Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Kati, boli sme slušné iba kávička a dortíček
bolo to super som rada, že som bola a poznala nových zaujímavých ludí
![]()
Už sa teším na ďalší ![]()
Ahoj holky!!! ![]()
Včera to bylo moc fajn!!!
![]()
Kati, ale ve vší slušnosti! ![]()
Byly jsme skoro všechny autem, tak opravdu jen čajíček, kávička a dortík ![]()
Ahoj holky, včera bylo moc dobře. Zase jsme se výborně pobavily. ![]()
Dobré ráno holky
,
ráda jsem vás poznala, musíme to zase zopakovat a snad dorazí více bab ![]()
jinak nám včera dorazily letenky a vouchery, takže v sobotu odpoledne sedáme do vlaku směr Prague a v neděli v 1:30 ráno odlet směr Egypt
a vracíme se příští neděli 16..10., tak snad toho tu moc nenakecáte, ať nemusím moc dočítat
![]()
Dubinko tak to je fajn, třeba se tam i potkáme
Já už taky čekám jen na MS a ona zrovna mrcha ne a ne přijít. Dneska jsem 34 DC a pořád nic ![]()
Já to chci aspoň ten první měsíc zkusit bez hormonů, tak jsem zvědavá, co mi na řekne Jaroš ![]()
Ahojky holky
děkuji za přivítání tady k vám.Ráda bych se k vám na příští srazík přidala,pokud by jste chtěli
My máme s přítelem za sebou už spermiogram,který dopadl prý výborně,už jsem to dostala a byla na odběr krve a teď čekáme na výsledky 14.10.na 9h mám přijít na konzultaci,bude tam někdo z vás?Co se bude dít dále
jsem z toho trochu nervozní.Řeknete mi prosím,co se přibližně bude dít?Děkuji ![]()
ahojky holky ![]()
tak já jsem včera byla v práci až do půl šesté večer jsem přijela domů a měla jsem skoro 38 horečky,takže super
škoda,že jsem nebyla na srazík,tak snad příště
Katuško jak dlouho budeš stimulovat?kdy máš OPU?
Ahoj holky, tak jsem přišla z endokrinologie domů a vypadá to zatím v pohodě. Podle zprávy štítná žláza nenahmatná a na ultrazvuku bez uzlů a v normě. Takže mě čekájí ještě odběry a když jsem viděla čeho všeho tak už teď se bojím, jestli budu mít dost krve ![]()
Ale každopádně dr řekl, že hormony od gyndaře mám užívát dál a snažit se můžem
Jen budu nervozní, jelikož to čekání na výsledky odběrů bude dlouhé ![]()
konévka píše:
Dubinko tak to je fajn, třeba se tam i potkámeJá už taky čekám jen na MS a ona zrovna mrcha ne a ne přijít. Dneska jsem 34 DC a pořád nic
Já to chci aspoň ten první měsíc zkusit bez hormonů, tak jsem zvědavá, co mi na řekne Jaroš[/citac
ahoj, tak pořád nic? já jsem je včera dostala.Jakto bez hormonů? ty to chceš zkusit bez stimulace?
nemáš ještě žádné dítě? takže mi to vychází na pondělí 17. kontrola, ale jsme domluveni do Fulneku k němu, tak nevím jak to půjde dál, jestli mě hned pošle do Osstravy
Ahoj holky
![]()
strašně dlouho jsem tu nebyla ![]()
Chtěla jsem se zeptat jestli je možné jít na IUI bez hormonální stimulace......
Příští týden jdu k dr. do fulneku a chci se s ním domluvit ![]()
Všechny moc zdravím
![]()
ahoj Sucharku
,
já si myslím, že jo
pokud normálně ovuluješ, tak by to mělo být v pohodě ![]()
Ahoj holky ![]()
Vanejko tak som počula,že si Slovenka
no super
nabudúce pokecáme slovensky.
Leničko ![]()
Andrejko,snad ti je už lépe a nemoc ustoupila.UTZ jsem měla dnes a folíky jsou velké tak v neděli OPU.
Marti,krááááásnou dovču a užívej i za nás ![]()
Ahoj, mě ted taky čeká první IUI, taky změna pojištovny to už mám
už čekám na ms at můžu nasadit clostík. takže držím palečky at ti to vyjde, no samozřejmě všem co je to čeká