CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dubinka
29.10.11 18:02

Aho děvčata, jak se máte, co u vás nového? Koukám že už jste tady dlouho nikdo nic nepsali :think:

• Citovat
  • Upravit
7747
31.10.11 09:52

Andrejko, tak jsem zběžně prostudovala tu tvou endometriozu.. :think: Kdy jdeš ke svému Dr.?
Tak to vypadá, že se k nám přidáš ještě letos?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.10.11 10:25

Ahoj holky :mavam:
Vidím že na této diskusi jsou samé nové tváře :mrgreen: .
Andrejko,tak super že to máš za sebou :potlesk: Endometrioza je pořádná mrcha :cert: .
Prosím tě a kolik tě to tam stálo?Potřebuješ nějaké doporučení?A jak dlouho si tam ležela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.10.11 10:27

Jinak ještě co se týče dr.Jaroše ano je trpělivý až mu to závidím :oops:a sesřičky jsou taky fajn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
31.10.11 10:37

Ahoj Kačko!! :kytka:
Tak se dívám, že to tentokrát nedopadlo.. :cry: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
31.10.11 10:54

Ahojky, k doktorovi jdu ve středu. Chtěla bych se k vám přidat ještě letos, kdy se vkládají 2 embryjka.
Katko, ve stonavě jsem platila 1030, zákrok měl být v devět, ale nakonec jsem šla na sál něco před desátou a 8 hodin po zákroku můžeš domů. Potřebuješ tam doporučení a předoperační vyšetření. Objednací doba je krátká. Já jsem tam jeden týden volala, teda volal doktor a já si ještě v ordinaci domluvila termín, a druhý týden jsem šla na zákrok. Jo a ještě se mi to o dva dny posunulo, protože byl nemocný anesteziolog. Primář i anesteziolog jsou velmi příjemní pánové. :wink: Jediný problém byl druhý den po operaci, místo abych ležela, tak jsem byla asi 20 minut na nohou a plyn, který neodsáli - snaží se odsát všechen, ale ne vždy se to podaří - nějaká bublinka se dostala výš a docela mě chytly záda. Nemohla jsem se ani pohnout. Ale mohla jsem zavolat primáři, a ten mi poradil co s tím. :-)
Ani nevíte, jak jsem ráda, že to mám za sebou a vím kde je problém. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
31.10.11 11:24

Ahoj holky :mavam: já jsem začala brát sprej a podle dokotora jsem to už měla dostat,ale pořád nic :nevim: břicho mám nafouklé,bolí mě,ale ne a ne to přijít :cert: v pátek mám jít na kontrolu-odebrání krve a ultrazvuk a měla jsem začít píchat,ale nevím jak to bude pokud to dostanu,tak ultrazvuk mi udělat nebude moct a s tou krví taky :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: jsem z toho :cert: :cert: :cert: budu tam muset zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
31.10.11 11:40

Ahoj holky, tak mám po prvním IUI. Minulý týden v pondělí a ve středu, takže čekám :-)

Kačko to je mi líto, už jsem ti chtěla psát, jak jsi dopadla, když ses tak dlouho neukázala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.10.11 11:43

Andrejko děkuji za info :kytka:
já mám jít taky na laparku a hysteroskopii ale normálně do nemocnice.
Konévko no super tak teď čekáš na //.Jak si spokojná s EF?Ozvala se ti Kasporka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
31.10.11 11:50

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
Andrejko, endometrioza je sice mrcha, ale aspoň víš, kde je zakopaný pes, při laprce ti to odstranili a teď už musíš „jen“ co nejrychleji otěhotnět :hug:
Katko, mrzí mě, že ti to tentokrát nedopadlo :hug: příště se to už určitě povede, uvidíš :srdce:
jinak já dnes šla do EF na ultrazvuk, na obou stranách mám cca 5-7 folikulů a mají kolem 12 mm,dál mám píchat jen 150 j puregonu, podle doktora to na OPU vypadá spíš v pondělí :pocitac: což mě s prominutím sere, páč ET pak bude buď ve středu nebo v pátek a hned v sobotu svatba :pocitac: takže se teď budu modlit, aby se vaječníky rozjely a folikuly dorostly dřív, aby mohla být OPU už v pátek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
31.10.11 12:03

Nooo kéž by z toho bylo těhu :-) Měla jsem to v přirozeném cyklu, dokonce i bez Pregnylu, tak uvidím. :nevim: Jinak zatím celkem spokojená jsem až na tu jejich ordinační dobu :roll: Na to IUI to asi zas tak moc nevadí, ale IVF si tam moc nedovedu představit. To jako dokážou, ať mi tělo funguje dle toho kdy oni jsou v práci? :roll:

Co s Kasporkou vůbec netuším :nevim: Ty nic nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
31.10.11 12:14

Marti, tak to je šííílenéééé!!!!! :jazyk:
Myslím, že je ještě šance, aby se to do pátku stihlo.. :think: :hug: :hug:
Doktor ví, že se vdáváš?? Pokud ano, co říkal na to, že svatba bude hned po ET?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
31.10.11 12:24

Leni :mavam: ,
doktor ví, že se vdávám, on mi i navrhnul, jestli to nechci o měsíc posunout, jenže já nechci 8-) , už tak jsme promarnili měsíc tou pitomou antikoncepcí, kvůli které mi přišla ms později a celé se to „podělalo“, ale co už, já tomu stejně moc šancí nedávám, beru to jako takový nástřel, aby se vědělo, jestli vůbec budou zralé oocyty, jestli se oplodní a jaká dávka puregonu je pro mě optimální :think: chci si sehnat tu práci, abychom se trošku finančně zahojili (snad se mi brzo ozvou, abych už věděla, jestli mě berou nebo ne), a trošku se srovnat i psychicky :palec: jsem teď hlavně ráda, že mám ty šaty (mimochodem první, které jsem zkusila - jako by byly šité na mě a úplně nové, v Havířově na Bludovičáku - moc díky za tip :hug: ) a spíš řeším, abych při obřadě nezazmatkovala a nespletla slib :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
31.10.11 12:32

ahoj Konevko,

konévka píše:
Nooo kéž by z toho bylo těhu :-) Měla jsem to v přirozeném cyklu, dokonce i bez Pregnylu, tak uvidím. :nevim: Jinak zatím celkem spokojená jsem až na tu jejich ordinační dobu :roll: Na to IUI to asi zas tak moc nevadí, ale IVF si tam moc nedovedu představit. To jako dokážou, ať mi tělo funguje dle toho kdy oni jsou v práci? :roll:Co s Kasporkou vůbec netuším :nevim: Ty nic nevíš?

mš to IUI vyšlo v pátek 21.10 taky doufám že se objeví // mrcha má dorazit čtvrtek pátek tak doufám, že ani nedorazí.Dost mě pobolívá podbříšek tak snad je to dobré znamení. JJ dr Jaroš je skvělí, pořád se smějeme :lol: Tak držím palečky :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3911
31.10.11 12:40

Marti, bohužel ji neodstranili, je na tolika místech, že to ani nešlo :cry: Věřím, že tobě to vyjde dřív, než těsně před svatbou. Folíky mají ještě čas růst :-) A slib nespleteš, neboj. Taky jsem ho musela říct :-) Teda já ho mohla přečíst, ale uměla jsem ho zpaměti. Přišlo mi to lepší a upřímnější, než to číst. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí