CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
26.9.11 14:39

a ještě prosím tě, proč mají na svých stránkách psanou prac. dobu po - pá 8 - 15 hod? když jsi mi psala, že tam jsou jen určité dny ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.9.11 14:46

tak to nevím, možná to tam mají schválně blbě, aby neodradili zájemce :zed: tak myslím, že sestřička tam asi je i jiné dny, ale doktor ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.9.11 15:52

Tak jsem dnes chtěla něco v EF vyřídit a ve 13:00 tam už nebyla ani noha, bylo zamknuno, přesto, že mi sestra ráno do tel. říkala, že tam jsou dnes do 15h.!!! :cert: :cert:
Já měla za to, že tam jsou i odpoledne, když už jen 3 dny v týdnu!!!!!!!!!! 8-o 8-o 8-o Jsem celkem v šoku.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.9.11 15:54

Jo..holky, co teda říkáte v páci, když jdete do EF a musí se tam většinou tak dlouho čekat.. Já to asi v práci neobhájím… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.9.11 15:58

ahojky Leničko,

jo jo to je jeden z důvodu proč jsem šla do Brna
jinak u nás v práci to ví,takže s tím nemám problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.9.11 16:22

Leni,
to je na palici :nevim:
no já si vymýšlím pokaždé něco jiného, šéf už se po mě vozí, páč si asi myslí, že simuluju nebo co, jenže nechci, aby to věděl - je to strašně zlý a nepřející člověk :poblion: (ještě do konce roku jsem studentka doktorátu, tak to naštěstí mám trošku volnější), ale od nového roku budu muset někam nastoupit a tímpádem asi budem muset z EF z tohoto důvodu odejít :zed: , časově je lepší i dojíždět do Olomouce, kde mají třeba i odpoledne a z Ovy jsme tam za hodinku, než čekat dopoledne v EF a brát si dovolenou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
26.9.11 19:58

orvní navštěva eurofertilu

Ahoj holky, tak dnes jsem byla poprvé v eurofertilu. s panem dr se známe s fulneku, jak už jsem tu jednou psala. Dostala jsem clostík a pregnyl, a už to rozjíždíme. držte palečky. :dance:

• Citovat
  • Upravit
56
26.9.11 23:19

držím palce

Ahojte všem,protože jsem chodila do eurofertilu, nedalo mi a musím Vás pozdravit a popřát všem hodně štěstí a hlavně klid v duši (to je těžší já vím). Do eurofertilu jsem přišla poprvé letos v květnu se „super“ diagnozou a 40 na krku.Teď čekáme dvojčata :-)
Nebylo to jednoduché, hlavně ty první týdny,především si uvědomit, že začátek není jako u přirozeného těhulkování. Hodně jsem odpočívala a čekala, co tělo a příroda :-)

Dubinko držím palce. Určitě všechno dobře dopadne, jen se snaž udržovat v psychické pohodě.

Lenko 72 - ta dlouhá čekačka v čekárně mě udivila :-) Nevím, já jsem max. čekala cca 20 min,ale po čekačce v Gyncentru mi to ani nepřišlo, tam jsem měla pocit, že než se dostanu na řadu, budu mít fousy až na zem :-D . To jsem si většinou brala volno na celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.9.11 08:02

Marti, já teda zvažuji, že to svému šéfovi řeknu.. :think: Ale taky nechci, aby se to vědělo. Já si navíc vše musím nadpracovat, máme čipovky. Ale jde hlavně o to, že budu pořád mimo firmu.. Měla jsem opravdu za to, že je tam doktor do 15h odpoledne!! Ale už i sestra mi potvrdila, že jen v pátky, a to ne všechny!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.9.11 08:04

Ahoj Andrejko!!! :kytka:
Tak vy jste už rozhodnutí pro Brno?
A proč až v lednu?

ajak píše:
ahojky Leničko,jo jo to je jeden z důvodu proč jsem šla do Brna
jinak u nás v práci to ví,takže s tím nemám problém
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
27.9.11 08:39

Ahojky tak moje FSH je pořád vysoké… v příštím cyklu mi bude brát i AMH to mu ukáže rezervu mých vaječníků… v pondělí se s doktorem domluvíme konkrétněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
27.9.11 09:26

Luci,
to mě moc mrzí :hug: ale uvidíš co AMH, určitě to dopadne dobře a navíc IVF si s tím asi poradí :palec:
Leni, když jsem ještě žila v Praze, tak jsme v práci taky měli čipovky, jenže já spíš měla fůru přesčasů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
27.9.11 09:28
Zeo,
díky za povzbudivá slova :palec: a ty jsi v EF absolvovala IVF? Gratuluju k dvojčátkám (já bych se asi zbláznila, kdybych měla dvojčata :mrgreen: :jazyk: )
Zea Mays píše:
Ahojte všem,protože jsem chodila do eurofertilu, nedalo mi a musím Vás pozdravit a popřát všem hodně štěstí a hlavně klid v duši (to je těžší já vím). Do eurofertilu jsem přišla poprvé letos v květnu se „super“ diagnozou a 40 na krku.Teď čekáme dvojčata :-)
Nebylo to jednoduché, hlavně ty první týdny,především si uvědomit, že začátek není jako u přirozeného těhulkování. Hodně jsem odpočívala a čekala, co tělo a příroda :-)

Dubinko držím palce. Určitě všechno dobře dopadne, jen se snaž udržovat v psychické pohodě.

Lenko 72 - ta dlouhá čekačka v čekárně mě udivila :-) Nevím, já jsem max. čekala cca 20 min,ale po čekačce v Gyncentru mi to ani nepřišlo, tam jsem měla pocit, že než se dostanu na řadu, budu mít fousy až na zem :-D . To jsem si většinou brala volno na celý den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
27.9.11 10:17
Martina82 píše:
Zeo,
díky za povzbudivá slova :palec: a ty jsi v EF absolvovala IVF? Gratuluju k dvojčátkám (já bych se asi zbláznila, kdybych měla dvojčata :mrgreen: :jazyk: )
Zea Mays píše:

Lenko 72 - ta dlouhá čekačka v čekárně mě udivila :-) Nevím, já jsem max. čekala cca 20 min,ale po čekačce v Gyncentru mi to ani nepřišlo, tam jsem měla pocit, že než se dostanu na řadu, budu mít fousy až na zem :-D . To jsem si většinou brala volno na celý den.

Zeuš,děkuji za přání, probudila jsi ve mě něco, že by to mohlo dopadnout snad dobře. Víš já problém s otěhotněním nemám, ale bylo nám to doporučeno z genetického hlediska. Máme 4letého klučinu, a následovalo 2×ukončení těhu 24tt, a 19tt pro těžkou vvv :cry: . každý se diví, že máme kluka zdravého. prostě jsme si s manžou nesedli, tak jdu na IUI dárcem. Je 25procent uspěšnosti, to se mi zdá dost málo, ale dr je šikovný, tak uvidíme jak zabere clostík..ješetě jednou díky a drž se :palec: , dvojčátka mít hmmm to je krásné :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10978
27.9.11 11:12

To ste ma dorazili s pracovnou dobou. U mňa v práci to vedia, mala som už nemocenskú keď som bola na laparo. Sice nemám problém z dojazdom do EF, ale zato sa ma každý vypytuje, sú aj taký čo sa so mnou skoro nebavia, ale na chodbe ma pristavia s dotazom „už?“ a to ma deptá.
ZEA gratulujem k mininkám :dance: :potlesk: to šlo rychle
Dubiko ja som dostala to stejné ako ty, ja v podstate pokračujem v tom čo som užívala akorátne nebude sex, ale IUI :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí