Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,díky!!
Tak máme 7 vajíček,ve st máme zavolat,jak to vypadá a jestli bude et..
Milupo, moc gratuluju ![]()
já dnes zkusila test a samozřejmě nic, takže vysazuju utrogestan a v pátek jdu do EF domluvit IVF ![]()
Milupo, to je parádní úroda!!! Teď ještě držíme pěsti mimískům, ať hezky rostou!!!!
![]()
Marti..to je mi líto..
![]()
Já jdu ve čtvrtek k nějakému cizímu doktorovi na UTZ, neb moje mudra je někde na semináři.. ![]()
Tak jsem zvědavá, jak se činí moje vaječníky po clostíku.. ![]()
Tak to vypadá, že půjdem do IVF spolu..
![]()
Leni
,
ještě neházej flintu do žita, však hodně ženám stačí clostil a je to, to jen já jsem na clostil imunní ![]()
No..já jsem se teď tak nějak zklidnila.. Byla jsem u kartářky
a ta mi předpověděla, že otěhotním až začátkem příštího roku, dřív ne. Tak jsem smířená a počkám si.
![]()
Taky mi řekla, že v kartách vidí doktory a vynaložené prostředky na otěhu!!!
Ale že z toho nic nebude.. (o CARu jsem se ani nezmínila!!!)
Prý miminko jasně vidí příští rok - a to bez doktorů. No tak mě trochu uklidnila a aspoň to teď nehrotím. Do EF ale jdeme, když jsem tam už objednaná.
![]()
ty věříš na kartářky? vychází ti to? nebo jsi teď byla poprvé? ![]()
soused u našich zase čte z očí - lidi se za ním sjíždějí, on se jim podívá do očí a řekne jim, co mají za zdravotní potíže
, můj taťka mu tam jednou vedl jeho zatoulaného pejska a on se mu podíval do očí a hned řekl, že měl žaludeční vředy, ale už je to vyléčené - taťka z toho byl v šoku, měl pravdu ![]()
Marti, byla kdysi dávno někde v Karviné a po letech teď podruhé u paní Svatavy v Ostravě. Mám z toho ohromný zážitek a..věřím ji. Musím přiznat, že se teď na vše dívám jinýma očima a začala jsem i „jinak“ přemýšlet.
http://www.kartarka-svatava.cz/
Teď už jedu domů, čeká mě miláček, tak ti zítra napíšu, jak tam bylo. ![]()
Jinak můj příspěvek je na jejích stránkách - dokonce nějakým způsobem se tam dostal 2×.. ![]()
milu moc držím palečky na středeční ET a posílám hodně štěstííííí
![]()
Marti,ach joo,to je mi líto,ale hlavně že existují i další možnosti
takže hurá do IVF
Leni,já u kartářky nebyla,ale u léčitelů ano a i já tomu hodně věřím ![]()
Milu držím pěsti
Marti nehaž flintu do žita na IUI jsme byly ve stejný den ne??? A to je ve středu teprve 14 dní, já ještě netestuju, ale cítím na sobě PMS, tak si myslím že mrcha dorazí o víkendu......
To mě pobavilo s tím pánem že jim čte z očí
Je to teda hodně zvláštní. Já jsme rozhodnutá že jestli dojde mrcha tak začnu brát gynex a uvidíme…
Luci
a ty berš utrogestan? já jsem testovala kvůli tomu, jestli ho můžu vysadit (večer budu mít poslední) ![]()
Ne neberu, sice doma mám jednu krabičku ale vybodla jsem se na něho protože jsem tam měla ještě třetí folikul na UTZ tak jsem nechtěla ať ten utrouš zabrání prasknutí… Ale jak říkám těhotně se necítím…
ahoj holky, našla jsem tuhle diskuzi o eurofertilu, jsem jedna z vás. V pondělí mám první schuzku v eurofertilu, domluvit stimulaci a odevzdat ten formulář. A v říjnu mě čeká první IUI
dárcem. IUI mi doporučili po 2 přerušení těhu ve 24tt z důvovů těžké VVV
. Jinak žádný problém nemáme.Dr Jaroše znám z ordinace z Fulneku, kde budou mé kontroly. Jinak můj OG není.Mohla bych se zeptat, která z vás šla na IUI a povedlo se na poprvé? Mám s toho strach, že buidu zklamaná, je malé procento uspěšnosti. ach jo ![]()
Ahojky
Ja som tiež bola u kartárky, zatiaľ sa mi splnilo presťahovanie do večšieho bytu
a potom sľúbila mimčo,ale to sa zatiaľ nedostavuje
tak čakám, že čoskoro ![]()
Holky keď ste užívali Clostík tiež ste po ňom pribrali?
Milu, budu na tebe myslet!