Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všechny zdravím ![]()
Barcho já jsem byla na IUI v eurofertilu, ráno cca v 8 dal manža vzorek a já šla na iui až jednou v 11 a u druhé ve 12… záleží taky na tom kolik v ten den mají zákroků…
Marti a vůbec všem držím pěsti. Já dnes beru poslední clostil a v pondělí jdu na ultrazvuk, ale pojedu asi za jarošem do fulneku, mám to blíž a můžu tam odpoledne…
ahoj holky
,
tak jsem se vrátila z CARu, levý vaječník nic
a na pravém jeden dominantní folikul 14 mm ![]()
v pondělí jdu na další ultrazvuk, jestli folík roste, v pondělí večer si píchnu pregnyl a pravděpodobně ve středu bude IUI
![]()
moc děkuju, že jste na mě myslely, byla jsem strašně vynervovaná, ale Jaroš mě uklidnil, že nevadí, že je jen jeden folík, že si toho fostimonu píchám dost nízkou dávku, tak je aspoň vidět, že vaječníky reagují ![]()
jo, ohledně srazu - já jsem pro, ráda se s váma seznámím a bylo by fajn to udělat v Ostravě
a nejlépe ještě v září, dokud je ještě pěkně, ne? ![]()
Marti tak super
Jestli nám bude přát tak se ve středu na IUI potkáme, dle mých výpočtů by mi měla vyjít na středu… vlastně musí protože v úterý a ve čtvrtek tam jaroš není..... ![]()
Luci82 díky, tak snad když potom přijdu po dvou hodinách, tak to bude akorát. Ale uvažuju, jestli jít v té pauze do práce, aby se mě nevyptávali, proč tam jdu potom znovu. U nás v práci se doktoři strašně řeší, musíme na všechno nosit podepsané propustky. Minule jsem si šla do eurofertilu pro výsledky hormonálního profilu, byla jsem objednaná na 9 a šla jsem na řadu o půl 12. Ale s tím se asi musí počítat…
Luci82, ještě jsem se chtěla zeptat - taky beru medocriptine jako ty, předepsal mi ho Jaroš na základě výsledků horm. profilu. Byla jsi ohledně té štítné žlázy na vyšetření na endokrinologii?
Ahojky holky,my s přítelem se snažíme o miminko už 2 roky.Mám nemocné ledviny a po dlouhém vyšetření-kde mi praskla cista a byla jsem na operaci,hormony jsem měla více mužských,štítné žlázy,profuknutí vejcovodů,kde jedna strana není a druhá je na 10% a přítel byl na spermiogramu a vše v pořádku,my paní doktorka řekla,že jinak,než umělé to nepůjde.Jsem objednaná na příští pátek na první diskuzi v Ostravě-Eurofertil.Mám veškeré papíry od paní gynekološky,můžete mi říct kolik to tak stojí a jak to probíhá?
prosím
Barcho já už ten prolaktin mám v normě, byla jsem na HP teď před týdnem a s jarošem jsme od té doby nemluvila, výsledky mi řekla sestřička. Řekla mi, že mám jen trochu zvýšený hormon štítné žlázy a že se s tím nic nedělá. V pondělí jedu na ultrazvuk tak se jaroše zeptám.
Luci a Marti, držím vám na dnešek pěsti!!
![]()
Pak napište, jak UTZ dopadl.
Já čekám dnes výsledky krve, budou kolem poledne. A do CAR jsem objednaná na první konzultaci 23.9., tak jsem zvědavá, co se tam dozvím.
![]()
Jinak srazík, pokud chcete pátek, by mi vyhovoval až tak 23.9., neb máme teď oslavu, tak musím chystat a ten další týden přijede rodina z Čech. Tak napište, zda je termín ok. Pokud chtete přes týden, je mi to celkem jedno, v OV jsem každý den v práci ![]()
ahoj holky
,
tak folík narostl na 22 mm, bohužel je přítel dneska služebně pryč, jinak by mi dr. Jaroš provedl IUI už dneska, takže večer mi přítel píchne pregnyl, máme se opatrně pomilovat, zítra půst a ve středu dopoledne bude IUI
, jo a nemám běhat, skákat ani zvedat nic těžkého, páč je možné, že folík rupne
holky, to bude moje první ovulka v životě, tak jsem koupila šampáňo a jahody (kašlu na dietu) a večer to oslavíme
akorát mě škrábe v krku a cítím, že na mě něco leze, hned jsem byla v lékárně pro orofar, mám strach, že se tím nachlazením šance rapidně snižuje – jak na potvoru
![]()
Marti super gratulka. Já jdu k jarošovi až odpoledne do fulneku takže zprávy budu mít až tak kolem pěti.
Luci,
tak držím palce, pak dej taky vědět, jak jsi dopadla ![]()
jo holky, ten sraz se mi toho 23.9. hodí, ale já taky můžu klidně i přes týden ![]()
Marti tak jsou moc dobré zprávy
přeji aby to dnešní tuleníčko se šampáněm a jahůdkami stálo za to
a folík aby vydržel do středy a neprasknul ![]()
Luci82, chci se tě zeptat, kdy Jaroš bývá odpoledne v tom Fulneku? a to ti sám navrhnul, že tam bývá nebo sis to někde zjistila?
Marti, tak to ti teda krásně rostou folikuly
já jdu ve středu taky na IUI k Jarošovi. Budu 12 DC, tak snad tam nějaké folikuly budou…
to je tvoje první IUI?
Barcho jaroš je můj gynekolog již několik let a chodila jsem vždy do fulneku to až letos si otevřel centrum tak chodím i tam
samozřejmě by byl rád kdybych chodila jenom do ostravy ale ještě nic neřekl že to tak plácáme dohromady
zas je nevýhoda že se dneska může stát že nebude mít výsledky mojích krevních testů na kterých jsem byla v ostravě.....