Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dubinko, ale to je optimální stav!!!!
![]()
Tak nebuď zklamaná, ale raduj se!! Do pátku ještě krásně porostou!!
![]()
tak jsem tam, volala mám přijít kolem 13Hod.pregnyl mi píchli včera v 17.10hod, snad to akorát vyjde. Bříško mám bolavé jako při normální ovulce, nemužu ani kýchnout au. Mívám výtok, ten prozatím nemám, uvidíme. K oplodnění může dojít ještě v sobotu, neděle už asi ne. uvidíme. Myslíš, že je to pořád riziko, že se oplodní obě?
nevím co mě čeká, jestli se mám bát ![]()
Dubinko, neboj se nic!!!
![]()
Je to krásně načasováno!!
![]()
Zítra budeš mít super pocit a pak je třeba čekat.
Možnost, že se oplodní 2 vajíčka, tady samozřejmě je, ale pravděpodobnost neni nijak zvlášť veliká..
Pořád je to ale mnohem lepší, než třeba 4!!!
![]()
bavila jsem o tom s dr a říkal, že pokud by jich bylo více dominantních IUI by se nemohlo dělat, ale za 20let praxe neměl trojčátka a více
Dubinko,
tak vidíš, jak to nakonec dobře dopadlo
![]()
holky, mě asi klepne, já jsem furt nedostala MS, tak asi nezačnu zítra s puregonem, měl by se začít píchat 2.DC
zítra budu volat dr., co s tím…on mi sice říkal, ať v pátek začnu tak jako tak a když ani v sobotu nebudu mít MS, ať mu volám a že by se to muselo stopnout
, ale na to já kašlu, prostě nezačnu zítra, ale až 2.DC
v jiných carech to tak mají, že se začne 2.DC a ne podle otevírací doby ![]()
já bych se na to dr. zeptala, jenže mě ani ve snu nenapadlo, že mi fakt ta MS nedorazí, to bude tou debilní antikoncepcí, páč po utrogestanu mi chodí na hodinu přesně ![]()
Marti, tak mu zavolej už dnes.. ![]()
Já bych se taky asi bála si začít píchat bez MS..
![]()
Nejde to třeba tak, že se to posune, až jak ms přijde???? Chápu ale, že to mají spočítané dle „úředních“ hodin v CARu. ![]()
holky
,
tak MS furt nikde, teď valím na to výběrové řízení - držte palce, jsem trošku nervní z angličtiny ![]()
až se vrátím, hned dr. zavolám, ikdyž nedivila bych se, kdyby mi MS dorazila zrovna na pohovoru ![]()
Martinko taky držím pěstičky a napiš jak jsi dopadla svítí sluníčko,tak budeš mít určitě štěstí ![]()
Andrejko držím pěstičky na úterý ať to dobře dopadne ![]()
Ahojte holky, uz jsem tu parkrat neco do plena pridala ale procitam pravidelne, a ted uz asi budu i pacientkou eurofertilu i realne, furt jsem doufala ze to pujde bez pomoci vyssi moci
ale v pondeli jdu s muzem na prvni pohovor (dotaznik mam pripraven
) jsem zvedava jak to bude probihat, jak jsem volala sestricce tak jsem rikala ze v Ost. nejsme denne ani tydne tak bych treba i privitala kdyby s pohovorem nasledovalo hned i nejake vysetreni nebo horm.profil nebo spermiogram nebo co ja vim co bude chtit delat, pac vsechno sice uz mame za sebou a vysledky mu vsechny predam, ale protoze dnes tam maji natresk tak az v to pondeli to budu 6.DC, prosim muzete trosku naznacit jak to asi bude nasledovat, samotny pohovor ok ale jak to chodi potom?
Za sebou mam 5 cyklu s clostem (i pregnyl i utros), ovu mam sice pravidelnou, potvrzenu Dr. ale i minuly cyklus jsem ho po dohode s Dr brala sice jen 1-0-0 (a byl jen jedne folik,jako bych nic neuzivala) tak premyslim, mam ho jeste doma, zda uzivat i tedko, jestli treba i 1-0-1 ze by pak treba mohla nasledovat tento cyklus inseminace a nebo se na to vyprdnout a pockat co k tomu rekne Jaros, po tech letech uz me to nebavi a kazdy mesic je tak zdlouhavyyy. Prosim co myslite?
Ahojky holky, tak je změna. Bohužel onemocněl anesteziolog, a mají externě domluveného pouze jednoho, tak půjdu až ve čtvrtek. Tak jsem zvědavá. doufám, že pak už se to odkládat nebude. ![]()
ahoj holky
,
mrcha furt nikde, už jsem nasraná, volala jsem do caru a mám stejně večer začít s puregonem a zítra volat, kdyby mi ms furt nedorazila, pak by se to asi stoplo a počkalo na ms a píchalo dál, tak aspoň že nepřijdu o celý cyklus ![]()
jinak pohovor byl celkem příjemný
, byla jsem tam já a čtyři lidi byli v komisi, do 14ti dnů mi dají vědět, zase jen čekání ![]()
Andrejko, tak hlavně, že ta laparka bude, to neva, že se trošku posune ![]()
Lauro, myslím, že clostilem nic nezkazíš a aspoň ti pak rovnou provedou IUI ![]()
Marti, myslis ze mam ten clostik uzivat, byl by to muj asi posledni 6.cyklus (ikdyz ovu mam i bez nej), prave jsem dneska 3.dc??? ![]()
K puregonu nedokazu poradit, s tim nemam zkusenost, jen aby ta potvora uz dorazila, a drzim pesti at to vyjde s praci ![]()