Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak se radši nepozoruj, já zase hlen měla a ovulka nebyla, to si pak vyber ![]()
ahojte zlatíčka
,omlouvám se že sem tak nechodím,ale až ted jsem schopná sedět u pc,občas jsem přispěla jinde,ale to se nedalo,nevolnosti byly šílené
,ted už jsou jen večerní,takže už jdu raději v 5 do sprchy,protože zhruba od šesti se mnou není moc řeč a občas se mi kufr ještě převrátí uplně
,ale asi je to na ustupu,jinak vše je díky bohu ok.,dneska začínám 11týden
,občas slaboulince zašpiním,ale vše je v pořádku,prý překrvená děloha,nebo praskaji cevky,jak roste,ale i tak mám vesměs klidový režim,co tady nového,byl tady někdo už na ivf nebo minimálce znovu v EF,nebo přešel někdo pryč už teda?????
IVI a co tyyy těhulkoo,kolik už si???
orchidejko ahoooj
jsem ráda že jsi se ozvala,já na tebe tento týden myslela jak se ti daří
A vidím,že píšeš samé dobré zprávy tak to je supr!!!!!!
už jsi byla na krev a na sreeningu?Jdeš do fakultky?Já jsem dneska 25+3 je mi celkem dobře.Nízky tlak,málo železa,teče mi červená z nosu skoro celý týden,píchám Clexane,ale jinak dobrý
mimčo kope a to je hlavní.V úterý 6.9.mám další KO,tak se opatruj
a určitě se zase ozvi jak se ti daříííííí
papa
![]()
Ahoj Orchidejko, těhulko naše!!!
![]()
To jsou krásné zprávy!!! Je dobře, že prcek roste!!
Snad ti už bude líp. ale to k těhu patří!! ![]()
Já se chystám do EF, zatím ale čekám na výsledky od mé mudry, zítra jdu na krev, tak budu víc vědět příští týden. Opatruj se a piš nám, jak ti je!!
![]()
Ivi..a ty jak se tak koukám, si to všechno patřičně užíváš!!! A tak to má být!!!!!
![]()
jj,Leni až do dna
ale mě to neva,za ty tři roky jsem se tolik natrápila a naplakala že jestli mi teče červená z nosu,mám modřiny po injekcích nebo se mi zvedá žaludek po jakémkoliv jídle je mi šuma fuk
já jsem prostě šťastná že jsem TĚHOTNÁ!!!!!!A holky přeju to všem
ne ty nevolnosti ale to těhotenství,všechny bojujete a všechny si to zasloužíte
![]()
ahoj holky
,
Orchidejko, aspoň víš, že je všechno v pořádku, říká se, že když je těhulce tak blbě, tak že to bude holčička, která okrádá maminku o hormony, prý, možná to je jen pověra ![]()
Ivulko, tobě už se to taky pěkně krátí, už musíš mít pěkné bříško ![]()
Leni a na jaké výsledky čekáš? Na další horm. profil? ![]()
já jdu zítra do EF, jsem objednaná na 8:45, nebudete tam některá? Držte mi palce, ať se tam Jarošovi nerozbulím, jestli mi ani injekce nebudou vaječníky stimulovat, jsem už z toho zoufalá, dneska celý den bulím a strašně se toho zítřka bojím, nic mi totiž není, tak si myslím, že to na mě nezabírá ten fostimon
![]()
Martina82 píše:
ahoj holky![]()
,
Orchidejko, aspoň víš, že je všechno v pořádku, říká se, že když je těhulce tak blbě, tak že to bude holčička, která okrádá maminku o hormony, prý, možná to je jen pověra
Ivulko, tobě už se to taky pěkně krátí, už musíš mít pěkné bříško
Leni a na jaké výsledky čekáš? Na další horm. profil?
já jdu zítra do EF, jsem objednaná na 8:45, nebudete tam některá? Držte mi palce, ať se tam Jarošovi nerozbulím, jestli mi ani injekce nebudou vaječníky stimulovat, jsem už z toho zoufalá, dneska celý den bulím a strašně se toho zítřka bojím, nic mi totiž není, tak si myslím, že to na mě nezabírá ten fostimon![]()
Ahoj holky, snad nevadí, že se k vám přidám do diskuze..mám takový dotaz. Příští týden jdeme na první IUI do eurofertilu a nevím, jak to tam s IUI chodí. Prý máme ráno přijít společně, jestli bude utrazvuk OK, tak dá přítel „vzorek“ a já potom budu čekat asi jak dlouho než ty spermijky připraví a mě je potom zavedou? jde mi o to, jestli se mi vyplatí jít po ultrazvuku ještě do práce a potom zase zpátky na IUI (mám eurofertil asi 10 chůze od práce).
Ahoj na IUI chodila ELLA.Tak jedině jí se zeptat jak to chodí
.
Ahoj, když příjdete brzy ráno, a ultrazvuk bude o.k. tak příjdete za 2 hoďky po tom co dí přítel spermíky, pak Ti to doktor zavede a chvilku poležíš a půjdeš … ![]()
IVI nebyla,screening mě čeká 19.9 a krev ted v pondělí,bojím bojím,co ti budu povídat a ano,jdu do fakultky,opět
,jinak mí taky často teče z nosu červená
,na co pícháš ten clexan,já bylapřed otěhu na hematolce ohledně srážlivosti a vše bylo ok,tobě to začalo až v těhu?? nebo ses léčila už předtím??
MARTI no ono to špatně není jistota,že je vše v pořádku
,bohužel,mi bylo zle i minule a nedopadlo to
,ale koupila jse si ten domácí posluchač srdíčka a třikrát denně si ho poslechnu a jsem v klidu,když ho slyším,u minulého těhu jsem hysterčila,ted poslechnu,slyším a vím a jsem aspon v pohodě
,no psychoo,ono jak to mimi je táák vymodlené,tak se chovám někdy fáákt jako hysterka
![]()
LENI držím palečky,at je te pokus uuuuuuuuuuuuuuspěšnýýýý
![]()
Orchidejko,já jsem po 2 zamlklých těhu v 9tt
bez příčin,byli jsme s manžou na genetice v Ostravě,vše v pořádku i tak krev co se týče trombofilních mutací atd.byla v pořádku,ale jako doporučení od primářky z hematologie znělo při dalším těhu píchat nízkomolekulární heparin,takže když se mi teď na jaře podařilo nečekaně přirozeně otěhotnět hned sem šupajdila do nemocnice a ten Clexane píchám vlastně od 5tt,asi je to i lepší krev je více naředěné a tím proudí přes pupečník krev v miminku a mimčo prospívá ![]()
V té fakultce ta krev je rychlovka,byla to otázka 10min.a vše bylo hotovo,ale na ten UZ i když jsme byli objednaní jsme čekali víc jak hoďku a půl,paní před námi tam musela jít postupně na 3× protože miminko nespolupracovalo a pak tam šla ještě před námi nějaká VIP pacoška s přítelem mudrem.takže jsme měli celkem smůlu
a museli čekat,ale stálo to za to!!!!Sono mi dělal mudr.Matura,skvělý člověk ukecený a pohodář
Tak držím palečky aby vše bylo i nadále v pořádku ![]()
Marti, tak jak??? Už na tebe myslím od rána, zda to bude dobré..
![]()
Ale koukám, že jsi teprve 8DC..?? To některé holky měly úplně malinkaté folíky.. ![]()
Já jsem dnes byla na tu krev, vyšetří se nějaký hormon, který určí, zda ovulka proběhla. Pak se mám hlásit k mudře, která mi dá doporučení do CARu.
Orchidejko, ty máš takový ten domácí UTZ? Pokud ano, tak přečti příbalový leták, nemělo by se to používat moc často a dloho!! ![]()
Kači..a co ty?? Jaký je další postup?
A holky, co ten náš plánovaný srazík v Ostravě nebo okolí??