CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2208
12.10.11 09:07

Ahoj holky.
S tím prasknutím folíků po Pregnylu by mě to taky zajímalo.
Když jsem na to chodila ke své Dr., tak jsme se vždycky museli snažit do hodiny od injekce a pak DO 36 hod. A když jsem si psala tady do poradny, tak mi napsali, že to praská PO 36 hodinách. I holky to píšou každá jinak - zřejmě jak jim to říkají doktoři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
12.10.11 09:22

takže na utz jde vidět jestli praskli nebo ne? chápu to dobře? to máme asi každá jinak, jen je na dr aby se trefil do správné doby

• Citovat
  • Upravit
dubinka
12.10.11 09:35

a za jakou dobu po clostilu se dělá IUI, to je asi taky individuální, že. Mám jít 3den po clostilu na kontrolu, tak nevím co mě čeká, ted bude utz hlídat ty folíky a až se to bude zdát že už, tak půjdu na IUI? jsem s toho zmatená, chci si to dát trochu dohromady. v pondělí mám jít do Fulneku na ko

• Citovat
  • Upravit
2208
12.10.11 09:47

Jj na ultrazvuku jde vidět, jestli ovulace proběhla, nebo ne.
A ten den IUI má taky každý jinak. Záleží na délce cyklu a dni ovulace. Já mám třeba ovulaci až nějaký 17-18DC, ale někdo jiný už např. 12DC. Bude tě hlídat na utz a až budou folíky v dostatečně velikosti, tak píchne Pregnyl a proběhne IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
12.10.11 10:00

děkuji, myslela jsem si to. jen mě zmátlo, že sestra v EF chtěla at se objednám až doberu ten clostil, ale dr říkal, že jen fulnek. a to se budu cítitijak při své ovulaci, že, výtok a já nevím co všechno…

• Citovat
  • Upravit
3911
12.10.11 10:55

tak poznala jsem to podle toho, že na utz před IUI - v pátek byly tři, a po IUI, jak děla UTZ už byly jen dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
14.10.11 12:49

Ahojky holkdy :mavam: :-D dneska jsem byla u pana doktora pro výsledky a další postup:-D Výsledky dopadly :palec: a taky mi dělal ultrazvuk a taky :palec: Teď mi dal prášky na úpravu hormonů a pak si budu dávat sprej,aby moje měsíčky přišli,tak jak by chtěl a né třeba o 14 dní později:-D potom půjdu na ultrazvuk a budu si píchat injekce :-x na které se netěším a v polovnině listopadu půjdu na IVF snad je to dobrá zkratka(vemou moje vajíčka a oplodnění je)tak budu doufat,že se to ve mě udrží a vše bude v pořádku :potlesk: jsem z toho nervózní,ale snažím se tomu věřit,jinak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
14.10.11 15:44

Lucinko, nic se neboj, všechno zvládneš!! :palec: :hug:
Pan doktor, ví, co dělá, tak mu plně důvěřuj!! :palec: :wink:
Já jsem na tom stejně, vychází mi IVF taky zhruba na polovinu listopadu :dance: Tak si pak můžeme napsat dojmy z píchání injekcí!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
14.10.11 16:30

Ahoj Leni :-D já mu důvěřuji,ale nervozita je,ale věříme,že to bude dobrý :dance: a taky to určitě bude dobrý u tebe :palec: jj určitě napíšu jaké ty injekce jsou,snad to nebude tak strašné :pocitac: ,ale my to určitě zvládneme :-D taky si napíšeme kdy na to půjdeme,třeba se tam Leni potkáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
17.10.11 07:19

Ahojky holky, včera jsem se testovala, bylo to přesně 14 dní od IUI a test negativní. :cry: Zkusím to ještě zítra, i když tam s největší pravděpodobností bude zase jen jedna čárka. Zítra pak zavolám k doktorovi a pak šup na laparku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
17.10.11 11:38

Ahoj holky :-)
Držím pěsti při píchání injekcí! A potom samozřejmě i při IVF!
Andreabul - to je mi líto :-(
Mě to čeká tento měsíc poprvé. I když - možná. Dneska jsem byla u Dr. a dělal mi ultrazvuk a nic tam nebylo :-( I když jsem teprve 8DC a ovu mám vždy až tak 17DC, ale to by se už něco mělo tvořit, ne? :-o
Jdu tam zase v pondělí, tak jsem zvědavá :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.10.11 14:49

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
Andrejko, to mě moc mrzí :hug: jak budeš postupovat dál? :think: půjdeš na laparku?
jinak já dnes ráno vzala poslední antikoncepci a šla jsem na ultrazvuk do caru – vše ok :palec: , vyfasovala jsem puregon a v pátek začnu píchat – první dva dny 75 jednotek a pak 150 jednotek jsem na to zvědavá, páč mi to připadá jako nízká dávka, příští středu jdu na ultrazvuk a podle toho mi upraví dávku :think:
ale abych se přiznala, to ivf nějak půjde mimo mě, v pátek mě čeká druhé kolo výběrového řízení a pokud mi to vyjde, od ledna nastoupím :dance: peníze slušné a byla by to moje vysněná práce :dance: takže když ivf nevyjde, rozhodně se hroutit nehodlám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
17.10.11 15:24

Ahojky holky, Konévka: díky. Folíky by už měly růst. Aspoň malé si myslím by tam měly být. Já mívám ovulku 13-14 den a 12 den mají folíky cca 20mm.
Marti: tak já si jdu zítra ráno pro doporučení na laparku. co jsem se bavila s jednou holčinou z jiné diskuse, tak ta byla ve stonavě, laparkud dělal přímo primář a vše bylo OK. Tak jsem rozhodnutá pro stonavu - ráno tam a večer domů :-)
Jinak Ti držím pěsti při výběrovém řízení i při IVF. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.10.11 15:55

Marti, tak to je skvěléééé!!!!
Teď teda nevím, na co mám držet pěsti…:-) Zda pro //, nebo pro novou vysněnou práci:-)) ..tak už budeš začínat píchat… brrrrr..mám husí kůži, jen to čtu… Ale už jsem se na to připravily psychicky..tak snat to taky zvládnu!!
Já jdu do CARu příští středu, tak jsem zvědavá, zda budu také zralá už na Puregon:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
17.10.11 18:35

ahoj holky, tak dnes jsem byla na ko po clostíku ve Fulneku, pan dr říkal, že co by za to dali jiné ženy, měla jsem 7vpravo 8vlevo folikulů 8-o , ve středu mám další utz a píchne mi pregnyl a v pátek že na 95% IUI :potlesk: . Jsem napjatá jak struna, tak uvidíme :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex