CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
7.9.11 17:40

Luci,
právě že oni berou jen ty nejpohyblivější z nejpohyblivějších - normální spermio máme kolem 70 milionů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.9.11 19:44

Barcho nezačíná náhodou tvoje příjmení na J?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.9.11 19:49
taky tam byla se mnou jedna paní s příjmením na J :think:
lucie82 píše:
Barcho nezačíná náhodou tvoje příjmení na J?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.9.11 20:17

Marti Barcha myslím psala že šla na půl dvanácté takže teoreticky jste se měly vidět :-) já jsem odcházela ve čtvrt na dvanáct.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
7.9.11 20:42

Holky, teda, to máte zážitky s oblíkáním kalhotek před doktorem!!! To abych si pořídila nějaké krajkové!! :mrgreen:
No a jinak jsem vám říkala, ať máváte těma kapesníkama!!! :-D :-D :-D :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.9.11 21:07

holky, to je hrozné, co se stalo s tím letadlem, že? ach jo, taková tragédie…
Marti, já jsem tě tam asi viděla, teda pokud jsi měla černý kabát. Sestřička se tě ptala, jestli je ti zle a ty že jo. Byla jsi to ty? Já stála hned před sesternou.
jo holky, moje příjmení začíná na J :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.9.11 21:50

Barcho,
jo, to jsem byla já, bylo mi strašně blbě a je furt, ach jo, to zas bude bezesná noc :poblion:
tak jestli mě tam v pátek uvidíš, houkni na mě - mě bylo tak blbě, že jsem se nedívala po ostatních :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.9.11 20:22

Ahoj holky na kolik zítra jdete? A posíláte muže samotné nebo jdete s nima? Můj manžel by tam sám nešel… doufám že se zítra aspoň uvidíme :-) všem držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
8.9.11 20:24

Luci,
můj přítel tam jde sám zhruba na osmou, tak já půjdu na desátou :think: prosím tě, kdyžtak na mě zamávej, jo? :mavam: bojím se těch výsledků krve, ty ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.9.11 20:42

Mě teď krev nebrali jen manželovi. Já jsem byla 3 DC na hormonální profil. a myslím že to bude v pohodě u manži :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
8.9.11 21:31

Holky, na vsechny budu vas zitra myslet, at vam IUI vyjde… ke me dnes prisla mrcha :zed: :zed: :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
6292
9.9.11 07:37

Ello,to je mi moc líto :cry:,ale neboj já si myslím že se už brzy usměje štěstí i na tebe :hug:

Holky všem které navštívíte Cinestár držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
9.9.11 08:32

Ahoj holky,tak se zas hlásím.Ke mně taky mrcha dorazila.Ale já jsem za to ráda…Byla jsem na krvi,hodnoty dobré,brala jsem norethisteron a ode dneška si píchám Merional. :-D :-D 3amp.Sama jsem to chtěla,protože penízky ubývají!! :oops: A za merional se nic nedoplácí.A chystáme se na klasické ivf,úúúúúplně posledníííííí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
9.9.11 08:36

Milu,ty jedeš po výrobě :lol: tak tfuj tfuj ať to poslední Ivfo je na konci se // tlusticemi.Moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
9.9.11 12:55

Elli, tak to je mi moc líto, kočko… :hug: :hug: :hug: :hug:
Já dnes byla u mudry, tak dle výsledků krve (progesteron 14,3)tento cykluc neproběhla ovulka.. min.hodnota by měla být aspoň 30. :cry: Sice jsem měla krásný folík, ale asi tam nebylo vyjucho… :think: :nevim:
Tak jsem vyfasovala clostík a 5DC začínám stimulovat. Zatím bez IUI, jen snaženíčko doma a hlídání folíků u mé mudry. Do CARu jdem až za 14 dní na 1.konzultaci.
Tak jsem zvědavá, co ty moje vaječníky na to budou říkat.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital