Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem nafasovala v CARu hezký balíček i s instrukcemi ![]()
Začínám píchat příští pátek, tak snad to zvládnu! ![]()
Leni určitě to zvládneš
tak to já zítra začínám se srejem a příští pátek má kontrolu a měla bych začít píchat
no hlavně se uvidí kvůli MS,bříško pobolívá,ale zatím ještě nic ![]()
Ahojky holky, tak vám držím pěsti, ať vám to IVF dobře dopadne.
Marti, vyber si ty nejkrásnější šaty. Věřím, že je seženeš. Salónů je hodně a šatů ještě víc. ![]()
Já jdu zítra na laparo, tak pak napíšu, jak jsem dopadla. ![]()
holky
,
tak mám šaty
jsou krásné a myslím, že mi sluší
jsou bílé, se šněrováním na zádech, k nim bolerko, bižuterie na krk a do uší a čelenka do vlasů, snad se budu přítelovi líbit ![]()
jo, jsem blbá a spletla jsem dávkování puregonu - původně jsem totiž měla mít dva dny 75 j a pak tři dny 150 j, pak mi dr. říkal, ať dám tři dny 75j a až pak 150 j, no a já KRÁVA jsem si těch 150 j píchla už dneska (měla jsem mít ještě dneska jen 75 j) ![]()
pan doktor mě asi zabije, ale vůbec mi to nedošlo
ale zas si říkám, že původně to tak mělo být, tak snad se nic tak hrozného nestalo, ne? ![]()
Andrejko, laparku už máš určitě za sebou, tak ti přeju, ať jsi brzo fit a zadaří se ![]()
Leni,
tak to je super, že už máš vyfasováno, teď jen, abys taky nemusela čekat na ms jako já ![]()
Martinko tak to je super,že jsi našla šatičky
určitě se mu budou líbit a tobě slušet
no já budu na tom asik stejně jak ty s tou MS,podle doktora jsem to měla už dost
břicho mám nafouklé,ale pořád nic
![]()
Marti, tak to je skvělé, že máš šatičky!!! Je vidět, že jsi nadšená!!!
Tak to má být!! Doufám, že pak uvidíme fotku!
![]()
A s tím dávkováním
Snad to nebude takový problém..
Já jsem dostala hned od začátku 225jednotek, takže koňská dávka..
![]()
Ahojky, tak já mám už to mám za sebou. Zjistili mi endometriózu v takovém stavu, že budu muset na IVF. Uvidím, co mi ještě řekne doktor. Jinak je vše ok. Pokud i můj doktor, řekne ze IVF je nutné, tak to budeme chtít zkusit ještě letost. Jinak jsem v pohodě, bolesti žádné. ![]()
Marti, je super, že jsi sehnala šaty. Uvidíš, určitě se budou líbit a nejen šaty, ale celá. Každá nevěsta je krásná.
![]()
AHOJTE HOLKY PÍŠU POPRVÉ, ALE ČETLA JSEM VŠECHNY PŘÍSPĚVKY NAPÍŠU VÁM MOJE SKUŠENOSTI DR.JAROŠE ZNÁM ASI 5LET JEŠTĚ Z GYNCENTRA DO EUROFERTILU JSEM ZAČALA CHODIT ASI V ÚNORU MÁM ZA SEBOU 3IVF ALE CO JE PODSTATNÉ JSEM KONEČNĚ TĚHOTNÁ ONO NEJDE V ŽIVOTĚ VŠECHNO TAK JAK BY JSME CHTĚLI ALE VĚŘTE MI ŽE JEDNOU SE TO URČITĚ PODAŘÍ JENOM NEZOUFEJTE ALE CHCE TO PEVNOU VŮLI JINAK CO SE TÝČE DOKTORA A PERSONÁLU TAK NA NICH NEDÁM DOPUSTIT JSOU SUPER VŽDY TRPĚLIVÝ A TOLERANTNÝ TAKŽE HOLKY PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ A PŘEJI VÁM AŤ SE VÁM TO PODAŘÍ PA PA.
ahoj děvčata, tak co je u vás nového? Jsem týden po IUI a bolí mě podbříšek tak slabounce, nejsou to křeče ale cítím to. Ještě musím chvilku vydržet a uvidíme. kéž by to vyšlo ![]()