Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Beru na vědomí.
Dúfam, že nájdem odvahu a v poslednej chvíli si to nerozmyslím. Vy už ste sa takto stretli? už sa poznáte?
Vanejko, k čemu chceš sbírat odvahu?? My se už viděli v CARu, tak je to v pohodě!!
![]()
Už jsme se s některýma holkama setkali, bylo to v Havířově, Bludovicích a bylo nás 5. ![]()
A bylo to mooooc fajn!!! Tak ne aby sis to rozmyslela!!! Počítáme s tebou!!!!!!!! ![]()
Takže tady je předběžný seznam holek, které jdou:
Lenka72
Martina82
Ajak
Vanejka
Katka1311
Andreabul
Leničko číslo mám až budeme vědět přesný počet,tak tam klidně zavolám ok?já tam taky můžu být 16,10 mám to taky kousek z práce
už se těším holky ![]()
Vanejko,
nic nerozmýšlej, já nikoho kromě tebe osobně taky neznám ![]()
Super Andrejko!!! ![]()
Myslím, že můžeme počkat do pondělka, ať se holky stihnou nahlásit a pak tam zavoláš.
Taky se moc těším!!
![]()
vanejka píše:
Milupo zajímavý nápad
a ty prídeš?
vanejka píše:
Milupo zajímavý nápad
a ty prídeš?
Všem krásnou neděli přeju, asi nejdete zítra nikdo do EF že? Na ten sraz nemůžu, protože s největší pravděpodobností budeme mít druhé IUI a nechce se mi 2× do ostravy za den a ve středu ještě vozím dceru na kroužek…
Ahoj holky, milulý týden jsem chtěla jít do restaurace Dittrich (tam, kde bude náš sraz) a měli tam cedulku z technických důvodů zavčeno.. Andrejko, nevíš, zda už fungují?? ![]()
Ahojky Leničko,
tak to vůbec netuším my už jsme tam dlouho nebyli ![]()
Ahoj holky,tak v sobotu se mi rozplynul sen a druhém těhotenství.V so jsem žačala špinit a včera se mrcha rozjela v plné své kráse.
Já už se na to fakt vykašlu!!!! ![]()
Andrejko, já tam dnes zkouším volat, ale nikdo mi to nebere. Tak jsem i poslala mailík. Pokud by měli zavřeno, tak musíme na středu vymyslet plán B. ![]()