CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
26.10.11 15:45

Tak jsem nafasovala v CARu hezký balíček i s instrukcemi :wink:
Začínám píchat příští pátek, tak snad to zvládnu! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
26.10.11 16:05

Leni určitě to zvládneš :palec: tak to já zítra začínám se srejem a příští pátek má kontrolu a měla bych začít píchat :dance: no hlavně se uvidí kvůli MS,bříško pobolívá,ale zatím ještě nic :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
26.10.11 16:11

Ahojky holky, tak vám držím pěsti, ať vám to IVF dobře dopadne.
Marti, vyber si ty nejkrásnější šaty. Věřím, že je seženeš. Salónů je hodně a šatů ještě víc. :-)
Já jdu zítra na laparo, tak pak napíšu, jak jsem dopadla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
26.10.11 16:12

Andy určitě to dopadne dobře uvidíš :palec: držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.10.11 07:52

Andrejko, držím pěsti, ať to dobře dopadne!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
27.10.11 08:31

Andy drža sa určite to bude v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
27.10.11 17:47

holky :mavam: :kytka: ,
tak mám šaty :dance: jsou krásné a myslím, že mi sluší :palec: jsou bílé, se šněrováním na zádech, k nim bolerko, bižuterie na krk a do uší a čelenka do vlasů, snad se budu přítelovi líbit :mrgreen:
jo, jsem blbá a spletla jsem dávkování puregonu - původně jsem totiž měla mít dva dny 75 j a pak tři dny 150 j, pak mi dr. říkal, ať dám tři dny 75j a až pak 150 j, no a já KRÁVA jsem si těch 150 j píchla už dneska (měla jsem mít ještě dneska jen 75 j) :pocitac:
pan doktor mě asi zabije, ale vůbec mi to nedošlo :zed: ale zas si říkám, že původně to tak mělo být, tak snad se nic tak hrozného nestalo, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
27.10.11 17:48

Andrejko, laparku už máš určitě za sebou, tak ti přeju, ať jsi brzo fit a zadaří se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
27.10.11 17:49

Leni,
tak to je super, že už máš vyfasováno, teď jen, abys taky nemusela čekat na ms jako já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
27.10.11 18:47

Marťo super, že máš šatičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
27.10.11 19:48

Martinko tak to je super,že jsi našla šatičky :palec: určitě se mu budou líbit a tobě slušet :dance: no já budu na tom asik stejně jak ty s tou MS,podle doktora jsem to měla už dost :nevim: břicho mám nafouklé,ale pořád nic :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
27.10.11 20:04

Marti, tak to je skvělé, že máš šatičky!!! Je vidět, že jsi nadšená!!! :palec: Tak to má být!! Doufám, že pak uvidíme fotku! :wink: :hug:
A s tím dávkováním :nevim: Snad to nebude takový problém.. :think: Já jsem dostala hned od začátku 225jednotek, takže koňská dávka.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
28.10.11 09:56

Ahojky, tak já mám už to mám za sebou. Zjistili mi endometriózu v takovém stavu, že budu muset na IVF. Uvidím, co mi ještě řekne doktor. Jinak je vše ok. Pokud i můj doktor, řekne ze IVF je nutné, tak to budeme chtít zkusit ještě letost. Jinak jsem v pohodě, bolesti žádné. :-)
Marti, je super, že jsi sehnala šaty. Uvidíš, určitě se budou líbit a nejen šaty, ale celá. Každá nevěsta je krásná. :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.10.11 11:27

ahojte

AHOJTE HOLKY PÍŠU POPRVÉ, ALE ČETLA JSEM VŠECHNY PŘÍSPĚVKY NAPÍŠU VÁM MOJE SKUŠENOSTI DR.JAROŠE ZNÁM ASI 5LET JEŠTĚ Z GYNCENTRA DO EUROFERTILU JSEM ZAČALA CHODIT ASI V ÚNORU MÁM ZA SEBOU 3IVF ALE CO JE PODSTATNÉ JSEM KONEČNĚ TĚHOTNÁ ONO NEJDE V ŽIVOTĚ VŠECHNO TAK JAK BY JSME CHTĚLI ALE VĚŘTE MI ŽE JEDNOU SE TO URČITĚ PODAŘÍ JENOM NEZOUFEJTE ALE CHCE TO PEVNOU VŮLI JINAK CO SE TÝČE DOKTORA A PERSONÁLU TAK NA NICH NEDÁM DOPUSTIT JSOU SUPER VŽDY TRPĚLIVÝ A TOLERANTNÝ TAKŽE HOLKY PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ A PŘEJI VÁM AŤ SE VÁM TO PODAŘÍ PA PA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
28.10.11 11:27

ahoj děvčata, tak co je u vás nového? Jsem týden po IUI a bolí mě podbříšek tak slabounce, nejsou to křeče ale cítím to. Ještě musím chvilku vydržet a uvidíme. kéž by to vyšlo :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex