CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dubinka
17.10.11 18:36
dubinka píše:
ahoj holky, tak dnes jsem byla na ko po clostíku ve Fulneku, pan dr říkal, že co by za to dali jiné ženy, měla jsem 7vpravo 8vlevo folikulů 8-o , ve středu mám další utz a píchne mi pregnyl a v pátek že na 95% IUI :potlesk: . Jsem napjatá jak struna, tak uvidíme :palec:

jo a největší folikul měl myslím 1,4říkal, že do středy ještě porostou

• Citovat
  • Upravit
6887
17.10.11 18:50

Dubinko,
promiň, ale to ti rozhodně nezávidím - myslím, že při víc jak třech folikulech by se IUI nemělo provádět, protože hrozí riziko vícečetného těhotenství a ty jich máš strašně moc :nevim: no snad doktor ví co dělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
17.10.11 18:57

neříkal nic,taky jsem se nad tím zarazila,ale snad ví co dělá. jen říkal, že to může být vícečetné, ale nemusí být žádné :-? toť vše.však nemusí prasknout všechny naráz :think:

• Citovat
  • Upravit
6887
17.10.11 19:15

jj, prasknout najednou nemusí, ale zavrtávat se do dělohy můžou embryjka postupně :think: ale buď ráda, že na clostil reaguješ, však se podívej na mě - já ani ťuk :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
17.10.11 19:18

a můžu se zeptat, co máš za problém? ty nereaguješ na clostík? :nevim: kolik jsi měla pokusů IUI jak dlouho bojuješ?

• Citovat
  • Upravit
6887
17.10.11 19:22

Dubinko, vše mám v podpisu - nahoře si zapni Zobrazovat podpisy a uvidíš to :palec:
my se snažíme rok, mám PCOS,mám za sebou dva pokusy s clostilem bez úspěchu, laparku, zkusili jsme jednou IUI po stimulaci fostimonem a teď už IVF :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.10.11 06:55

Marti držím palce na oboje :-P ono to nejak dopadne a nakoniec sa budeš radovať :dance:
Andrejko to ma mrzí, ale neboj laparo je v poho tiež som to absolvovala v úroru.
U mňa tento mesiac IUI nebude, nezačala som užívať clostík muž mal ísť na služobku. nakoniec sa nekoná nič ani IUI ani služobka :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
18.10.11 08:18

Ahojte holky :hug:
Andrejko to mě mrzí :hug:
Leničko držím palečky na píchání injekci neboj všechno zvládneš :hug:
asi mám teď stejné pocity co Martinka pokud letos neotěhotním hroutit se nebudu my se teď snažíme do konce roku sami doma a pak uvidíme
každopádně teď se stěhujeme do většího bytu,tak mám jiné myšlenky
první půlka roku byla opravdu náročná v březnu minimalní stimulace a hned červen IVF a řeknu vám holky,že už jsem toho měla docela dost :poblion:
furt si říkám,že až bude ten správný čas,tak to přijde
holky všem držím palečky a pevné nervy :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
18.10.11 08:25

Andrejko ve Stonavě je to prý dobré kamaradka tam taky byla na nějakém zákroku a bylo to v pohodě,tak držím palečky ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
18.10.11 08:34

Dubinko, kolik bereš tablet toho Clostíku???
To už je opravdu dost folikulů!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
18.10.11 08:35

Andrejko..nevím, zda se mi něco neplete..ale nestěhovali jste se nedávno..?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
18.10.11 08:36

ahoj, brala jsem 1-0-1

• Citovat
  • Upravit
7747
18.10.11 08:39

Tak to je opravdu parádní!!! :palec:
Jsem na tebe zvědavá!!!! :wink:
A budu držet pěsti, ať z toho nejsou třeba osmerčata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
18.10.11 08:42

Ahojky holky, tak už mám termín. 25.10. jdu na laparo. Ještě si musím zařídit předoperační vyšetření a v úterý v 10,30 nástup. Jsem zvědavá, co zjistí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
18.10.11 08:44

Leničko ještě nejsme přestěhování furt něco vyřizujeme a ještě děláme nějaké úpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí