Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Lauro
,
my se už z diskuze o clostíku známe, že? ![]()
Já myslím, že bude nejlepší, když zavoláš rovnou sestřičce a objednáš se, ona ti určitě vše zodpoví, doporučení od svého gynekologa nepotřebuješ. My na prvním pohovoru povyprávěli co a jak, rovnou jsem dostala recept na clostilbegyt a utrogestan a pak začal kolotoč (spermiogram,kontroly, ultrazvuky, laparka, IUI atd),
jo a na jejich stránkách si najdi vstupní dotazník, ten si doma vyplňte a jděte tam už s tím ![]()
JJ,zname, ahoj Marti:-)
Super,diky za radu
, dotaznik bych si nejradej uz vypsala
,uz toho mam dost za sebou taky, laparku, clostik jsem dneska zas zacala po 3 mes.pauze, predtim byly s nim uz 3 cykly a tento cyklus mi pichne pregnyl a da utros, vlastne muj dr.mi eurofertil doporucil,ze s Jarosem nejak spolupracuje a pro me to znamena ze ke svemu stavajicimu budu chodit dal na kontroly a stimulaci a na samotne zakroky k Jarosovi, ale chtel me k nemu poslat na konci roku, ze to zkusime jen tak kdyz mam cerstve po laparce, ale ja si to doporuceni uz vyzadam abych mohla jit brzy na IUI, doufam ze si na to zas nebudu muset nejaky mesic pocat a ze jednaji rychle.
Lauro, jak probíhá laparka?? Co všechno ti udělají? A co je hysteroskopie?
Dnes mi laparku doporučil doktor, tak začínám sbírat informace.. ![]()
Ahoj, ja jsem rada ze jsem na ni byla jeste pred pripadnou inseminaci ci IVF, protoze jsem slysela i nazor ze to delaji az po neuspesnem IVF.
Neni to nic hrozneho,dostanes doporuceni k obvodakovi, ten ti veme krev, a zajdes si na EKG, ja byla jeste na rentg.plic.
No pak do spitalu den pred zakrokem,podepisujes same papiry, ale uz zadna vysetreni,ten den predem mi tam prisel i zbytecny, pak rano zakrok,celk.anestezie,takze z toho moc zazitek nemas,trva to asi 40 min. a pak se probudis na jip,ten den ti bude trochu spatne, od te anestezie, a nasl.den te propusti, pokud bude vse ok. Muzes normalne fungovat, ja po tydnu hopsala na cviceni ![]()
No a hysteskopie, pri tom se zkouma dutina delozni, kamerkou,na brise jsem mela 2 vpichy kde zase nakoukli do dutiny brisni,jeste mi tam dali nejaky barevny plyn,kterym sledovali pruchodnost vejcovodu.
Nejhorsi mi prislo to obecenstvo kolem, coz mi nebylo vubec prijemne, jen jsem si rikala at me proboha odhali pote co usnu, pak uz mi to bude jedno ![]()
Tak jsem ti to vsechno vylicila, snad uz mas predstavu ![]()
Lenka72 píše:
Milupo, tak to je krásné!!!! Budu v pátek držet pěsti, ať jsou mimísci k světu!!![]()
![]()
V kolik jdeš na ET?
ivulik123 píše:
Leni jestli můžu poradit tak ten utrouš je lepší zavádět,já osobně bych ho nebyla schopná polknout,a hodně holek psalo že jim po polknutí bylo špatně a motala se jim hlava.Zavedla jsem si ho ráno v posteli,ale něco z tebe vyteče takže určo intimky sebou,ale když ho zavádíš tak jde přímo ke zdroji a nejde ti to přes celý trakt
Milu,tak tfuj tfuj,posílám na zítřek hodně štěstí
a držím palečky ![]()
Lauro, děkuji za podrobné vylíčení!!! Už teď mám strach!!
![]()
Ale zvládli to jiní, zvládnu to taky, tak žádné stresy!! ![]()
Teď jsme vypsali dotazník a jdu spát, ať jsem ráno fit. Dobrou!!!
![]()
Tak holky Martino Lenko deň D,
poznávaci znamenie mám čierne kalhoty a sivomodrú tuniku, budem tam s dlhovlasím mužom a hovorím slovensnky, příjmení na V. Ak ešte stihnete prečítať.
![]()
A Utrošom mám tiež skúsenosti s motaním hlavy po užití, nič moc ![]()
papa odpoledne
držím palečky Milupe (dúfam, že som nesplietla meno) a teším sa na stretnutie ![]()
Ahoj holky!!! ![]()
Já budu mít dnes šedé kalhoty, bílé tričko, světle modrý svetřík a mám culík (tmavé vlasy), příjmení na Š. Manža modrou košili, je nakrátko
![]()
Těším se na vás!!!!
![]()
Přeji hezké ráno!Holky díky,kdyby náhodou tak já budu mít zelené tričko i kalhoty a budu mít culík a příjmení na M. ![]()
Takže jestli jsem to nespletla, tak dnes v CARu:
10:00 Milupa
11:00 Marťa
12:00 Vanejka
13:00 Lenka
No potěš koště!!
![]()
ahoj holky
,
já budu mít rozpuštěné tmavé delší vlasy, kalhoty barvy zhruba khaki, fialový svetr ![]()
jinak kapesníkem mávat nebudu, možná do něj budu smrkat a jako jediná tam budu bez partnera, tak na mě kdyžtak houkněte - bude mi blbé jít za váma, když budete všechny se svýma mužskýma ![]()