Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a ještě prosím tě, proč mají na svých stránkách psanou prac. dobu po - pá 8 - 15 hod? když jsi mi psala, že tam jsou jen určité dny ?
tak to nevím, možná to tam mají schválně blbě, aby neodradili zájemce
tak myslím, že sestřička tam asi je i jiné dny, ale doktor ne ![]()
Tak jsem dnes chtěla něco v EF vyřídit a ve 13:00 tam už nebyla ani noha, bylo zamknuno, přesto, že mi sestra ráno do tel. říkala, že tam jsou dnes do 15h.!!!
![]()
Já měla za to, že tam jsou i odpoledne, když už jen 3 dny v týdnu!!!!!!!!!!
Jsem celkem v šoku.. ![]()
Jo..holky, co teda říkáte v páci, když jdete do EF a musí se tam většinou tak dlouho čekat.. Já to asi v práci neobhájím…
![]()
ahojky Leničko,
jo jo to je jeden z důvodu proč jsem šla do Brna
jinak u nás v práci to ví,takže s tím nemám problém
Leni,
to je na palici ![]()
no já si vymýšlím pokaždé něco jiného, šéf už se po mě vozí, páč si asi myslí, že simuluju nebo co, jenže nechci, aby to věděl - je to strašně zlý a nepřející člověk
(ještě do konce roku jsem studentka doktorátu, tak to naštěstí mám trošku volnější), ale od nového roku budu muset někam nastoupit a tímpádem asi budem muset z EF z tohoto důvodu odejít
, časově je lepší i dojíždět do Olomouce, kde mají třeba i odpoledne a z Ovy jsme tam za hodinku, než čekat dopoledne v EF a brát si dovolenou ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem byla poprvé v eurofertilu. s panem dr se známe s fulneku, jak už jsem tu jednou psala. Dostala jsem clostík a pregnyl, a už to rozjíždíme. držte palečky. ![]()
Ahojte všem,protože jsem chodila do eurofertilu, nedalo mi a musím Vás pozdravit a popřát všem hodně štěstí a hlavně klid v duši (to je těžší já vím). Do eurofertilu jsem přišla poprvé letos v květnu se „super“ diagnozou a 40 na krku.Teď čekáme dvojčata ![]()
Nebylo to jednoduché, hlavně ty první týdny,především si uvědomit, že začátek není jako u přirozeného těhulkování. Hodně jsem odpočívala a čekala, co tělo a příroda ![]()
Dubinko držím palce. Určitě všechno dobře dopadne, jen se snaž udržovat v psychické pohodě.
Lenko 72 - ta dlouhá čekačka v čekárně mě udivila
Nevím, já jsem max. čekala cca 20 min,ale po čekačce v Gyncentru mi to ani nepřišlo, tam jsem měla pocit, že než se dostanu na řadu, budu mít fousy až na zem
. To jsem si většinou brala volno na celý den.
Marti, já teda zvažuji, že to svému šéfovi řeknu..
Ale taky nechci, aby se to vědělo. Já si navíc vše musím nadpracovat, máme čipovky. Ale jde hlavně o to, že budu pořád mimo firmu.. Měla jsem opravdu za to, že je tam doktor do 15h odpoledne!! Ale už i sestra mi potvrdila, že jen v pátky, a to ne všechny!! ![]()
Ahoj Andrejko!!! ![]()
Tak vy jste už rozhodnutí pro Brno?
A proč až v lednu?
ajak píše:
ahojky Leničko,jo jo to je jeden z důvodu proč jsem šla do Brna
jinak u nás v práci to ví,takže s tím nemám problém
Ahojky tak moje FSH je pořád vysoké… v příštím cyklu mi bude brát i AMH to mu ukáže rezervu mých vaječníků… v pondělí se s doktorem domluvíme konkrétněji…
Luci,
to mě moc mrzí
ale uvidíš co AMH, určitě to dopadne dobře a navíc IVF si s tím asi poradí ![]()
Leni, když jsem ještě žila v Praze, tak jsme v práci taky měli čipovky, jenže já spíš měla fůru přesčasů ![]()
Zea Mays píše:
Ahojte všem,protože jsem chodila do eurofertilu, nedalo mi a musím Vás pozdravit a popřát všem hodně štěstí a hlavně klid v duši (to je těžší já vím). Do eurofertilu jsem přišla poprvé letos v květnu se „super“ diagnozou a 40 na krku.Teď čekáme dvojčata
Nebylo to jednoduché, hlavně ty první týdny,především si uvědomit, že začátek není jako u přirozeného těhulkování. Hodně jsem odpočívala a čekala, co tělo a příroda![]()
Dubinko držím palce. Určitě všechno dobře dopadne, jen se snaž udržovat v psychické pohodě.
Lenko 72 - ta dlouhá čekačka v čekárně mě udivilaNevím, já jsem max. čekala cca 20 min,ale po čekačce v Gyncentru mi to ani nepřišlo, tam jsem měla pocit, že než se dostanu na řadu, budu mít fousy až na zem
Martina82 píše:
Zeo,
díky za povzbudivá slovaa ty jsi v EF absolvovala IVF? Gratuluju k dvojčátkám (já bych se asi zbláznila, kdybych měla dvojčata
![]()
)
Zea Mays píše:
Ahojte všem,protože jsem chodila do eurofertilu, nedalo mi a musím Vás pozdravit a popřát všem hodně štěstí a hlavně klid v duši (to je těžší já vím). Do eurofertilu jsem přišla poprvé letos v květnu se „super“ diagnozou a 40 na krku.Teď čekáme dvojčata
Nebylo to jednoduché, hlavně ty první týdny,především si uvědomit, že začátek není jako u přirozeného těhulkování. Hodně jsem odpočívala a čekala, co tělo a příroda![]()
Lenko 72 - ta dlouhá čekačka v čekárně mě udivilaNevím, já jsem max. čekala cca 20 min,ale po čekačce v Gyncentru mi to ani nepřišlo, tam jsem měla pocit, že než se dostanu na řadu, budu mít fousy až na zem
Zeuš,děkuji za přání, probudila jsi ve mě něco, že by to mohlo dopadnout snad dobře. Víš já problém s otěhotněním nemám, ale bylo nám to doporučeno z genetického hlediska. Máme 4letého klučinu, a následovalo 2×ukončení těhu 24tt, a 19tt pro těžkou vvv
. každý se diví, že máme kluka zdravého. prostě jsme si s manžou nesedli, tak jdu na IUI dárcem. Je 25procent uspěšnosti, to se mi zdá dost málo, ale dr je šikovný, tak uvidíme jak zabere clostík..ješetě jednou díky a drž se
, dvojčátka mít hmmm to je krásné ![]()
To ste ma dorazili s pracovnou dobou. U mňa v práci to vedia, mala som už nemocenskú keď som bola na laparo. Sice nemám problém z dojazdom do EF, ale zato sa ma každý vypytuje, sú aj taký čo sa so mnou skoro nebavia, ale na chodbe ma pristavia s dotazom „už?“ a to ma deptá.
ZEA gratulujem k mininkám
to šlo rychle
Dubiko ja som dostala to stejné ako ty, ja v podstate pokračujem v tom čo som užívala akorátne nebude sex, ale IUI
![]()