Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Katko,
hodně štěstí na OPU a ať to proběhne v klidu ![]()
já se na dovču těším, ale nemám v lásce létání
, brrr, asi si v Ruzyni dám panáka
anebo ještě v centru - sejdem se ještě před odletem s kámošema na pivko ![]()
když jsem na jaře letěla do UK, musela jsem si v letadle koupit aspoň pivo - 5 liber za plechovku třetinku ![]()
Katka1311 píše:
Ahoj holky
Vanejko tak som počula,že si Slovenkano super
nabudúce pokecáme slovensky.
Leničko
Andrejko,snad ti je už lépe a nemoc ustoupila.UTZ jsem měla dnes a folíky jsou velké tak v neděli OPU.
Marti,krááááásnou dovču a užívej i za nás
Katko, ať to zítra dobře dopadne!!!
![]()
Já jsem dnes 1DC, tak příští týden začínám brát antiko.
A doháním Marťu ![]()
Marti, přeji š´tastný let!!!!!! ![]()
holky, já se loučím ![]()
Leni, tak ty už mě doháníš, jo? tak šup šup
to máš co dělat
![]()
držte mi palce, ať si nepřivezu z Afriky nějakou malárii nebo něco podobného ![]()
Marťo držím palce a šťastný let bez nepríjemností ![]()
Katko super už sa teším na budúcom sraze na pokec ![]()
V piatok som bola na krv na profil
Dr.Jaroš si na mňa našiel chviľku aj bez objednania muž možno pojde na služobku a asi zrovna v termíne kedy som mala ísť na IUI, chcela som vedieť možnosti posunutia, zmrazenia…Nakoniec sme sa rozhodli(ja a muž),že nezačnem užívať clostík a na doporučenie nášho zlatého Dr.Jaroša idem skludniť svoju mysel.
Ako sa to robí?
![]()
Ste tiež zaťažené na otehotnenie, alebo sa vám darí od toho oprostiť ?
![]()
Ahoj holky.
Dubinko, děti nemám a první IUI chci zkusit bez hormonů. Už jich mám totiž dost
Dneska jsem to dostala, tak jdu volat do CARu a uvidím, co mi Jaroš řekne. ![]()
Kači držím pěsti ![]()
Jsem taky hrozně moc zvědavá, jak Kaťulík dopadla!!!
Snad nám napíše..
![]()
konévka píše:
Ahoj holky.
Dubinko, děti nemám a první IUI chci zkusit bez hormonů. Už jich mám totiž dostDneska jsem to dostala, tak jdu volat do CARu a uvidím, co mi Jaroš řekne.
Kači držím pěsti
ahoj, já jsem dnes začala brát clostim
, doufám, že to bude vše ok. Mám syna 4roky normálně s manželem
, ale jsou po 2 ukončení těhu pro těžkou vvv
, takže mi doporučili IUIdárcem. tak snad se nám to podaří. S těmi hormony je to těžké, ale jestli mají alespon trochu zvýšit uspěšnost, tak to vydržím ![]()
dubinka píše:konévka píše:ahoj, já jsem dnes začala brát clostim
Ahoj holky.
Dubinko, děti nemám a první IUI chci zkusit bez hormonů. Už jich mám totiž dostDneska jsem to dostala, tak jdu volat do CARu a uvidím, co mi Jaroš řekne.
Kači držím pěsti
, doufám, že to bude vše ok. Mám syna 4roky normálně s manželem
, ale jsou po 2 ukončení těhu pro těžkou vvv
, takže mi doporučili IUIdárcem. tak snad se nám to podaří. S těmi hormony je to těžké, ale jestli mají alespon trochu zvýšit uspěšnost, tak to vydržím
Jj já je od příštího pokusu taky začnu brát - i když se už pak asi neunesu ![]()
Tento měsíc ne, volala jsem tam dneska, tak jsem objednaná na příští pondělí a to už budu 7DC, takže se to stejně ani nestihne. Teda s closti. Utrouš asi brát budu.
Domluvím se s Jarošem.
Ahoj děvčata, možná mám blbý dotaz, ale přece, zta jak dlouho po aplikovaném pregnylu prasknou ty folíky? díky mooc ![]()
aha, takže je to individuální? tak je teda blbina
když píchnout pregnyl a pak hned IUI ![]()
jak jsem šla naposled na IUI, tak jsem si v sobotu ve čtyři dopoledne musela píchnout pregnyl a v pondělí v 9,30 jsem měla IUI. Ve středu jsem pak byla kontrolu ovulky a ta proběhla. Ale mám pocit, že jedem folík prasknul před IUI a zbývající dva po IUI.
proč myslíš, že ti prasknul před a po, to přece nejde poznat? nebo podle utz, tak to vidí? a ještě mám jeden takový asi blbý dotaz, jak dlouho přežívají rozmražené spermie v těle ženy?