CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dubinka
5.10.11 18:57

ahooj

konévka píše:
Ahoj holky, teď jsem náhodou objevila tuto diskusi, můžu se přidat?
Zatím jsem v Eurofertilu byla jen na konzultaci a musela změnit pojišťovnu, takže teď v říjnu mě čeká první IUI.

Ahoj, mě ted taky čeká první IUI, taky změna pojištovny to už mám :lol: už čekám na ms at můžu nasadit clostík. takže držím palečky at ti to vyjde, no samozřejmě všem co je to čeká :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10572
5.10.11 21:14

Holky tak jak dopadl srazík??? :mrgreen:
Leni nechlastaly jste moc? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
6.10.11 06:27

Ahojky Kati, boli sme slušné iba kávička a dortíček :-P :-P bolo to super som rada, že som bola a poznala nových zaujímavých ludí :palec: :palec: :palec:
Už sa teším na ďalší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
6.10.11 06:42

Ahoj holky!!! :kytka:
Včera to bylo moc fajn!!! :palec: :palec: :palec:
Kati, ale ve vší slušnosti! :wink:
Byly jsme skoro všechny autem, tak opravdu jen čajíček, kávička a dortík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
6.10.11 07:11

Ahoj holky, včera bylo moc dobře. Zase jsme se výborně pobavily. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
6.10.11 07:45

Dobré ráno holky :mavam: :kytka: ,
ráda jsem vás poznala, musíme to zase zopakovat a snad dorazí více bab :mrgreen:
jinak nám včera dorazily letenky a vouchery, takže v sobotu odpoledne sedáme do vlaku směr Prague a v neděli v 1:30 ráno odlet směr Egypt :dance: a vracíme se příští neděli 16..10., tak snad toho tu moc nenakecáte, ať nemusím moc dočítat :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.10.11 08:52

Dubinko tak to je fajn, třeba se tam i potkáme :-) Já už taky čekám jen na MS a ona zrovna mrcha ne a ne přijít. Dneska jsem 34 DC a pořád nic :cert:
Já to chci aspoň ten první měsíc zkusit bez hormonů, tak jsem zvědavá, co mi na řekne Jaroš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
6.10.11 13:27

Ahojky holky :-) děkuji za přivítání tady k vám.Ráda bych se k vám na příští srazík přidala,pokud by jste chtěli :think: My máme s přítelem za sebou už spermiogram,který dopadl prý výborně,už jsem to dostala a byla na odběr krve a teď čekáme na výsledky 14.10.na 9h mám přijít na konzultaci,bude tam někdo z vás?Co se bude dít dále :nevim: jsem z toho trochu nervozní.Řeknete mi prosím,co se přibližně bude dít?Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
6.10.11 13:44

ahojky holky :hug:
tak já jsem včera byla v práci až do půl šesté večer jsem přijela domů a měla jsem skoro 38 horečky,takže super :zed: škoda,že jsem nebyla na srazík,tak snad příště
Katuško jak dlouho budeš stimulovat?kdy máš OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.10.11 19:13

Ahoj holky, tak jsem přišla z endokrinologie domů a vypadá to zatím v pohodě. Podle zprávy štítná žláza nenahmatná a na ultrazvuku bez uzlů a v normě. Takže mě čekájí ještě odběry a když jsem viděla čeho všeho tak už teď se bojím, jestli budu mít dost krve :mrgreen:
Ale každopádně dr řekl, že hormony od gyndaře mám užívát dál a snažit se můžem :dance: Jen budu nervozní, jelikož to čekání na výsledky odběrů bude dlouhé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
7.10.11 14:43
konévka píše:
Dubinko tak to je fajn, třeba se tam i potkáme :-) Já už taky čekám jen na MS a ona zrovna mrcha ne a ne přijít. Dneska jsem 34 DC a pořád nic :cert:
Já to chci aspoň ten první měsíc zkusit bez hormonů, tak jsem zvědavá, co mi na řekne Jaroš :nevim: [/citac
ahoj, tak pořád nic? já jsem je včera dostala. :potlesk: Jakto bez hormonů? ty to chceš zkusit bez stimulace? :think: nemáš ještě žádné dítě? takže mi to vychází na pondělí 17. kontrola, ale jsme domluveni do Fulneku k němu, tak nevím jak to půjde dál, jestli mě hned pošle do Osstravy
  • Citovat
  • Upravit
29321
7.10.11 17:16

Ahoj holky :mavam: :mavam:
strašně dlouho jsem tu nebyla :roll:
Chtěla jsem se zeptat jestli je možné jít na IUI bez hormonální stimulace......
Příští týden jdu k dr. do fulneku a chci se s ním domluvit :wink:

Všechny moc zdravím :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.10.11 17:23

ahoj Sucharku :mavam: :kytka: ,
já si myslím, že jo :dance: pokud normálně ovuluješ, tak by to mělo být v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
7.10.11 17:25

je to možné, záleží na tobě a na výsledkách vyšetření

• Citovat
  • Upravit
10572
7.10.11 19:08

Ahoj holky :mavam:
Vanejko tak som počula,že si Slovenka :mrgreen: no super :palec: nabudúce pokecáme slovensky.
Leničko :hug:
Andrejko,snad ti je už lépe a nemoc ustoupila.UTZ jsem měla dnes a folíky jsou velké tak v neděli OPU.
Marti,krááááásnou dovču a užívej i za nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital