CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
1.11.11 09:24

Leniaž tak to ti držím :palec: ať ta MS příjde a jak půjdeš k té sestřičce,tak to budu mít taky v plánu :dance: :palec: jen jsem trochu nervozní ze zítřka,moje tělo je opravdu divné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 09:32

Luci neboj.. doktor se na tebe mrkne a určitě něco vymyslí!!!! :palec: :hug:
Já k té sestřičce musím.. :think: Vždy, když mi třeba jen brali krev, nebo jsem dostala nějakou injekci, tak jsem se na to nemohla dívat a ani mi nebylo z toho moc dobře.. :oops: Tak se aspoň musím podívat a naučit se, jak se ta stříkačka s jehlou vůbec drží!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 09:32

holky :mavam: :kytka: ,
koukám, že nejenom já jsem měla problém s tím, že ms včas nedorazila :zed: já jdu do EF zítra v 8:15, Lucinko a Vanejko, kdy a v kolik máte kontrolu vy? :think:
Leni, ty injekce určitě zvládneš, neboj :palec:
jinak břicho mám dost nafouklé, tak snad je to dobré znamení a porostlo to víc, teď se zas budu pro změnu nervovat, aby to nepopraskalo dříve, když kromě puregonu ještě nic jiného nepíchám :nevim:
dnes jdu k obvoďačce pro předoperační, včera jsem dala moč a vzali krev, poslala mě na EKG (to je v pořádku) :think: jo a řekla jsem jí, že beru metformin, tak se ještě jednou zeptala, jestli slyší dobře, že mi metformin napsali v CARu, no a pak se mě dr. zeptala, jestli máme v rodině diabetika, řekla jsem, že můj dědeček (na kterého jsem mimochodem strašně moc podobná) byl těžký diabetik na inzulínu a v 55 letech ho skolila chřipka :pocitac: , tak mi řekla, že v tom případě není na co čekat a chce mě poslat pak na ultrazvuk slinivky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 09:38

Ahoj holky vy teda zas jedete máte nažhavené ty klávesnice :mrgreen:
Leni píchání nic není,jen ta první je taková bojím bojím ale pak ti to ani nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 09:46

Kati, já vím.. říká mi to každý.. ale já to opravdu potřebuji nejdříve vidět „na vlastní oči“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 09:49

Marti..a co antagonisti?? :think: Přijdou na řadu později??? :think:
A nestraš s tou zpožděnou MS!! Já doufám, že mi dorazí včas! Taky potřebuji stihnout výjezdní poradu!! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bude tam tolik dobrot, to si přece nemůžu nechat ujít!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 09:50

Kati, tak jsem minulý týden ve středu šla kolem tvé práce a nebyla jsi tam.. Už jsem se těšila, že se potkáme a byla tam nějaká starší blondýna.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 09:53

Leni,
já tě nechci strašit, tobě určitě ms dorazí včas - už kvůli té výjezdní poradě, byla by škoda ji propásnout :mrgreen:
jinak s tím pícháním - jak říká Katka, nejhorší je první injekce, taky jsem se trochu přemlouvala, musíš rychle píchnout a pomalu vypouštět a bude to dobrý :palec:
snad mi dr. zítra už ty antagonisty dá, začínám být lehce nervní, byla by škoda „vyhodit do luftu“ tolik peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
1.11.11 10:01

Martinko já tam mám být kolem 8h :dance: a říkala,že možná si počkám,tk bychom se tam měli vidět ne? :dance: Ještě jsme se neviděli :cert: Mě poznáš,že tam budu s mamkou,když přítel nemůžu,chodí mě podporovat mamča a máme obě černé vlasy a jsme si dost podobné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 10:02

Marti, tak pak napiš, zda a co ti dal.. Taky jsem zvědavá!! :wink:
Jak moc máš nafouklé břicho?? To je tím množstvím folíků?? :think: Netušila jsem, že si budu muset už u stimulky pořizovat těhu gatě!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
1.11.11 10:03

Lenijá mám s injekcí také strach,tk jsme na tom stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 10:08

Lucinko,
tak když tam budeš s mamkou, tak to mi bude blbé jít pokecat, jsem stydlín :oops: já mám hnědé polodlouhé vlasy, budu mít černý kabát a fialový šátek :palec:
Leni, to víš, že hned dám vědět, ty máš stejný protokol, že?
Jinak břicho mám nafouklé jako bych byla přežraná a zároveň nešla tak týden na wc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ale u mě se to ztratí :mrgreen: ale chtěla bych, aby po OPU trochu splasklo, ať mi to sluší ve svatebních šatech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
1.11.11 10:20

Martinko nemusíš se styděť,tak já se ozvu jako první,jak tě uvidím :palec: budu si pamatovat hlavně černý kabát a fialový šátek :palec: já jsem měla taky nafouklé břicho a bolesti a teď to všechno přešlo,tk :nevim: no uvidíme zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 10:21

Jo Marti, měla bych mít stejný protokol. Dr. říkal tak 10dní injekce a pak přidá antagonisty. Ale to až dle rostoucích folíků. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 10:27

Leni, tak to jsem myslela, že ty injekce budou celkem 10-12 dní - i s těmi antagonisty, ty se přidávají, když mají folikuly velikost nejméně 12 mm :think: a prý, když má největší folikul velikost nejméně 16 mm, tak se aplikuje pregnyl a za 36 hodin OPU, snad budu mít zítra už těch 16 mm :think:
Lucinko, tak jestli mě uvidíš, houkni na mě, akorát nevím, kolik bude času, páč já přijdu tak akorát na těch 8:15 a po kontrole musím fičet do práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí