CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
25.9.11 20:28

Vanejko,
už doma - konečně, ještě jsem vařila guláš, zítra k nám přijde kamarád udělat sezení do kuchyně, tak mu chci nabídnout něco k jídlu, ať mu jde práce lépe od ruky :palec:
jinak ségra otěhotněla normálně, sice jí zjistili taky pco jako mě, jenže za měsíc už byla těhotná :think: je škoda, že to nedopadlo dobře :nevim:
o adopci jsme mluvili, že pokud to prostě nepůjde a nebudeme moct mít svoje miminko, tak chceme jednou taky adoptovat, ale zatím to neřešíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.9.11 06:54

U nás o adopci něco naťukl manža, ale já se přiznám, že bych do toho asi nešla.. :oops: Oba už děti máme, tak pokud se podaří vlastní, tak budu ráda..ale asi nejsem ten typ, co by se s láskou staral o adoptované dítě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.9.11 06:56

Holky, jak dlouho po ET se musí ležet a být doma??
Plánujem na konci listopadu v práci výjezdní poradu s už vánočním večírkem, tak počítám dny, předběžně by to vycházelo na cca 10dní po ET.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.9.11 07:17

Leni :mavam: :kytka: ,
já budu mít pár dní po ET svatbu, tak taky moc ležet nebudu (ikdyž bude jen malá, ale zato se mší - tzn. neustálé vstávání, poklekání, sedání…) stačí tak tři čtyři dny klidu, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.9.11 07:34

Marti..tak to ti moc nezávidím.. Navíc v kostele je zima jako v márnici!!!!!Brrrrr!!!! Vdávala jsem se v kostele přes 20ti lety, to jsem byla ve 3.měsíci těhu a vzpomínky teda nic moc..Bylo mi zle, zima a navíc celá mše tak dlouhá…Málem jsem odpadla.. :mrgreen:
Ale ty si to užij!!!! :srdce: :hug: :hug:
Já myslím, že holky psaly, že po ET mají týden nemocenskou..
No..my na tom večírku asi taky nebudem vzorně sedět. Většinou se blbne, hrají hry..pije.. Navíc mezi 15ti hlapi jen 3 ženské, tak nevím, jak to budu vysvětlovat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.9.11 07:38

my se berem v takovém moderním katolickém kostele a zima tam rozhodně není, spíš je mi tam teplo :palec:
můžeš se vymluvit třeba, že máš nějaký zánět a bereš antibiotika, na která nemůžeš pít a je to :palec: já to budu říkat taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.9.11 07:45

Marti, s alkoholem není problém..to vždycky nějak zvládnu zamaskovat, že nepilu.. Chlapům stačí, když pijou oni! :mrgreen: :mrgreen:
Ale budu se vymlouvat, že nebudu hrát ty jejich hry, co se u nich skáče a děláš ze sebe kašpara.. :mrgreen: Nechci trhat partu.., ale snad to zvládnu s vymyšlenou bolestí třeba kotníku.. :think: :wink: ..i když jestli vymyslí čtyřkolky.. :think: Natřásání po horských stezkách mimískovi asi taky nebude příjemné.. No nic..bude mě bolet břicho :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.9.11 09:22
ahoj,my jsme zařazeni mezi uchazeče.Máme už všechno za sebou,takže jestli chceš něco vědět,ptej se :-)
vanejka píše:
ahojky
Marti tak už doma? Ako bolo? Sestry mi je ľúto, ja smutné prísť o miminko :-( bolo to normálne tehu, alebo po umelom?Máte niekto skúsenosti s adopciou? My sme sa tak truchu o tom bavili, ale???? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.9.11 09:23

Leni ahoj,mně dr. říkal 3 dny ležet a pak ležet už nemusíš,ale klidový režim bys měla mít.Aspoň ten týden.Nic nedělat těžkého,nic těžkého nenosit,ale normální domácí práce můžeš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
26.9.11 13:13

Ahoj holky, mám dotaz - doporučily byste mi Eurofertil? Jsem z okolí Ostravy, do Gyncentra se mi teda po recenzích tady na emiminu vůbec nechce a v Polance jsem byla a bohužel mne doc. Sobek tak odrovnal (psychicky),že se bojím jít jinam :( tak nevím zda zůstat tady v Ov či jít jinam? Máte někdo nějaký tip? předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
26.9.11 13:14

ET to je transfer embryjek do břicha?
A po IUI je tiež kludový režim?
Marťa gratulujem k svadbe, my sme zatiaľ v štádiu uvažovania momentálne šetríme na embryo :roll:
MIlupo písnem ti súkromne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.9.11 13:21

Beruško,
já jsem s Eurofertilem vcelku spokojená, ale co mě fakt strašně štve (a vypadá to, že se to ani nezmění) je ta jejich fantastická pracovní doba - jen po, st dopoledne a v pátek mají „dokonce“ i odpoledne :pocitac: to aby si lidi furt brali dovolenou anebo v práci pořád vysvětlovali, kam tak často chodí, to mě štve neskutečně :zed:
jinak doktor i sestřičky jsou moc fajn, asi jen kvůli tomu tam ještě chodíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.9.11 13:23

Vanejko, díky :hug:
jinak já po IUI fungovala normálně, co se má stát, to se stane, však když zdravé ženy otěhotní, tak taky to na začátku neví a dělají to co běžně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
26.9.11 14:16

Marťo a co když ti ovulace vychází na jiný den a ty musíš na IUI? jak se to pak řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.9.11 14:31

no tam dělají IUI většinou dvakrát za cyklus, takže první mi udělali, když ještě nebyl folikul prasklý a za dva dny druhou IUI a už byl prasklý :think:
ale už se tam taky stalo, že žena stimulovala na IVF a OPU vycházel na víkend, ale to mají zavřeno, tak měla přijít v pondělí a už bylo pozdě :pocitac:
ale jinak to tam vždy tak načasují, aby to vyšlo mimo víkend :think: ono se to těma lékama dá nějak ovlivnit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí