Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andrejko, děláte rekonstrukci toho bytu?? Tak aspoň už budete ve větším, aby mimísek měl své místo..
![]()
Tak to je rychlovka!!!!!
![]()
Myslela jsem, že se čeká tak 3 měsíce!!!!! ![]()
Jdeš do té Stonavy??
Za jak dlouho se budete moci zase snažit???
andreabul píše:
Ahojky holky, tak už mám termín. 25.10. jdu na laparo. Ještě si musím zařídit předoperační vyšetření a v úterý v 10,30 nástup. Jsem zvědavá, co zjistí.
jdu do té stonavy. Operační dny tam mají úterý a čtvrtek. A kdybych nekrvácela, tak bych mohla už tento čtvrtek. Je to docela rychlovka. Ale je t lepší. Kdybych dlouho čekala, mohla bych si to rozmyslet.
Snažit se budeme moct asi až další měsíc. Tento to asi nepůjde, když budu mít ještě stehy
Ty mi bude vytahovat doktor v CARu. Dnes odpoledne se tam jdu ještě osobně poptat co to všechno obnáší, co si přinést, atd. Otázek je spousta a přes telefon u doktora se mi to nechtělo řešit a ptát se. No jo, jsem zvědavá ![]()
jojo děláme rekonstrukci jo Leničko
kéž by nás už v novém bytečku bylo více
děvčata ted se asi blbš zepta, kolik je optimalní velikost folikulu aby praskly, a kolik by jich teda mělo být?
Ahoj holky ![]()
Dubinko, optimální velikost je kolem 20mm. Co vím, tak při 18mm už se píchá Pregnyl. A teda já taky čumím
kolik se ti těch folíku utvořilo po Clostiku. Já měla jednou dávkování dokonce 2-0-2 a myslím, že byli max. 3. A když jsem měla dávkování 1-0-1, tak většinou na jedné straně jeden a na druhé taky jeden. I když nevím - možná mi o těch menších neříkala
Ale taky jsem četla, že když je taková úroda jakou máš, tak by se IUI ten měsíc dělat nemělo ![]()
Já jsem zvědavá, jestli se mi teď vůbec něco utvoří
Ale co jsem četla, tak někdo má ovulaci třeba až 20DC a já ten minulý měsíc měla cyklus 37 dnů, tak asi to přijde později. Doufám ![]()
Jinak Andrejko co se týče laparky, tak každý říká něco jiného. V nemocnici mi řekli dodržet 6ti nedělí a když jsem pak přijela ke své doktorce, tak mě hned nahala na utz a řekla mi, ať se hned snažíme. Laparka by totiž neměla narušit ovulaci. Bylo to tak, že ve čtvrtek jsem byla na laparce a v úterý jsem si jela pro vycházky a Dr. mě odchytla a to mi řekla ![]()
no i když jste mě postrašili, uvidím co mi zítra dr řekne, říkal, že mi píchne i pregnyl. no třeba to tak hrozné nebude. uplně se divím, ffakt jsem myslela, že je to normální, že se tolik urodí. nu co už… ![]()
mám si zavolat do EF, at sestřička ví, že asi v pátek budu mít IUI? Nebo stačí když o tom ví dr Jaroš, když mi to vlastně řekl
??
andreabul:Držím palečky,určitě to vše dopadne dobře
Dubinko já se v tom moc nevyznám,ale pan doktor urcite vi,co dělá a uvidíš,že vše bude v pořádku
Držím vám palečky
Martinko:Tobě taky i při práci a také při i IVF ![]()
Ahojky, všem, děkuji, taky věřím, že to dobře dopadne
Včera jsem se tam byla podívat a mluvila i s primářem a myslím si, že to bude v pohodě. Když budu chtít, tak tam můžu zůstat i přes noc. Jak to dopadlo budu vědět hned, jak budu vnímat a pokoj budu mít jen pro sebe s vlastní koupelnou a wc. Sama jsem zvědavá, jak to dopadne ![]()
Andrejko, to bude v pohodě, uvidíš
a taky je fajn, že nemusíš čekat, já jsem na tu pitomou laparku čekala skoro tři měsíce ![]()
jinak u mě nic nového, připravuju se na páteční pracovní pohovor, v úterý mám zkoušku svatebního účesu, pak ve čtvrtek 27.10. jedu pro ségru na letiště do Krakova, pak v pátek šaty (snad něco se ségrou seženem, bude to jen dva týdny před svatbou
), no na ivf nemám vůbec pomyšlení - je mi to tak nějak jedno, ani nevím proč ![]()
Martinkoani jsem nevěděla,že se budeš vdávat,tak to gratuluju a ať jste štastní
No máš to nabité a se ségrou určo něco najdetem,myslím si,že je velký výběr
K pohovoru ti držím
Já jdu na IVF příští měsíc asik v polovině a doufám,že to bude dobrý a vydaří se to ![]()
tak po dnešní ko už nevěřím na nic. z mých 15folikulů jsou dominantní jen 2
o velikosti asi 1,6 je jich moooc ale malinkých.každopádně v pátek IUI. ach jo, to jsem zvědavá co s toho bude ![]()
no ted jste mě tady vystrašili
, když na to nezareagoval dr tak jsem si myslela, že to asi tak má být, nevím, je to moje poprvé. pořádně o otm nic nevím, články se od sebe některé liší. no budud doufat, že dr ví co dělá
. a snad budou max 2
, jestli teda vůbec nějaké, že