CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
30.8.11 21:24

tak se radši nepozoruj, já zase hlen měla a ovulka nebyla, to si pak vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.9.11 14:43

ahojte zlatíčka :hug: :hug: :hug: ,omlouvám se že sem tak nechodím,ale až ted jsem schopná sedět u pc,občas jsem přispěla jinde,ale to se nedalo,nevolnosti byly šílené :zed: :zed: :zed: ,ted už jsou jen večerní,takže už jdu raději v 5 do sprchy,protože zhruba od šesti se mnou není moc řeč a občas se mi kufr ještě převrátí uplně :mrgreen: :mrgreen: ,ale asi je to na ustupu,jinak vše je díky bohu ok.,dneska začínám 11týden 8-o :andel: ,občas slaboulince zašpiním,ale vše je v pořádku,prý překrvená děloha,nebo praskaji cevky,jak roste,ale i tak mám vesměs klidový režim,co tady nového,byl tady někdo už na ivf nebo minimálce znovu v EF,nebo přešel někdo pryč už teda?????
IVI a co tyyy těhulkoo,kolik už si???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.9.11 15:00

orchidejko ahoooj :mavam: jsem ráda že jsi se ozvala,já na tebe tento týden myslela jak se ti daří :?:A vidím,že píšeš samé dobré zprávy tak to je supr!!!!!! :palec: :palec: :palec: už jsi byla na krev a na sreeningu?Jdeš do fakultky?Já jsem dneska 25+3 je mi celkem dobře.Nízky tlak,málo železa,teče mi červená z nosu skoro celý týden,píchám Clexane,ale jinak dobrý :pankac: mimčo kope a to je hlavní.V úterý 6.9.mám další KO,tak se opatruj :dance: a určitě se zase ozvi jak se ti daříííííí :hug: papa :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.9.11 15:27

Ahoj Orchidejko, těhulko naše!!! :kytka: :kytka: :huban:
To jsou krásné zprávy!!! Je dobře, že prcek roste!! :palec: Snad ti už bude líp. ale to k těhu patří!! :lol:
Já se chystám do EF, zatím ale čekám na výsledky od mé mudry, zítra jdu na krev, tak budu víc vědět příští týden. Opatruj se a piš nám, jak ti je!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.9.11 15:28

Ivi..a ty jak se tak koukám, si to všechno patřičně užíváš!!! A tak to má být!!!!! :palec: :palec: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.9.11 15:40

jj,Leni až do dna :jazyk: ale mě to neva,za ty tři roky jsem se tolik natrápila a naplakala že jestli mi teče červená z nosu,mám modřiny po injekcích nebo se mi zvedá žaludek po jakémkoliv jídle je mi šuma fuk :mrgreen: já jsem prostě šťastná že jsem TĚHOTNÁ!!!!!!A holky přeju to všem :srdce: ne ty nevolnosti ale to těhotenství,všechny bojujete a všechny si to zasloužíte :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.9.11 15:49

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
Orchidejko, aspoň víš, že je všechno v pořádku, říká se, že když je těhulce tak blbě, tak že to bude holčička, která okrádá maminku o hormony, prý, možná to je jen pověra :mrgreen:
Ivulko, tobě už se to taky pěkně krátí, už musíš mít pěkné bříško :dance:
Leni a na jaké výsledky čekáš? Na další horm. profil? :think:
já jdu zítra do EF, jsem objednaná na 8:45, nebudete tam některá? Držte mi palce, ať se tam Jarošovi nerozbulím, jestli mi ani injekce nebudou vaječníky stimulovat, jsem už z toho zoufalá, dneska celý den bulím a strašně se toho zítřka bojím, nic mi totiž není, tak si myslím, že to na mě nezabírá ten fostimon :cry: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.9.11 18:43
Marti na zítřek ti budu držet palečky a tfuj tfuj tfuj :hug: posílám hodně štěstí aby vaječníky dobře reagovaly :kytka: :mavam:
Martina82 píše:
ahoj holky :mavam: :kytka: ,
Orchidejko, aspoň víš, že je všechno v pořádku, říká se, že když je těhulce tak blbě, tak že to bude holčička, která okrádá maminku o hormony, prý, možná to je jen pověra :mrgreen:
Ivulko, tobě už se to taky pěkně krátí, už musíš mít pěkné bříško :dance:
Leni a na jaké výsledky čekáš? Na další horm. profil? :think:
já jdu zítra do EF, jsem objednaná na 8:45, nebudete tam některá? Držte mi palce, ať se tam Jarošovi nerozbulím, jestli mi ani injekce nebudou vaječníky stimulovat, jsem už z toho zoufalá, dneska celý den bulím a strašně se toho zítřka bojím, nic mi totiž není, tak si myslím, že to na mě nezabírá ten fostimon :cry: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
1.9.11 20:48

Ahoj holky, snad nevadí, že se k vám přidám do diskuze..mám takový dotaz. Příští týden jdeme na první IUI do eurofertilu a nevím, jak to tam s IUI chodí. Prý máme ráno přijít společně, jestli bude utrazvuk OK, tak dá přítel „vzorek“ a já potom budu čekat asi jak dlouho než ty spermijky připraví a mě je potom zavedou? jde mi o to, jestli se mi vyplatí jít po ultrazvuku ještě do práce a potom zase zpátky na IUI (mám eurofertil asi 10 chůze od práce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.9.11 21:51

Ahoj na IUI chodila ELLA.Tak jedině jí se zeptat jak to chodí :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.11 23:51

Ahoj, když příjdete brzy ráno, a ultrazvuk bude o.k. tak příjdete za 2 hoďky po tom co dí přítel spermíky, pak Ti to doktor zavede a chvilku poležíš a půjdeš … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.9.11 08:22
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

IVI nebyla,screening mě čeká 19.9 a krev ted v pondělí,bojím bojím,co ti budu povídat a ano,jdu do fakultky,opět :roll: :roll: :roll: ,jinak mí taky často teče z nosu červená 8-o 8-o ,na co pícháš ten clexan,já bylapřed otěhu na hematolce ohledně srážlivosti a vše bylo ok,tobě to začalo až v těhu?? nebo ses léčila už předtím??

MARTI no ono to špatně není jistota,že je vše v pořádku :cry: ,bohužel,mi bylo zle i minule a nedopadlo to :-( ,ale koupila jse si ten domácí posluchač srdíčka a třikrát denně si ho poslechnu a jsem v klidu,když ho slyším,u minulého těhu jsem hysterčila,ted poslechnu,slyším a vím a jsem aspon v pohodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,no psychoo,ono jak to mimi je táák vymodlené,tak se chovám někdy fáákt jako hysterka :oops: :oops: :mrgreen:

LENI držím palečky,at je te pokus uuuuuuuuuuuuuuspěšnýýýý :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.9.11 08:36

Orchidejko,já jsem po 2 zamlklých těhu v 9tt :-? bez příčin,byli jsme s manžou na genetice v Ostravě,vše v pořádku i tak krev co se týče trombofilních mutací atd.byla v pořádku,ale jako doporučení od primářky z hematologie znělo při dalším těhu píchat nízkomolekulární heparin,takže když se mi teď na jaře podařilo nečekaně přirozeně otěhotnět hned sem šupajdila do nemocnice a ten Clexane píchám vlastně od 5tt,asi je to i lepší krev je více naředěné a tím proudí přes pupečník krev v miminku a mimčo prospívá :palec:
V té fakultce ta krev je rychlovka,byla to otázka 10min.a vše bylo hotovo,ale na ten UZ i když jsme byli objednaní jsme čekali víc jak hoďku a půl,paní před námi tam musela jít postupně na 3× protože miminko nespolupracovalo a pak tam šla ještě před námi nějaká VIP pacoška s přítelem mudrem.takže jsme měli celkem smůlu :think: a museli čekat,ale stálo to za to!!!!Sono mi dělal mudr.Matura,skvělý člověk ukecený a pohodář :palec: :palec: :palec: Tak držím palečky aby vše bylo i nadále v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.9.11 10:10

Marti, tak jak??? Už na tebe myslím od rána, zda to bude dobré.. :hug: :hug: :hug:
Ale koukám, že jsi teprve 8DC..?? To některé holky měly úplně malinkaté folíky.. :think:
Já jsem dnes byla na tu krev, vyšetří se nějaký hormon, který určí, zda ovulka proběhla. Pak se mám hlásit k mudře, která mi dá doporučení do CARu.
Orchidejko, ty máš takový ten domácí UTZ? Pokud ano, tak přečti příbalový leták, nemělo by se to používat moc často a dloho!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.9.11 10:12

Kači..a co ty?? Jaký je další postup?
A holky, co ten náš plánovaný srazík v Ostravě nebo okolí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí