CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
31.10.11 12:46

Andrejko,
to je škoda, že tu endometr. máš tak moc, ale dá se to nějak lékama upravit, ne? Do EF chodí i přítelova sestřenka, ta má taky endometriozu a říkala mi, že na to bere nějaké léky :think:
my si budeme slib říkat nazpaměť, ale pan farář mě uklidnil, že když budu mít okno, tak mi napoví…spíš budu nervozní z toho, že to budem říkat do mikrofonu, brr 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
31.10.11 12:51

Marti, tak to mám dvojnásobnou radost ze šatiček!!!!!!!!!! :dance: :dance: :hug:
A slib nespleteš, neboj.. :huban: ..ještě jsem se chtěla zeptat.. po OPU se zůstává nějakou dobu doma?? Dovolená, nebo nemocenská.. :think: Nebo můžu jít druhý den normálně do práce?? A po ET?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
31.10.11 12:55

tak my jsem slib do mikrofonu neříkali, farář říkal, že je to osobní a naše :-) Já uvidím, co mi řekne ve středu doktor. Pak dám určitě vědět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
31.10.11 13:05

Leni,
někoho po OPU bolí břicho, někoho ne, ale ten den bych určitě doma zůstala :think: no a po ET by se mělo tři dny ležet a zhruba týden klidový režim, takže některé si berou neschopenku na týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.10.11 13:43

Leni mě bříško po OPU bolelo ale dalo se to ale rozhodně po ET ležet a klidový režim.Tak pár dní.
Jéééé holky já vám tak závidí,že už jste ve fázy příprav na píchanečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
31.10.11 14:10
dubinka píše:
konévka píše:
Nooo kéž by z toho bylo těhu :-) Měla jsem to v přirozeném cyklu, dokonce i bez Pregnylu, tak uvidím. :nevim: Jinak zatím celkem spokojená jsem až na tu jejich ordinační dobu :roll: Na to IUI to asi zas tak moc nevadí, ale IVF si tam moc nedovedu představit. To jako dokážou, ať mi tělo funguje dle toho kdy oni jsou v práci? :roll:Co s Kasporkou vůbec netuším :nevim: Ty nic nevíš?
mš to IUI vyšlo v pátek 21.10 taky doufám že se objeví // mrcha má dorazit čtvrtek pátek tak doufám, že ani nedorazí.Dost mě pobolívá podbříšek tak snad je to dobré znamení. JJ dr Jaroš je skvělí, pořád se smějeme :lol: Tak držím palečky :mavam: :kytka:

Dubinko taky držím :palec:

Jj Jaroš je srandista. Když jsem ležela na koze v to pondělí a on to chystal, tak se ptal, jestli se bojím. Tak jsem po pravdě řekla že i jo a on ať se nebojím že je to v klidu. Tak to do mě zavedl, zabolelo to a já pořád čekala, kdy to jako přijde (myslela jsem že to bude bolet ještě více) a on se na mě dívá a říká že už to je. Tak já vyvalila oči a říkám - cože? taková chvilka? A on na mě - no jasně a bez práce, ne jako doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.10.11 14:15
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
konévka píše:
dubinka píše:
konévka píše:
Nooo kéž by z toho bylo těhu :-) Měla jsem to v přirozeném cyklu, dokonce i bez Pregnylu, tak uvidím. :nevim: Jinak zatím celkem spokojená jsem až na tu jejich ordinační dobu :roll: Na to IUI to asi zas tak moc nevadí, ale IVF si tam moc nedovedu představit. To jako dokážou, ať mi tělo funguje dle toho kdy oni jsou v práci? :roll:Co s Kasporkou vůbec netuším :nevim: Ty nic nevíš?
mš to IUI vyšlo v pátek 21.10 taky doufám že se objeví // mrcha má dorazit čtvrtek pátek tak doufám, že ani nedorazí.Dost mě pobolívá podbříšek tak snad je to dobré znamení. JJ dr Jaroš je skvělí, pořád se smějeme :lol: Tak držím palečky :mavam: :kytka:

Jj Jaroš je srandista. Když jsem ležela na koze v to pondělí a on to chystal, tak se ptal, jestli se bojím. Tak jsem po pravdě řekla že i jo a on ať se nebojím že je to v klidu. Tak to do mě zavedl, zabolelo to a já pořád čekala, kdy to jako přijde (myslela jsem že to bude bolet ještě více) a on se na mě dívá a říká že už to je. Tak já vyvalila oči a říkám - cože? taková chvilka? A on na mě - no jasně a bez práce, ne jako doma :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
31.10.11 15:04
konévka píše:
dubinka píše:
konévka píše:

Jj Jaroš je srandista. Když jsem ležela na koze v to pondělí a on to chystal, tak se ptal, jestli se bojím. Tak jsem po pravdě řekla že i jo a on ať se nebojím že je to v klidu. Tak to do mě zavedl, zabolelo to a já pořád čekala, kdy to jako přijde (myslela jsem že to bude bolet ještě více) a on se na mě dívá a říká že už to je. Tak já vyvalila oči a říkám - cože? taková chvilka? A on na mě - no jasně a bez práce, ne jako doma :mrgreen:

jj, já taky čekala co příjde, ptala jsem se jestli se mám bát a on se zasmál a říká, no není to příjemné jak normální sex, ale není se čeho bát jak napjatá a on že už to je, fakt jsem necítíla vůbec nic…nevím jak to :lol: je šikovný. 8-) 8-) někdy je mi i stydno :oops:

• Citovat
  • Upravit
10572
31.10.11 15:08

Dubinko nemá ti být z čeho stydno.
Jaroš je frajer :palec: ale někdy jak tak něco řekne tak nevím nevím jestli by jsem se taky neculila :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
31.10.11 15:15
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
konévka píše:
dubinka píše:
konévka píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
31.10.11 15:17

jo jo pan doktor na svém místě :palec: :andel:

• Citovat
  • Upravit
10978
1.11.11 09:15

Andrejko a za čo si platila? Ja som bola na laparo tiež a neplatila som nič iba za pobyt nechali si ma tam dva dni. :think:

Jéé Marťa ty budeš mať, úrodičku a držím palce, nech sa to podarí v dobrom termíne. :palec:

Katko je to škoda, ale snáď nabudúce sa to podarí.

Leni a ako pokračuješ ty? Už si picháš?

Ja som zvadavá čo bude zajtra, idem na kontrolu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 09:21

Vanejko, začínám píchat v pátek. Teď čekám na MS, tak doufám, že dorazí nejpozději ve čtvrtek!!
A asi si zajdu na tu první injekci za sestřičkou tady k nám na firmu.. :think: Mám z toho celkem strach.. :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 09:22

Vanejko, a ty jsi který DC??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
1.11.11 09:23

Vanejko v kolik jdeš na kontrolu?Já tam jdu kolem 8h.Měla jsem to už dostat,ale pořád nic :cert: a měla jsem začít píchat.Doktor říkal,že po těch práškách a spreji to mělo být zaručené,že jsem to měla dostat,tak se chce na mě podívat,tak :nevim: :nevim: :nevim: Martinko budeš krásná nevěsta a ať jste šťastní :dance: Leni už si pícháš?Jak jsou ty injekce? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí