CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
7.10.11 19:14

ahoj Katko,
hodně štěstí na OPU a ať to proběhne v klidu :palec:
já se na dovču těším, ale nemám v lásce létání :poblion: , brrr, asi si v Ruzyni dám panáka :mrgreen: anebo ještě v centru - sejdem se ještě před odletem s kámošema na pivko :pankac:
když jsem na jaře letěla do UK, musela jsem si v letadle koupit aspoň pivo - 5 liber za plechovku třetinku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
8.10.11 12:22
Ahoj Káťo,na zítřek ti přeji,ať máš druhé velikonoce!!!!!Budu ti držet pěstičky!! :wink: :mavam:
Katka1311 píše:
Ahoj holky :mavam:
Vanejko tak som počula,že si Slovenka :mrgreen: no super :palec: nabudúce pokecáme slovensky.
Leničko :hug:
Andrejko,snad ti je už lépe a nemoc ustoupila.UTZ jsem měla dnes a folíky jsou velké tak v neděli OPU.
Marti,krááááásnou dovču a užívej i za nás :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
8.10.11 16:15

Katko, ať to zítra dobře dopadne!!! :hug: :hug:
Já jsem dnes 1DC, tak příští týden začínám brát antiko. :jazyk: :mrgreen: A doháním Marťu :mrgreen:
Marti, přeji š´tastný let!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
8.10.11 16:29

holky, já se loučím :mavam:
Leni, tak ty už mě doháníš, jo? tak šup šup :mrgreen: to máš co dělat :mrgreen: :pankac:
držte mi palce, ať si nepřivezu z Afriky nějakou malárii nebo něco podobného :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
8.10.11 18:43

Marťo držím palce a šťastný let bez nepríjemností :poblion:
Katko super už sa teším na budúcom sraze na pokec :-P

V piatok som bola na krv na profil :-( Dr.Jaroš si na mňa našiel chviľku aj bez objednania muž možno pojde na služobku a asi zrovna v termíne kedy som mala ísť na IUI, chcela som vedieť možnosti posunutia, zmrazenia…Nakoniec sme sa rozhodli(ja a muž),že nezačnem užívať clostík a na doporučenie nášho zlatého Dr.Jaroša idem skludniť svoju mysel.
Ako sa to robí? :?: :?: :?: :?:
Ste tiež zaťažené na otehotnenie, alebo sa vám darí od toho oprostiť ? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
10.10.11 09:13

Ahoj holky.
Dubinko, děti nemám a první IUI chci zkusit bez hormonů. Už jich mám totiž dost :pocitac: Dneska jsem to dostala, tak jdu volat do CARu a uvidím, co mi Jaroš řekne. :nevim:

Kači držím pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
10.10.11 09:21

Katuško :hug: ,tak jak jsi včera dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
10.10.11 10:04

Jsem taky hrozně moc zvědavá, jak Kaťulík dopadla!!! :hug: :hug: Snad nám napíše.. :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
10.10.11 13:01
konévka píše:
Ahoj holky.
Dubinko, děti nemám a první IUI chci zkusit bez hormonů. Už jich mám totiž dost :pocitac: Dneska jsem to dostala, tak jdu volat do CARu a uvidím, co mi Jaroš řekne. :nevim:Kači držím pěsti :-)

ahoj, já jsem dnes začala brát clostim :jazyk: , doufám, že to bude vše ok. Mám syna 4roky normálně s manželem :potlesk: , ale jsou po 2 ukončení těhu pro těžkou vvv :cry: , takže mi doporučili IUIdárcem. tak snad se nám to podaří. S těmi hormony je to těžké, ale jestli mají alespon trochu zvýšit uspěšnost, tak to vydržím 8-)

• Citovat
  • Upravit
2208
10.10.11 13:10
dubinka píše:
konévka píše:
Ahoj holky.
Dubinko, děti nemám a první IUI chci zkusit bez hormonů. Už jich mám totiž dost :pocitac: Dneska jsem to dostala, tak jdu volat do CARu a uvidím, co mi Jaroš řekne. :nevim:Kači držím pěsti :-)
ahoj, já jsem dnes začala brát clostim :jazyk: , doufám, že to bude vše ok. Mám syna 4roky normálně s manželem :potlesk: , ale jsou po 2 ukončení těhu pro těžkou vvv :cry: , takže mi doporučili IUIdárcem. tak snad se nám to podaří. S těmi hormony je to těžké, ale jestli mají alespon trochu zvýšit uspěšnost, tak to vydržím 8-)

Jj já je od příštího pokusu taky začnu brát - i když se už pak asi neunesu :roll:
Tento měsíc ne, volala jsem tam dneska, tak jsem objednaná na příští pondělí a to už budu 7DC, takže se to stejně ani nestihne. Teda s closti. Utrouš asi brát budu. :nevim: Domluvím se s Jarošem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
12.10.11 08:01

Ahoj děvčata, možná mám blbý dotaz, ale přece, zta jak dlouho po aplikovaném pregnylu prasknou ty folíky? díky mooc :think:

• Citovat
  • Upravit
3911
12.10.11 08:08

Ahojky, mi prasknou vždy do 48 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
12.10.11 08:14

aha, takže je to individuální? tak je teda blbina :zed: když píchnout pregnyl a pak hned IUI :-?

• Citovat
  • Upravit
3911
12.10.11 08:25

jak jsem šla naposled na IUI, tak jsem si v sobotu ve čtyři dopoledne musela píchnout pregnyl a v pondělí v 9,30 jsem měla IUI. Ve středu jsem pak byla kontrolu ovulky a ta proběhla. Ale mám pocit, že jedem folík prasknul před IUI a zbývající dva po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
12.10.11 08:54

proč myslíš, že ti prasknul před a po, to přece nejde poznat? nebo podle utz, tak to vidí? a ještě mám jeden takový asi blbý dotaz, jak dlouho přežívají rozmražené spermie v těle ženy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex