Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marti, já si taky původně myslela, že půjdu sama, ale manža to vzal velmi zodpovědně a slíbil, že půjdeme spolu. Už jsem ho připravila i na to, že tam můžem čekat i 3 hodiny..
Tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží!!!
![]()
Máš už vyplněný ten dotazník??
My se na to vrhnem asi dnes večer.. ![]()
Jaký dotazník? jestli myslíš ten vstupní, tak ten jsme dávali už v březnu, my chodíme do EF už půl roku ![]()
Leni já už jsem brala clostil na přípravu na IUI a teprve byly výsledky krve že mám zvýšené to fsh tak už jsme to IUI udělali když to bylo rozjeté…
Teď mi zbývají dva poslední pokusy tak nevím jestli se na to máme vrhnout hned další cyklus nebo počkat na výsledky krve a vyprdnout se na IUI a domlouvat se radši na IVF no výsledky rozhodou… kdyby to fsh bylo vysoké tak můžu pomýšlet jenom na dajíčka… a to nevím kdo by to víc rozdýchával jestli já nebo manžel… ale to jsou předčasné závěry…
Luci,ale to FSH nemusí jenom stoupat,já ho měla jak na houpačce,a nakonec se mi po tom všem podařilo přirozeně otěhotnět,a darovaná vajíčka to je až poslední varianta,spíš by ti dali asi velké dávky hormonů aby jsi dobře reagovala.Tady na e-miminu jsem kdysi četla diskkuzi o zvýšeném FSH a holky psaly že měli i přes 20 a měli mimčo.Musíš věřit že se to povede i bez darovaných vajíček ![]()
Pěkný večer holky,tak poslušně hlásím,že se dnes et nekonal.Máme 3 vyvíjející se embryjka,tak et bude v pátek.
Ahojky
Leni jak to myslíš čakať 3hodiny? JA som myslela, že keď som objednaná na 12h. tak ma maxim 12:15h. zoberú do ambulance ![]()
Vanejko.. cha cha cha!!! Přečti si začátky téhle diskuze a dozvíš se, že se někdy čeká hoooodně dlouho!! V EF je jen 1 lékař a ten mnohdy nestihá, protože je tam spousta pacientek.. Navíc ordinují jen 3 dny v týdnu!!! Čeká se ale, že přijdou co nevidět posily!!
![]()
vanejka píše:
Ahojky
Leni jak to myslíš čakať 3hodiny? JA som myslela, že keď som objednaná na 12h. tak ma maxim 12:15h. zoberú do ambulance
Milupo, tak to je krásné!!!! Budu v pátek držet pěsti, ať jsou mimísci k světu!!
![]()
V kolik jdeš na ET?
Já hlásím dnes ráno 2 folíky, 21mm a 22mm, jeden v pravém a druhý v levém vaječníku. Doktor říkal, že to vypadá dobře. Dostala jsem recept na pregnyl a buď dnes nebo zítra si ho nechám píchnout (všude je na objednávku!!!
). Taky mi napsal utroš, ten mám polykat.
Leni jestli můžu poradit tak ten utrouš je lepší zavádět,já osobně bych ho nebyla schopná polknout,a hodně holek psalo že jim po polknutí bylo špatně a motala se jim hlava.Zavedla jsem si ho ráno v posteli,ale něco z tebe vyteče takže určo intimky sebou,ale když ho zavádíš tak jde přímo ke zdroji a nejde ti to přes celý trakt
Ivi, já se ho právě ptala, zda polykat, nebo zavádět. A on řekl, že polykat, pokud to dám a že doufá, že mi to neodrovná žaludek.. Tak fakt nevím, protože jsem taky četla, že některé holky ho zavádějí.
Leni,
já vždy ráno 1 polykám a večer 2 zavádím, dřív jsem jen polykala, ale bylo mi z něho dost blbě ![]()
Marti, taky zvolím na večer před spaním zavádění..
Přece jen když ležíš, tak toho moc nevyteče jako přes den.. ![]()
Ahojte holky,
s nekterymi jsem se setkala v diskuzi o Clostiku, a prave ted jsem ve fazi ze si na pristi navsteve sveho Dr.vyzadam doporuceni do CAR (uz jsme se o tom bavili), laparku a uzivani clost.mam za sebou, zvolim nejspis prave Eurofertil.
Prosim co vy mate zkusenosti, jak to chodi tam, jak dlouha je objednaci doba, a kdy je nejlepe se objednat zda na zacatku cyklu z duvodu horm.profilu (ten mam ale davno hotov) nebo mimo dobu MS aby mohli hned provest nejaka vysetreni a jak to chodi po pak, jako kazda jsem i ja netrpeliva snazilka, neustale cekani je na palici, moje naivni predstava je ze hned po vstupnim pohovoru se zacne stimulovat na IUI (nebyla u nas zjistena zadna pricina, tak si myslim ze nejprve zkusime toto) a dalsi mesic hned na IVF, ale chtela bych vedet jak to chodi v praxi, jaky je postup, vim ze to ma kazda jinak, ale alespon jak tam jsou rychli v tom reseni?
Moc diky za reakci ![]()