CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ella:o)
18.9.11 15:20

Milu, budu na tebe myslet! :hug:

• Citovat
  • Upravit
991
19.9.11 14:52

ahoj holky,díky!! :mavam: Tak máme 7 vajíček,ve st máme zavolat,jak to vypadá a jestli bude et..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
19.9.11 15:01

Milupo, moc gratuluju :palec:
já dnes zkusila test a samozřejmě nic, takže vysazuju utrogestan a v pátek jdu do EF domluvit IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
19.9.11 15:25

Milupo, to je parádní úroda!!! Teď ještě držíme pěsti mimískům, ať hezky rostou!!!! :andel: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
19.9.11 15:29

Marti..to je mi líto.. :hug: :hug:
Já jdu ve čtvrtek k nějakému cizímu doktorovi na UTZ, neb moje mudra je někde na semináři.. :nevim:
Tak jsem zvědavá, jak se činí moje vaječníky po clostíku.. :think:
Tak to vypadá, že půjdem do IVF spolu.. :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
19.9.11 15:35

Leni :mavam: ,
ještě neházej flintu do žita, však hodně ženám stačí clostil a je to, to jen já jsem na clostil imunní :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
19.9.11 15:51

No..já jsem se teď tak nějak zklidnila.. Byla jsem u kartářky :oops: a ta mi předpověděla, že otěhotním až začátkem příštího roku, dřív ne. Tak jsem smířená a počkám si. :jazyk: :-D
Taky mi řekla, že v kartách vidí doktory a vynaložené prostředky na otěhu!!! 8-o 8-o :think: Ale že z toho nic nebude.. (o CARu jsem se ani nezmínila!!!)
Prý miminko jasně vidí příští rok - a to bez doktorů. No tak mě trochu uklidnila a aspoň to teď nehrotím. Do EF ale jdeme, když jsem tam už objednaná. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
19.9.11 15:56

ty věříš na kartářky? vychází ti to? nebo jsi teď byla poprvé? :think:
soused u našich zase čte z očí - lidi se za ním sjíždějí, on se jim podívá do očí a řekne jim, co mají za zdravotní potíže :think: , můj taťka mu tam jednou vedl jeho zatoulaného pejska a on se mu podíval do očí a hned řekl, že měl žaludeční vředy, ale už je to vyléčené - taťka z toho byl v šoku, měl pravdu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
19.9.11 16:04

Marti, byla kdysi dávno někde v Karviné a po letech teď podruhé u paní Svatavy v Ostravě. Mám z toho ohromný zážitek a..věřím ji. Musím přiznat, že se teď na vše dívám jinýma očima a začala jsem i „jinak“ přemýšlet.
http://www.kartarka-svatava.cz/
Teď už jedu domů, čeká mě miláček, tak ti zítra napíšu, jak tam bylo. :mavam:
Jinak můj příspěvek je na jejích stránkách - dokonce nějakým způsobem se tam dostal 2×.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.9.11 16:33

milu moc držím palečky na středeční ET a posílám hodně štěstííííí :palec: :palec: :palec:

Marti,ach joo,to je mi líto,ale hlavně že existují i další možnosti :pankac: takže hurá do IVF

Leni,já u kartářky nebyla,ale u léčitelů ano a i já tomu hodně věřím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.9.11 18:21

Milu držím pěsti
Marti nehaž flintu do žita na IUI jsme byly ve stejný den ne??? A to je ve středu teprve 14 dní, já ještě netestuju, ale cítím na sobě PMS, tak si myslím že mrcha dorazí o víkendu......
To mě pobavilo s tím pánem že jim čte z očí :-) Je to teda hodně zvláštní. Já jsme rozhodnutá že jestli dojde mrcha tak začnu brát gynex a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
19.9.11 18:24

Luci
a ty berš utrogestan? já jsem testovala kvůli tomu, jestli ho můžu vysadit (večer budu mít poslední) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.9.11 19:56

Ne neberu, sice doma mám jednu krabičku ale vybodla jsem se na něho protože jsem tam měla ještě třetí folikul na UTZ tak jsem nechtěla ať ten utrouš zabrání prasknutí… Ale jak říkám těhotně se necítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
20.9.11 13:31

poprvé v eurofertilu

ahoj holky, našla jsem tuhle diskuzi o eurofertilu, jsem jedna z vás. V pondělí mám první schuzku v eurofertilu, domluvit stimulaci a odevzdat ten formulář. A v říjnu mě čeká první IUI :potlesk: dárcem. IUI mi doporučili po 2 přerušení těhu ve 24tt z důvovů těžké VVV :cry: . Jinak žádný problém nemáme.Dr Jaroše znám z ordinace z Fulneku, kde budou mé kontroly. Jinak můj OG není.Mohla bych se zeptat, která z vás šla na IUI a povedlo se na poprvé? Mám s toho strach, že buidu zklamaná, je malé procento uspěšnosti. ach jo :cry:

• Citovat
  • Upravit
10978
20.9.11 16:36

Ahojky
Ja som tiež bola u kartárky, zatiaľ sa mi splnilo presťahovanie do večšieho bytu :-) a potom sľúbila mimčo,ale to sa zatiaľ nedostavuje :cry: tak čakám, že čoskoro :think:
Holky keď ste užívali Clostík tiež ste po ňom pribrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí