Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vanejko,
už doma - konečně, ještě jsem vařila guláš, zítra k nám přijde kamarád udělat sezení do kuchyně, tak mu chci nabídnout něco k jídlu, ať mu jde práce lépe od ruky ![]()
jinak ségra otěhotněla normálně, sice jí zjistili taky pco jako mě, jenže za měsíc už byla těhotná
je škoda, že to nedopadlo dobře ![]()
o adopci jsme mluvili, že pokud to prostě nepůjde a nebudeme moct mít svoje miminko, tak chceme jednou taky adoptovat, ale zatím to neřešíme ![]()
U nás o adopci něco naťukl manža, ale já se přiznám, že bych do toho asi nešla..
Oba už děti máme, tak pokud se podaří vlastní, tak budu ráda..ale asi nejsem ten typ, co by se s láskou staral o adoptované dítě.. ![]()
Holky, jak dlouho po ET se musí ležet a být doma??
Plánujem na konci listopadu v práci výjezdní poradu s už vánočním večírkem, tak počítám dny, předběžně by to vycházelo na cca 10dní po ET.. ![]()
Leni
,
já budu mít pár dní po ET svatbu, tak taky moc ležet nebudu (ikdyž bude jen malá, ale zato se mší - tzn. neustálé vstávání, poklekání, sedání…) stačí tak tři čtyři dny klidu, ne? ![]()
Marti..tak to ti moc nezávidím.. Navíc v kostele je zima jako v márnici!!!!!Brrrrr!!!! Vdávala jsem se v kostele přes 20ti lety, to jsem byla ve 3.měsíci těhu a vzpomínky teda nic moc..Bylo mi zle, zima a navíc celá mše tak dlouhá…Málem jsem odpadla.. ![]()
Ale ty si to užij!!!!
![]()
Já myslím, že holky psaly, že po ET mají týden nemocenskou..
No..my na tom večírku asi taky nebudem vzorně sedět. Většinou se blbne, hrají hry..pije.. Navíc mezi 15ti hlapi jen 3 ženské, tak nevím, jak to budu vysvětlovat.. ![]()
my se berem v takovém moderním katolickém kostele a zima tam rozhodně není, spíš je mi tam teplo ![]()
můžeš se vymluvit třeba, že máš nějaký zánět a bereš antibiotika, na která nemůžeš pít a je to
já to budu říkat taky ![]()
Marti, s alkoholem není problém..to vždycky nějak zvládnu zamaskovat, že nepilu.. Chlapům stačí, když pijou oni!
![]()
Ale budu se vymlouvat, že nebudu hrát ty jejich hry, co se u nich skáče a děláš ze sebe kašpara..
Nechci trhat partu.., ale snad to zvládnu s vymyšlenou bolestí třeba kotníku..
..i když jestli vymyslí čtyřkolky..
Natřásání po horských stezkách mimískovi asi taky nebude příjemné.. No nic..bude mě bolet břicho
![]()
vanejka píše:
ahojky
Marti tak už doma? Ako bolo? Sestry mi je ľúto, ja smutné prísť o miminkobolo to normálne tehu, alebo po umelom?Máte niekto skúsenosti s adopciou? My sme sa tak truchu o tom bavili, ale????
Leni ahoj,mně dr. říkal 3 dny ležet a pak ležet už nemusíš,ale klidový režim bys měla mít.Aspoň ten týden.Nic nedělat těžkého,nic těžkého nenosit,ale normální domácí práce můžeš. ![]()
Ahoj holky, mám dotaz - doporučily byste mi Eurofertil? Jsem z okolí Ostravy, do Gyncentra se mi teda po recenzích tady na emiminu vůbec nechce a v Polance jsem byla a bohužel mne doc. Sobek tak odrovnal (psychicky),že se bojím jít jinam
tak nevím zda zůstat tady v Ov či jít jinam? Máte někdo nějaký tip? předem díky za odpověď.
ET to je transfer embryjek do břicha?
A po IUI je tiež kludový režim?
Marťa gratulujem k svadbe, my sme zatiaľ v štádiu uvažovania momentálne šetríme na embryo ![]()
MIlupo písnem ti súkromne
Beruško,
já jsem s Eurofertilem vcelku spokojená, ale co mě fakt strašně štve (a vypadá to, že se to ani nezmění) je ta jejich fantastická pracovní doba - jen po, st dopoledne a v pátek mají „dokonce“ i odpoledne
to aby si lidi furt brali dovolenou anebo v práci pořád vysvětlovali, kam tak často chodí, to mě štve neskutečně ![]()
jinak doktor i sestřičky jsou moc fajn, asi jen kvůli tomu tam ještě chodíme ![]()
Vanejko, díky ![]()
jinak já po IUI fungovala normálně, co se má stát, to se stane, však když zdravé ženy otěhotní, tak taky to na začátku neví a dělají to co běžně ![]()
Marťo a co když ti ovulace vychází na jiný den a ty musíš na IUI? jak se to pak řeší?
no tam dělají IUI většinou dvakrát za cyklus, takže první mi udělali, když ještě nebyl folikul prasklý a za dva dny druhou IUI a už byl prasklý ![]()
ale už se tam taky stalo, že žena stimulovala na IVF a OPU vycházel na víkend, ale to mají zavřeno, tak měla přijít v pondělí a už bylo pozdě ![]()
ale jinak to tam vždy tak načasují, aby to vyšlo mimo víkend
ono se to těma lékama dá nějak ovlivnit ![]()