CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
23.9.11 13:18

Milu tak jak si dopadla?Kolik mimísků máš v bříšku?
Pak dej vědět,myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
23.9.11 13:26

ahoj holky,
jsem zpět z EF, poznala jsem Vanejku :kytka: - Vanejko, promiň, že jsem hned musela jít, ale čekala na mě doma pračka a za chvíli odjíždíme na víkend pryč, tak se ještě musím balit :hug:
mám pořádnou depku a vůbec nevěřím, že někdy budu mít děti :cry: dr. se mě asi snažil povzbudit, ale spíše mě ještě víc srazil na kolena :nevim: no nic, vyfasovala jsem recept na antikoncepci a 17.10. jdu na kontrolu a pak začnu stimulovat na ivf :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
23.9.11 14:41

ahoj holky, tak u mě IUI taky neúspěšné, mrcha rudá dorazila :pocitac:
vůbec se mi nechce na další, ta malá pravděpodobnost úspěchu mě odrazuje.
Jinak Marti, chápu, jak ti je. Příští měsíc to budou dva roky, co se snažíme. Už taky přestávám věřit. A celkem mi vadí přístup mé rodiny, skoro nikoho to nezajímá, nevyslechne mě a jen mi volají, když oni mají problémy a chtějí se vykecat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.9.11 15:23

Ahoj holky!!! :kytka:
Tak i já jsem už zpět z CARu, poznala jsem Milupu i Vanejku. S Milupou jsme mluvili, i s jejím chotěm, dokonce jsme se i potichu v čekárně nasmáli.. :-D Tak já už jen teď moc držím pěsti, aby to vyšlo!!!!!!! :hug: :hug: :hug: :hug:
S Vanejkou jsme se míjeli ve dveřích u sestřičky.. nakoukla jsem, vidím chlapa s dlouhým hárem a už jsem věděla, že jsou to oni!!! :palec:
Marti, tebe jsem nestihla, už jsi byla určitě u pračky, když jsme dorazili.
Jinak já musím změnit pojišťovnu, jsem už stará koza, tak chce doktor stihnout do mých 40tin 2× IVF. Tak se mám hlásit dned začátkem října, to mi napíše na příští cyklus antikoncepci a koncem října začínám stimulovat na IVF. Mám si vybrat buď MENOPUR, ten je levnější, nebo PUREGON - ten mi doporučil vzhledem k mému věku a je samozřejmě dražší.. :think:
Kdo jste co měly holky??? Budu studovat na netu..hlavně teda tu cenu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.9.11 15:38

Jinak musím pochválit pana doktora, byl velmi milý, vše nám vysvětlil, tak mám z něho příjemný pocit. Jen manža říkal, že mu moc nerozumně, prý mluvil čínsky.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.9.11 17:15
Ahoj holky,tak jsem zpět…přijela jsem tam před desátou,a odjížděla až v 15hod. :oops: Máme 3 embryjka-Leni nesměj se,jo!!! :-D ,nemohl je tam pan dr. dostat,tak to dost bolelo.Místo hodiny jsem tam musela ležet hodiny 2,pak jsem musela jít po nějaké době na ultrazvuk,jestli je vše v pořádku a nakonec jsem se tam málem složila.Motala se mi dost hlava,tak jsem tam musela odpočívat.A jít jsem domů mohla,až mi bude ok.Doktor starostlivý,moc hodný.Určitě tam museli všichni být jen kvůli mě tak dlouho!!!Opravdu na dr. ani na sestřičky nemůžu říct křivé slovo.Jsem ráda,že chodím do eurofertilu!!!Jinak Leni jsem ráda,že jsem tě poznala a Vanejku jsem viděla i s manželem na chodbě. :mavam:
Lenka72 píše:
Jinak musím pochválit pana doktora, byl velmi milý, vše nám vysvětlil, tak mám z něho příjemný pocit. Jen manža říkal, že mu moc nerozumně, prý mluvil čínsky.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.9.11 17:44
ahoj Marti neházej flintu do žita!!!!To bude dobré,proč myslíš,že nikdy nebudeš mít děti???Takovou větu už nepiš,uvidíš,že se zadaří!!!!!! :kytka:
Martina82 píše:
ahoj holky,
jsem zpět z EF, poznala jsem Vanejku :kytka: - Vanejko, promiň, že jsem hned musela jít, ale čekala na mě doma pračka a za chvíli odjíždíme na víkend pryč, tak se ještě musím balit :hug:
mám pořádnou depku a vůbec nevěřím, že někdy budu mít děti :cry: dr. se mě asi snažil povzbudit, ale spíše mě ještě víc srazil na kolena :nevim: no nic, vyfasovala jsem recept na antikoncepci a 17.10. jdu na kontrolu a pak začnu stimulovat na ivf :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.9.11 17:50

…jo a Leni díky,že ses nechtěla předbíhat!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
24.9.11 19:53

Holky, vidim, ze jste se tady pekne rozjely a ze jste udelaliy takovy maly srazik primo v EF :lol:
Milu, drzim pesti…

• Citovat
  • Upravit
10978
25.9.11 09:01

Ahojky holky
som rada, že som Vás videla, mená a prezívky už majú tváre :dance:
Musela som najskor rozdýcheť čo nám doktor povedal, neviem ako by som to zvládla keby som bola sama asi by som brečela :cry: . Mám vysoký FSH a iba jeden vejcovod a malé šance, možno nás bude smerovať na darované vajíčka, uvidí ako dopadne nový horm. profil.
Dostala som zas Clostík a Pregnyl a budúci mesiac skúsime IUI 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
25.9.11 09:37

Ahoj holky
tak já jsme byla u Jaroše ve čtvrtek ve fulneku. Ode dneška beru clostil a příští týden v pondělí jdeme na páté IUI, takže poslední…
Vanejko nesmutni já mám taky zvýšené FSH, zítra bych měla mít výsledek druhého odběru a taky se bojím… Kolik jsi měla tu hodnotu? A už jsi někdy brala clostil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
25.9.11 10:19

Ahoj děčátka!!! :kytka: :kytka:
Všem přeji krásnou neděli!! :-D
Nesmutněte.. :hug: :hug: , někomu to otěhu prostě bude trvat déle..
A jsme to my.. :cry: , tak se aspoň můžem vypovídat tady a postěžoavat si navzájem.. :hug:
Naději ale máme, proto buďmě optimistky a radujme se zatím z maličkostí!! Třeba z toho, že je krásný podzim a můžeme si ještě užívat sluníčka!!!!
Jinak jsem moc ráda, že jsem viděla a HLAVNĚ poznala holky!! Milupo, tobě držím snad všechno, co mám, a´t se to povede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :andel: :andel: :andel: :hug: :hug: :hug: :hug: Po tom, co jsem tě viděla, jak tam sedíš, tak jsem poznala hned, že to zavádění asi nebylo nejpříjemnějí.. :hug: :hug: Tak se opatruj, nech se obskakovat a NIC nedělej!!!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
25.9.11 10:24

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
Vanejko, třeba bude HP už lepší, budu ti držet palce :palec:
Leni, ty jsi dneska správně pozitivně naladěná, to je fajn :palec: jinak já podzim taky miluju, všechno se krásně barví, ráda šoupu botama v listí :mrgreen: :dance:
Luci, tak ať to poslední IUI vyjde :palec: a máte už kdyžtak představu, co bude dál, kdyby to náhodou nevyšlo? :think:
jinak v pátek šla moje ségra v Anglii na ultrazvuk (13 tt) a řekli jí, že plod je mrtvý a zítra jde na výškrab, je to hrozné :nevim: život je nespravedlivý :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
25.9.11 10:53

Marti, mám te´d husí kůži po tom, co jsi napsala.. :cry:
ono je to vážně nespravedlivé, když někdo tak moc touží po mimískovi a nejde to.. a na druhé straně někdo pohodí novorozence do křoví… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
25.9.11 19:52

ahojky
Marti tak už doma? Ako bolo? Sestry mi je ľúto, ja smutné prísť o miminko :-( bolo to normálne tehu, alebo po umelom?

Máte niekto skúsenosti s adopciou? My sme sa tak truchu o tom bavili, ale???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí