Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andrejko,
to je škoda, že tu endometr. máš tak moc, ale dá se to nějak lékama upravit, ne? Do EF chodí i přítelova sestřenka, ta má taky endometriozu a říkala mi, že na to bere nějaké léky ![]()
my si budeme slib říkat nazpaměť, ale pan farář mě uklidnil, že když budu mít okno, tak mi napoví…spíš budu nervozní z toho, že to budem říkat do mikrofonu, brr ![]()
Marti, tak to mám dvojnásobnou radost ze šatiček!!!!!!!!!!
![]()
A slib nespleteš, neboj..
..ještě jsem se chtěla zeptat.. po OPU se zůstává nějakou dobu doma?? Dovolená, nebo nemocenská..
Nebo můžu jít druhý den normálně do práce?? A po ET?? ![]()
tak my jsem slib do mikrofonu neříkali, farář říkal, že je to osobní a naše
Já uvidím, co mi řekne ve středu doktor. Pak dám určitě vědět. ![]()
Leni,
někoho po OPU bolí břicho, někoho ne, ale ten den bych určitě doma zůstala
no a po ET by se mělo tři dny ležet a zhruba týden klidový režim, takže některé si berou neschopenku na týden ![]()
Leni mě bříško po OPU bolelo ale dalo se to ale rozhodně po ET ležet a klidový režim.Tak pár dní.
Jéééé holky já vám tak závidí,že už jste ve fázy příprav na píchanečky.
dubinka píše:konévka píše:mš to IUI vyšlo v pátek 21.10 taky doufám že se objeví // mrcha má dorazit čtvrtek pátek tak doufám, že ani nedorazí.Dost mě pobolívá podbříšek tak snad je to dobré znamení. JJ dr Jaroš je skvělí, pořád se smějeme
Nooo kéž by z toho bylo těhuMěla jsem to v přirozeném cyklu, dokonce i bez Pregnylu, tak uvidím.
Jinak zatím celkem spokojená jsem až na tu jejich ordinační dobu
Na to IUI to asi zas tak moc nevadí, ale IVF si tam moc nedovedu představit. To jako dokážou, ať mi tělo funguje dle toho kdy oni jsou v práci?
Co s Kasporkou vůbec netuším
Ty nic nevíš?
Tak držím palečky
![]()
Dubinko taky držím ![]()
Jj Jaroš je srandista. Když jsem ležela na koze v to pondělí a on to chystal, tak se ptal, jestli se bojím. Tak jsem po pravdě řekla že i jo a on ať se nebojím že je to v klidu. Tak to do mě zavedl, zabolelo to a já pořád čekala, kdy to jako přijde (myslela jsem že to bude bolet ještě více) a on se na mě dívá a říká že už to je. Tak já vyvalila oči a říkám - cože? taková chvilka? A on na mě - no jasně a bez práce, ne jako doma ![]()
konévka píše:dubinka píše:konévka píše:mš to IUI vyšlo v pátek 21.10 taky doufám že se objeví // mrcha má dorazit čtvrtek pátek tak doufám, že ani nedorazí.Dost mě pobolívá podbříšek tak snad je to dobré znamení. JJ dr Jaroš je skvělí, pořád se smějeme
Nooo kéž by z toho bylo těhuMěla jsem to v přirozeném cyklu, dokonce i bez Pregnylu, tak uvidím.
Na to IUI to asi zas tak moc nevadí, ale IVF si tam moc nedovedu představit. To jako dokážou, ať mi tělo funguje dle toho kdy oni jsou v práci?
Ty nic nevíš?
Tak držím palečky
![]()
Dubinko taky držím
Jj Jaroš je srandista. Když jsem ležela na koze v to pondělí a on to chystal, tak se ptal, jestli se bojím. Tak jsem po pravdě řekla že i jo a on ať se nebojím že je to v klidu. Tak to do mě zavedl, zabolelo to a já pořád čekala, kdy to jako přijde (myslela jsem že to bude bolet ještě více) a on se na mě dívá a říká že už to je. Tak já vyvalila oči a říkám - cože? taková chvilka? A on na mě - no jasně a bez práce, ne jako doma
konévka píše:dubinka píše:konévka píše:mš to IUI vyšlo v pátek 21.10 taky doufám že se objeví // mrcha má dorazit čtvrtek pátek tak doufám, že ani nedorazí.Dost mě pobolívá podbříšek tak snad je to dobré znamení. JJ dr Jaroš je skvělí, pořád se smějeme
Ty nic nevíš?
Tak držím palečky
![]()
Dubinko taky držím
Jj Jaroš je srandista. Když jsem ležela na koze v to pondělí a on to chystal, tak se ptal, jestli se bojím. Tak jsem po pravdě řekla že i jo a on ať se nebojím že je to v klidu. Tak to do mě zavedl, zabolelo to a já pořád čekala, kdy to jako přijde (myslela jsem že to bude bolet ještě více) a on se na mě dívá a říká že už to je. Tak já vyvalila oči a říkám - cože? taková chvilka? A on na mě - no jasně a bez práce, ne jako doma
jj, já taky čekala co příjde, ptala jsem se jestli se mám bát a on se zasmál a říká, no není to příjemné jak normální sex, ale není se čeho bát jak napjatá a on že už to je, fakt jsem necítíla vůbec nic…nevím jak to
je šikovný.
někdy je mi i stydno ![]()
Dubinko nemá ti být z čeho stydno.
Jaroš je frajer
ale někdy jak tak něco řekne tak nevím nevím jestli by jsem se taky neculila ![]()
Ty nic nevíš?
Tak držím palečky
![]()
Dubinko taky držím
Andrejko a za čo si platila? Ja som bola na laparo tiež a neplatila som nič iba za pobyt nechali si ma tam dva dni. ![]()
Jéé Marťa ty budeš mať, úrodičku a držím palce, nech sa to podarí v dobrom termíne. ![]()
Katko je to škoda, ale snáď nabudúce sa to podarí.
Leni a ako pokračuješ ty? Už si picháš?
Ja som zvadavá čo bude zajtra, idem na kontrolu ![]()
Vanejko, začínám píchat v pátek. Teď čekám na MS, tak doufám, že dorazí nejpozději ve čtvrtek!!
A asi si zajdu na tu první injekci za sestřičkou tady k nám na firmu..
Mám z toho celkem strach..
![]()
Vanejko v kolik jdeš na kontrolu?Já tam jdu kolem 8h.Měla jsem to už dostat,ale pořád nic
a měla jsem začít píchat.Doktor říkal,že po těch práškách a spreji to mělo být zaručené,že jsem to měla dostat,tak se chce na mě podívat,tak
Martinko budeš krásná nevěsta a ať jste šťastní
Leni už si pícháš?Jak jsou ty injekce? ![]()