Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dubinko,
promiň, ale to ti rozhodně nezávidím - myslím, že při víc jak třech folikulech by se IUI nemělo provádět, protože hrozí riziko vícečetného těhotenství a ty jich máš strašně moc
no snad doktor ví co dělá ![]()
neříkal nic,taky jsem se nad tím zarazila,ale snad ví co dělá. jen říkal, že to může být vícečetné, ale nemusí být žádné
toť vše.však nemusí prasknout všechny naráz ![]()
jj, prasknout najednou nemusí, ale zavrtávat se do dělohy můžou embryjka postupně
ale buď ráda, že na clostil reaguješ, však se podívej na mě - já ani ťuk ![]()
a můžu se zeptat, co máš za problém? ty nereaguješ na clostík?
kolik jsi měla pokusů IUI jak dlouho bojuješ?
Dubinko, vše mám v podpisu - nahoře si zapni Zobrazovat podpisy a uvidíš to ![]()
my se snažíme rok, mám PCOS,mám za sebou dva pokusy s clostilem bez úspěchu, laparku, zkusili jsme jednou IUI po stimulaci fostimonem a teď už IVF ![]()
Marti držím palce na oboje
ono to nejak dopadne a nakoniec sa budeš radovať ![]()
Andrejko to ma mrzí, ale neboj laparo je v poho tiež som to absolvovala v úroru.
U mňa tento mesiac IUI nebude, nezačala som užívať clostík muž mal ísť na služobku. nakoniec sa nekoná nič ani IUI ani služobka
![]()
Ahojte holky ![]()
Andrejko to mě mrzí ![]()
Leničko držím palečky na píchání injekci neboj všechno zvládneš ![]()
asi mám teď stejné pocity co Martinka pokud letos neotěhotním hroutit se nebudu my se teď snažíme do konce roku sami doma a pak uvidíme
každopádně teď se stěhujeme do většího bytu,tak mám jiné myšlenky
první půlka roku byla opravdu náročná v březnu minimalní stimulace a hned červen IVF a řeknu vám holky,že už jsem toho měla docela dost ![]()
furt si říkám,že až bude ten správný čas,tak to přijde
holky všem držím palečky a pevné nervy
![]()
Andrejko ve Stonavě je to prý dobré kamaradka tam taky byla na nějakém zákroku a bylo to v pohodě,tak držím palečky ať to dobře dopadne
Dubinko, kolik bereš tablet toho Clostíku???
To už je opravdu dost folikulů!!! ![]()
Andrejko..nevím, zda se mi něco neplete..ale nestěhovali jste se nedávno..?? ![]()
Tak to je opravdu parádní!!! ![]()
Jsem na tebe zvědavá!!!! ![]()
A budu držet pěsti, ať z toho nejsou třeba osmerčata
![]()
Ahojky holky, tak už mám termín. 25.10. jdu na laparo. Ještě si musím zařídit předoperační vyšetření a v úterý v 10,30 nástup. Jsem zvědavá, co zjistí. ![]()
Leničko ještě nejsme přestěhování furt něco vyřizujeme a ještě děláme nějaké úpravy
jo a největší folikul měl myslím 1,4říkal, že do středy ještě porostou