vy spermio máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
30.8.11 09:33

Jo spermio máme hotové a výsledek ok. Vím, že se nesmí brát dlouho, ale já ho beru kvůli IUI. A neberu ho každý měsíc, teď jsem třeba měla pauzu 4 měsíce. A není to že nesmí akorát je to tak že když ti nepomůže do šesti měsíců otěhotnět tak nemá význam cpát si tělo hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
30.8.11 12:32
Leni a nemá se brát ten klostík nanejvýš jenom půl roku místo 6× za život?Já teda nevím ale když z počtu kolik gyndařů mi po za celé 3 roky předepsalo tak jsem ho brala v různých intervalech asi 10 krabiček a to jsem zobala ne jednu ale 2 tabl.denně
Lenka72 píše:
Luci, a víš, že se může klostík brát jen 6× za život??
Takhle jsem to aspoň četla v diskuzích..
Vy spermio máte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
30.8.11 12:52

V příbalovém letáku clostilu je to napsáno takhle: V případě neúspěchu lze po 3měsíční přestávce doporučit opakování 3měsíční kúry ještě jednou, další terapie však již nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
30.8.11 13:08

ahoj, mohu se vložit do rozhovoru? taky jsem řešila s mojí mudr jak dlouho ten clostík mohu brát a ona říkala, že 3 měsíce, pak měsíc pauza a další 3 měsíce a pak se doporučuje nějaká delší pauza, tak tedy nevím, ale každý mudr si to píše jak chce . . :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
30.8.11 15:01

Holky, já teda vlastí zkušenost nemám, ale z jinýh diskuzí jsem to pochopila tak, že by se neměl brát více, než 6×. A je celkem logické, že pokud v letáku píšou 3 měsíce a pak další 3 a pak už ne, tak asi na něho tělo nereaguje.. a nemá smysl ho brát znovu.
Klostík je přece na stimulaci vaječníků..a pokud vaječníky na něho nereagují, tak se zkouší jiná léčba, jinými hormony. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.8.11 16:13

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
Leni, já si myslím to samé, má se brát šest cyklů za život, způsobuje rakovinu :poblion: na mě třeba clostík neúčinkoval vůbec, tak proto teď musím píchat drahé hormony - zatím jsem za fostimon doplácela 4200 Kč, ach jo, sere mě to, clostík je „zadarmo“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.8.11 17:22

Tak to opravdu nejsou levné hormony 8-o nebylo by lepší třeba ty penízky investovat na úmělé? když už clostik nezabíral… Jaká je šance, že tyhle pomůžou, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.8.11 18:11

Kaczule1,
my jsme chtěli zkusit aspoň jednou IUI a taky jsem chtěla brát metformin už nějakou dobu před IVF, zabírá tak až po dvou měsících užívání, teď ho beru teprve třetí týden :think:
ale jsme s přítelem domluvení, že příště už půjdeme do IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.8.11 18:13

Budu držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
30.8.11 18:26
děkuju :hug: a taky držím palečky, ať se vám co nejdříve zadaří :palec:
kaczule1 píše:
Budu držet palečky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.8.11 19:37

Tak když se tak pozoruju, tak zjišťuju, že ovulku bych sice teď měla mít, ale skoro žádný hlen, tak nevím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí