Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luci,
právě že oni berou jen ty nejpohyblivější z nejpohyblivějších - normální spermio máme kolem 70 milionů ![]()
lucie82 píše:
Barcho nezačíná náhodou tvoje příjmení na J?
Marti Barcha myslím psala že šla na půl dvanácté takže teoreticky jste se měly vidět
já jsem odcházela ve čtvrt na dvanáct.....
Holky, teda, to máte zážitky s oblíkáním kalhotek před doktorem!!! To abych si pořídila nějaké krajkové!! ![]()
No a jinak jsem vám říkala, ať máváte těma kapesníkama!!!
![]()
holky, to je hrozné, co se stalo s tím letadlem, že? ach jo, taková tragédie…
Marti, já jsem tě tam asi viděla, teda pokud jsi měla černý kabát. Sestřička se tě ptala, jestli je ti zle a ty že jo. Byla jsi to ty? Já stála hned před sesternou.
jo holky, moje příjmení začíná na J ![]()
Barcho,
jo, to jsem byla já, bylo mi strašně blbě a je furt, ach jo, to zas bude bezesná noc ![]()
tak jestli mě tam v pátek uvidíš, houkni na mě - mě bylo tak blbě, že jsem se nedívala po ostatních ![]()
Ahoj holky na kolik zítra jdete? A posíláte muže samotné nebo jdete s nima? Můj manžel by tam sám nešel… doufám že se zítra aspoň uvidíme
všem držím pěstičky
Luci,
můj přítel tam jde sám zhruba na osmou, tak já půjdu na desátou
prosím tě, kdyžtak na mě zamávej, jo?
bojím se těch výsledků krve, ty ne?
Mě teď krev nebrali jen manželovi. Já jsem byla 3 DC na hormonální profil. a myslím že to bude v pohodě u manži ![]()
Holky, na vsechny budu vas zitra myslet, at vam IUI vyjde… ke me dnes prisla mrcha
![]()
Ello,to je mi moc líto
,ale neboj já si myslím že se už brzy usměje štěstí i na tebe ![]()
Holky všem které navštívíte Cinestár držím palce
![]()
Ahoj holky,tak se zas hlásím.Ke mně taky mrcha dorazila.Ale já jsem za to ráda…Byla jsem na krvi,hodnoty dobré,brala jsem norethisteron a ode dneška si píchám Merional.
3amp.Sama jsem to chtěla,protože penízky ubývají!!
A za merional se nic nedoplácí.A chystáme se na klasické ivf,úúúúúplně posledníííííí!
Milu,ty jedeš po výrobě
tak tfuj tfuj ať to poslední Ivfo je na konci se // tlusticemi.Moc držím palečky ![]()
Elli, tak to je mi moc líto, kočko…
![]()
Já dnes byla u mudry, tak dle výsledků krve (progesteron 14,3)tento cykluc neproběhla ovulka.. min.hodnota by měla být aspoň 30.
Sice jsem měla krásný folík, ale asi tam nebylo vyjucho…
![]()
Tak jsem vyfasovala clostík a 5DC začínám stimulovat. Zatím bez IUI, jen snaženíčko doma a hlídání folíků u mé mudry. Do CARu jdem až za 14 dní na 1.konzultaci.
Tak jsem zvědavá, co ty moje vaječníky na to budou říkat.. ![]()