CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
1.11.11 12:59

Vážně???!!! 8-o 8-o
Proč to tedy chtějí v EF??? 8-o :think:

Martina82 píše:
tak ve Zlíně žádné předoperační vyšetření nechtějí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 13:01

ptala jsem se na to, prý to ten jejich anesteziolog chce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 13:06

hmm..tak to jsem zvědavá, jak to zítra dopadne.. :think:
Ale je pravda, že se mě doktor ptal, zda jsem zdravá, jestli na mě třeba neleze nějaká chřipka, nebo něco podobného.. Ale to se může změnit třeba den ze dne, že.. :think:
No..začínám zjišťovat, že to bude běh na dlouhou trať.. :think:

Martina82 píše:
ptala jsem se na to, prý to ten jejich anesteziolog chce :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 13:14

Nejhorší je, že já se naopak cítím dobře, nic mi není (teda krom nafouknutého břicha) :zed: akorát jsem ve stresu z té svatby a z práce, jinak nic :zed: takže doktorka ani nevěděla, jaká antibiotika by mi napsala, když mi NIC není :pocitac: ptala jsem se jí totiž, že přece jsou antibiotika, co můžou i těhotné, tak že by mi moc neuškodily, no jenže to prý jsou jen penicilíny, které účinkují jen na úzké spektrum bakterií, a když vlastně neví, kde mám zánět, tak je zbytečné mi je psát :pocitac: moje doktorka je strašná poctivka, až na zabití :nevim: ale jinak je moc fajn, to zas jí nechci křivdit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
1.11.11 13:20

ahoj holky, mám na vás takový dotaz. Příští týden v pátek jdu k panu doktorovi Jarošovi na kunzultaci ohledně IVF. Další den bych měla dostat menstruaci (po utrogestanu mi chodí jako hodinky). Četla jsem tady, že se začíná stimulovat 2. DC. Myslíte, že by se to dalo stihnout v pátek se s ním domluvit a v neděli si už píchat injekce? nebo je to složitější, i co se týče papírování s pojišťovnou a tak? kdyby to totiž mělo být až ten další měsíc, tak to by mi potom vyšlo mezi svátkama, takže to nic, musela bych na IVF až v lednu a to se mi už nechce čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
1.11.11 13:43

MARTINKO Mrzí mě jak ti to teď dopadlo,ale ještě všemu není konec,zítra ti určitě Jaroš řekne něco pozitivího a vše bude zase v pořádku uvidíš :palec: :palec: budu na tebe myslet a pokud se tam zítra uvidíme,tak tě povzbuzovat jak to jde :hug: :hug:** LENI** S tou rýmou máš pravdu,dneska jsem vstala a smrkám pořád,chytlo jsem to a to jsem dělala vše,aby se to nestalo,tk jsem :cert: :cert: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 13:58

Ahoj Barcho, většinou se začíná stimulovat po schválení pojišťovnou + by měla začít stimulace nejlépe v pátek. Takhle jsem aspoň vysledovala, že to v Eurofertilu většinou chodí. Mají ordinační dny jen PO, ST, PÁ, tak aby bylo IVF dobře načasované.
Uvidíš ale, co ti doktor řekne.. Možná by stálo za zvážení se přeobjednat a jít k doktorovi co nejdřív, aby bylo více času před MS vše naplánovat.. :think: Já bych to tak určitě udělala. Když tam zavoláš a poprosíš sestřičku, tak se ti určitě bude snažit vyjít dřív. Takhle bys měla vetší šanci, že se IVF stihne ještě tento rok.
Držím pěsti, ať se to zvládne!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
1.11.11 14:04

Leni, to máš pravdu, zkusím tam zítra znovu zavolat a domluvit se. Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 14:14

Marti,je mi líto že máš špatné předoperační.
Mě i ve FN dělali předoperační a moc bych se divila kdyby ti dali narkozu bez toho :think: .
To by si asi anesteziolog na triko nevzal 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 14:15

Mě i ve FN dělali předoperační a moc bych se divila kdyby ti dali narkozu bez toho :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
1.11.11 14:18

ahojte holky :hug:
nevím nevím ale můj názor je,že předoperační vyšetření by se měla dělat nikdy nevíte co v těle je a potom může být problém při zákroku
Martinko jasné je to blbé,že už stimuluješ a teď jestli tě Jaroš neveme,tak je to zbytečná práce a hlavně nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 14:19

Já se omlouvám nešlo mi to odeslat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 14:21

Marti, jak max.staré může být to předoperační vyšetření???? A co všechno ti musí vyšetřit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí