Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leniaž tak to ti držím
ať ta MS příjde a jak půjdeš k té sestřičce,tak to budu mít taky v plánu
jen jsem trochu nervozní ze zítřka,moje tělo je opravdu divné ![]()
Luci neboj.. doktor se na tebe mrkne a určitě něco vymyslí!!!!
![]()
Já k té sestřičce musím..
Vždy, když mi třeba jen brali krev, nebo jsem dostala nějakou injekci, tak jsem se na to nemohla dívat a ani mi nebylo z toho moc dobře..
Tak se aspoň musím podívat a naučit se, jak se ta stříkačka s jehlou vůbec drží!!!
![]()
holky
,
koukám, že nejenom já jsem měla problém s tím, že ms včas nedorazila
já jdu do EF zítra v 8:15, Lucinko a Vanejko, kdy a v kolik máte kontrolu vy? ![]()
Leni, ty injekce určitě zvládneš, neboj ![]()
jinak břicho mám dost nafouklé, tak snad je to dobré znamení a porostlo to víc, teď se zas budu pro změnu nervovat, aby to nepopraskalo dříve, když kromě puregonu ještě nic jiného nepíchám ![]()
dnes jdu k obvoďačce pro předoperační, včera jsem dala moč a vzali krev, poslala mě na EKG (to je v pořádku)
jo a řekla jsem jí, že beru metformin, tak se ještě jednou zeptala, jestli slyší dobře, že mi metformin napsali v CARu, no a pak se mě dr. zeptala, jestli máme v rodině diabetika, řekla jsem, že můj dědeček (na kterého jsem mimochodem strašně moc podobná) byl těžký diabetik na inzulínu a v 55 letech ho skolila chřipka
, tak mi řekla, že v tom případě není na co čekat a chce mě poslat pak na ultrazvuk slinivky ![]()
Ahoj holky vy teda zas jedete máte nažhavené ty klávesnice ![]()
Leni píchání nic není,jen ta první je taková bojím bojím ale pak ti to ani nepřijde.
Kati, já vím.. říká mi to každý.. ale já to opravdu potřebuji nejdříve vidět „na vlastní oči“
![]()
Marti..a co antagonisti??
Přijdou na řadu později??? ![]()
A nestraš s tou zpožděnou MS!! Já doufám, že mi dorazí včas! Taky potřebuji stihnout výjezdní poradu!!
Bude tam tolik dobrot, to si přece nemůžu nechat ujít!!!
![]()
Kati, tak jsem minulý týden ve středu šla kolem tvé práce a nebyla jsi tam.. Už jsem se těšila, že se potkáme a byla tam nějaká starší blondýna.. ![]()
Leni,
já tě nechci strašit, tobě určitě ms dorazí včas - už kvůli té výjezdní poradě, byla by škoda ji propásnout ![]()
jinak s tím pícháním - jak říká Katka, nejhorší je první injekce, taky jsem se trochu přemlouvala, musíš rychle píchnout a pomalu vypouštět a bude to dobrý ![]()
snad mi dr. zítra už ty antagonisty dá, začínám být lehce nervní, byla by škoda „vyhodit do luftu“ tolik peněz ![]()
Martinko já tam mám být kolem 8h
a říkala,že možná si počkám,tk bychom se tam měli vidět ne?
Ještě jsme se neviděli
Mě poznáš,že tam budu s mamkou,když přítel nemůžu,chodí mě podporovat mamča a máme obě černé vlasy a jsme si dost podobné ![]()
Marti, tak pak napiš, zda a co ti dal.. Taky jsem zvědavá!! ![]()
Jak moc máš nafouklé břicho?? To je tím množstvím folíků??
Netušila jsem, že si budu muset už u stimulky pořizovat těhu gatě!!
![]()
Lucinko,
tak když tam budeš s mamkou, tak to mi bude blbé jít pokecat, jsem stydlín
já mám hnědé polodlouhé vlasy, budu mít černý kabát a fialový šátek ![]()
Leni, to víš, že hned dám vědět, ty máš stejný protokol, že?
Jinak břicho mám nafouklé jako bych byla přežraná a zároveň nešla tak týden na wc
, ale u mě se to ztratí
ale chtěla bych, aby po OPU trochu splasklo, ať mi to sluší ve svatebních šatech ![]()
Martinko nemusíš se styděť,tak já se ozvu jako první,jak tě uvidím
budu si pamatovat hlavně černý kabát a fialový šátek
já jsem měla taky nafouklé břicho a bolesti a teď to všechno přešlo,tk
no uvidíme zítra
Jo Marti, měla bych mít stejný protokol. Dr. říkal tak 10dní injekce a pak přidá antagonisty. Ale to až dle rostoucích folíků. ![]()
Leni, tak to jsem myslela, že ty injekce budou celkem 10-12 dní - i s těmi antagonisty, ty se přidávají, když mají folikuly velikost nejméně 12 mm
a prý, když má největší folikul velikost nejméně 16 mm, tak se aplikuje pregnyl a za 36 hodin OPU, snad budu mít zítra už těch 16 mm ![]()
Lucinko, tak jestli mě uvidíš, houkni na mě, akorát nevím, kolik bude času, páč já přijdu tak akorát na těch 8:15 a po kontrole musím fičet do práce ![]()