Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vanejko a Leni no asik to tak vypadá,že se tam bude střetávat
třeba se nebudeme míjet a potkáme se tam a aspoň se poznáme ![]()
holky
,
konečně už špiním a pomalu se rozjíždí MS, volala jsem dr. a od zítřka začínám píchat puregon
tak to se tam budeme potkávat všechny, ne? jste mě určitě dohnaly, když se mi MS tak zpozdila ![]()
Marti, MS dorazila až teď????
To si teda dala na čas!! Asi na nás chtěla počkat!!
![]()
Já to budu chtít trošku popohnat, ať tě doženu!!!
![]()
Leni
,
mě když se může něco pos…, tak se to vždy zaručeně pose.e
bojím se, že jsem si to dneska tím puregonem zastavila, páč furt špiním tak zlehka, nic moc ms (ikdyž při antikoncepci jsem to tak mívala, to bude asi tím)…před příštím ivf antikoncepci odmítnu, jenom mě to rozhodilo, zlatej utrogestan ![]()
dneska mám zkoušku účesu a pak jdem s kolegy do čajovny (tam jsem naposled byla snad ještě v Pardubkách na výšce), tak se těším ![]()
Já jsem taky zvědavá, co moje tělo bude říkat na tu antiko. Ale je pravda, že když jsem ji v minulosti brala, tak dorazila MS skoro na hodinu přesně.. ![]()
Jak se tak dívám na tvůj metřík, tak se blíží svatba.. snad to bude už po ET.. ![]()
Já to mám zase přesně vypočítané na výjezdní poradu v práci..
Doufám, že se mi to nebude prolínat s ET!!!! ![]()
Ahoj holky,
můžu se přidat k Vám do diskuze? Nějak potřebuji se někde vypsat:-), pokecat, postěžovat, ale i poradit,podpořit, atd.:-) Před rokem jsem vysadila HA a od té doby mám nepravidelnou menstruaci, pravděpodobně i bez ovulace. Přibližně 9 měsíců se snažíme o mimi…Nějak jsem věřila, že se vše upraví, nikdy jsem neměla žádné problémy, před HA jsem měla menst.pravidelnou, a ted takové problémy…Včera mi doktor vypsal žádanka do Eurofertilu, jsem ráda, že mě konečně vyšetří a pohne se to dál, ale nějak na mě spadl splín a asi obavy z neznáme, z toho co mě čeká a obavy, co se zjistí. Vím, že člověk musí myslet pozitivě a nemyslet na to, ale někdy to fakt nejde…Přeji co nejpěknější den a hodně síly, optimismu a štěstíčka at´ se mimi povede
Kačka
Leni,
já jsem si píchla už dnes ráno, dr. mi řekl, že mám ráno začít
no pokud půjde vše dobře, tak by měla být svatba po ET - sice jen pár dní, ale já si říkám, že pokud se to má uchytit, tak se to uchytí
však jak se říká těhotenství není nemoc
navíc já si stejně myslím, že to nevyjde, takže spíš doufám, že mi vyjde aspoň ta práce ![]()
Kačko, vítej
je dobře, že půjdete do CARu, aspoň se to vaše snažení někam pohne a budeš vědět, na čem jsi ![]()
Děkuji Leni za podporu:-) Můžu se zeptat, co nás bude čekat při prvním pohovoru? Musím tam jít na první konzultaci i s přítelem?Má to v práci docela problematické, ale na spermiogram určitě chce…Vím už termín,kdy půjdu na první návštěvu do centra,ten den ale asi nebude moci.
Víš,já ještě nikdy neměla udělán ani hormonální profil, při klasické vyšetření bylo vše OK, jen ta ovulka je posunuta někdy až po 20 DC nebo není vůbec. Nikdo to se mnou neřešil..Tak jsem ráda, že jsem vyměnila doktora a budu vědět na čem jsem:-)
Omlouvám se, spletla jsem jméno, to mělo být Marti:-) musím se ještě zorientovat na těch stránkách, jsem tu poprvé:-)
Kačko vítej medzi nami snažiacimi sa dievčatami ![]()
AMH mi brali v EF a hodnotu som mala 0,2
Teraz užívam Norethisteron do 31.10. a 2.11. mám ísť na kontrolu a začnem s Puregonom.
Holky jak je to s Puregonom to je to pero? Pichám si to sama? A kedy sa za to platí? A ako dlho to asi bude a čo nasleduje potom? Mám tiež protokol s antagonistami. Potom si asi budem picheť ešte niečo?
Marti je to to o čom sme sa bavili na srazíku?
Ja viem, že mi to vysvetlia, ale chcem aspoň predbežne vedieť čo ma čaká. ![]()
Kačko,
stáhni si na stránkách Eurofertilu vstupní dotazník a ten si ještě doma vyplňte…jinak si myslím, že na první konzultaci můžeš jít v klidu sama, pak jen domluvíš partnerovi termín spermiogramu a je to ![]()
jinak u mě už „teče červená“, tak mi to naštěstí puregon nezastavil, jupí
to bude to červené vínečko večer, co jsem si naordinovala ![]()
Marti, vstupní dotazník už jsem si stáhla. Už se i těším až budu mít nějaké vyšetření za sebou:-) A k tomu vínečku: také si s chutí někdy naordinuji červené,je to dobrá medicína
Je moc fajn, že Ti menzíky dorazily! Já vždy říkám, že když mají mít zpoždění,tak at´ je už pořádné 9 měsíční:-)
Kačko vítej tady mezi náma snažilky
Jak už ti tu psala Marťa myslím,tak s přítelem jít nemusíš,můj to má taky problematicky v práci,i když na ten první mu to naštěstí vyšlo,tak šel semou
ještě,že jsi vyměnila doktorka.Pan dr.Jaroš ti pomůže,vysvětlí vše,co budeš potřebovat ![]()
Kačko, také tě vírám!! ![]()
Jestli můžu doporučit, přečti si pár diskuzí a podívej se na webové stránky Eurofertilu, tam je dost informací. Na 1.konzultaci ti pan doktor vysvětlí, co tě čeká, tak bude fajn, že budeš mít přehled, o čem mluví.
Nejdříve ti pravděpodobně udělá HP - hormonální profil, to je vyšetření krve, prohlédne tě a od partnera bude chtít spermiogram. Pak navrhne, co dál. ![]()