Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andrejko, tak jsem zběžně prostudovala tu tvou endometriozu..
Kdy jdeš ke svému Dr.?
Tak to vypadá, že se k nám přidáš ještě letos?? ![]()
Ahoj holky ![]()
Vidím že na této diskusi jsou samé nové tváře
.
Andrejko,tak super že to máš za sebou
Endometrioza je pořádná mrcha
.
Prosím tě a kolik tě to tam stálo?Potřebuješ nějaké doporučení?A jak dlouho si tam ležela?
Jinak ještě co se týče dr.Jaroše ano je trpělivý až mu to závidím
a sesřičky jsou taky fajn. ![]()
Ahojky, k doktorovi jdu ve středu. Chtěla bych se k vám přidat ještě letos, kdy se vkládají 2 embryjka.
Katko, ve stonavě jsem platila 1030, zákrok měl být v devět, ale nakonec jsem šla na sál něco před desátou a 8 hodin po zákroku můžeš domů. Potřebuješ tam doporučení a předoperační vyšetření. Objednací doba je krátká. Já jsem tam jeden týden volala, teda volal doktor a já si ještě v ordinaci domluvila termín, a druhý týden jsem šla na zákrok. Jo a ještě se mi to o dva dny posunulo, protože byl nemocný anesteziolog. Primář i anesteziolog jsou velmi příjemní pánové.
Jediný problém byl druhý den po operaci, místo abych ležela, tak jsem byla asi 20 minut na nohou a plyn, který neodsáli - snaží se odsát všechen, ale ne vždy se to podaří - nějaká bublinka se dostala výš a docela mě chytly záda. Nemohla jsem se ani pohnout. Ale mohla jsem zavolat primáři, a ten mi poradil co s tím. ![]()
Ani nevíte, jak jsem ráda, že to mám za sebou a vím kde je problém. ![]()
Ahoj holky
já jsem začala brát sprej a podle dokotora jsem to už měla dostat,ale pořád nic
břicho mám nafouklé,bolí mě,ale ne a ne to přijít
v pátek mám jít na kontrolu-odebrání krve a ultrazvuk a měla jsem začít píchat,ale nevím jak to bude pokud to dostanu,tak ultrazvuk mi udělat nebude moct a s tou krví taky
jsem z toho
budu tam muset zavolat
Ahoj holky, tak mám po prvním IUI. Minulý týden v pondělí a ve středu, takže čekám ![]()
Kačko to je mi líto, už jsem ti chtěla psát, jak jsi dopadla, když ses tak dlouho neukázala ![]()
Andrejko děkuji za info ![]()
já mám jít taky na laparku a hysteroskopii ale normálně do nemocnice.
Konévko no super tak teď čekáš na //.Jak si spokojná s EF?Ozvala se ti Kasporka?
ahoj holky
,
Andrejko, endometrioza je sice mrcha, ale aspoň víš, kde je zakopaný pes, při laprce ti to odstranili a teď už musíš „jen“ co nejrychleji otěhotnět ![]()
Katko, mrzí mě, že ti to tentokrát nedopadlo
příště se to už určitě povede, uvidíš ![]()
jinak já dnes šla do EF na ultrazvuk, na obou stranách mám cca 5-7 folikulů a mají kolem 12 mm,dál mám píchat jen 150 j puregonu, podle doktora to na OPU vypadá spíš v pondělí
což mě s prominutím sere, páč ET pak bude buď ve středu nebo v pátek a hned v sobotu svatba
takže se teď budu modlit, aby se vaječníky rozjely a folikuly dorostly dřív, aby mohla být OPU už v pátek ![]()
Nooo kéž by z toho bylo těhu
Měla jsem to v přirozeném cyklu, dokonce i bez Pregnylu, tak uvidím.
Jinak zatím celkem spokojená jsem až na tu jejich ordinační dobu
Na to IUI to asi zas tak moc nevadí, ale IVF si tam moc nedovedu představit. To jako dokážou, ať mi tělo funguje dle toho kdy oni jsou v práci? ![]()
Co s Kasporkou vůbec netuším
Ty nic nevíš?
Marti, tak to je šííílenéééé!!!!! ![]()
Myslím, že je ještě šance, aby se to do pátku stihlo..
![]()
Doktor ví, že se vdáváš?? Pokud ano, co říkal na to, že svatba bude hned po ET?? ![]()
Leni
,
doktor ví, že se vdávám, on mi i navrhnul, jestli to nechci o měsíc posunout, jenže já nechci
, už tak jsme promarnili měsíc tou pitomou antikoncepcí, kvůli které mi přišla ms později a celé se to „podělalo“, ale co už, já tomu stejně moc šancí nedávám, beru to jako takový nástřel, aby se vědělo, jestli vůbec budou zralé oocyty, jestli se oplodní a jaká dávka puregonu je pro mě optimální
chci si sehnat tu práci, abychom se trošku finančně zahojili (snad se mi brzo ozvou, abych už věděla, jestli mě berou nebo ne), a trošku se srovnat i psychicky
jsem teď hlavně ráda, že mám ty šaty (mimochodem první, které jsem zkusila - jako by byly šité na mě a úplně nové, v Havířově na Bludovičáku - moc díky za tip
) a spíš řeším, abych při obřadě nezazmatkovala a nespletla slib ![]()
konévka píše:
Nooo kéž by z toho bylo těhuMěla jsem to v přirozeném cyklu, dokonce i bez Pregnylu, tak uvidím.
Jinak zatím celkem spokojená jsem až na tu jejich ordinační dobu
Na to IUI to asi zas tak moc nevadí, ale IVF si tam moc nedovedu představit. To jako dokážou, ať mi tělo funguje dle toho kdy oni jsou v práci?
Co s Kasporkou vůbec netuším
Ty nic nevíš?
mš to IUI vyšlo v pátek 21.10 taky doufám že se objeví // mrcha má dorazit čtvrtek pátek tak doufám, že ani nedorazí.Dost mě pobolívá podbříšek tak snad je to dobré znamení. JJ dr Jaroš je skvělí, pořád se smějeme
Tak držím palečky
![]()
Marti, bohužel ji neodstranili, je na tolika místech, že to ani nešlo
Věřím, že tobě to vyjde dřív, než těsně před svatbou. Folíky mají ještě čas růst
A slib nespleteš, neboj. Taky jsem ho musela říct
Teda já ho mohla přečíst, ale uměla jsem ho zpaměti. Přišlo mi to lepší a upřímnější, než to číst. ![]()
Aho děvčata, jak se máte, co u vás nového? Koukám že už jste tady dlouho nikdo nic nepsali