CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10978
1.11.11 14:22

Marťo i stres zvyšuje leukocyty, uvidíš čo na to povie doktor. držím palečky a moc na teba myslím. poslala som Ti správu.

Katko na základe čoho Ti zistili zníženú ovariálnu rezervu? mne robili AMH a ak sa teraz nepodarí ma nastimulovať doktor mi odporučil IVF s darovanými vajíčkami. Ako si na tom ty? Čo užívaš a aké máš výsledky( počet vajíčok) :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 14:25

holky díky :kytka: ,
no já to už kašlu, mám prostě v životě neskutečnou smůlu, s takovou skončím na psychiatrii :poblion: já vím, že by se předoperační mělo dělat, ale já mám vše jinak v pořádku (krom leukocytů celý krevní obraz, ekg, tlak, nic mi není), proto mě bude ale příšerně štvát, když se to tímto podělá :pocitac: já je totiž vždycky mám lehce přes 10, sakra :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 14:31
Vanejko,
díky za zprávu :hug: teď to čtu na netu, že i stres zvyšuje leukocyty, mě to i obvoďačka říkala, že se hlavně nemám nervovat, já jsem jí v tom šoku zapomněla říct, že zařizuju svatbu, hledám si práci, mám toho moc ve škole…ona už mi to chtěla napsat, ale pak zas, že to musím probrat v caru a bla bla… :nevim:
ach jo, kéž by mi tu OPU udělali :andel: , pak ať už si s tím dělají co chtějí, přišla bych třeba až za měsíc :mrgreen:
vanejka píše:
Marťo i stres zvyšuje leukocyty, uvidíš čo na to povie doktor. držím palečky a moc na teba myslím. poslala som Ti správu.Katko na základe čoho Ti zistili zníženú ovariálnu rezervu? mne robili AMH a ak sa teraz nepodarí ma nastimulovať doktor mi odporučil IVF s darovanými vajíčkami. Ako si na tom ty? Čo užívaš a aké máš výsledky( počet vajíčok) :?: :?: :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 15:29

Vanejko,AMH mám 0,77 stimulace v EF byla jak už jsem psala píchala jsem si 2×2 Menopur 11 dní.Folíků bylo 7.
Teď na minimálku jsem stimulovala jen 8 dní poloviční dávkou a vajíčka 4 kousky.
Kolik máš ty AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
1.11.11 16:44

KATKO moje AMH je 0,2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 20:08

Vanejko,tak to máš teda ohodně méně :-( .
Tak ja ti neviem mám si s tebou písať slovensky :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
1.11.11 20:46

Kati nemusíš pokecáme slovensky na srazíku :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 20:54

holky, a kolik má to AMH normálně být? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
1.11.11 23:08

AMH ženy: 2,0 - 6,8 ng/ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.11.11 07:31

Tak mě nikdo test na AMH nedělal, tudíž hodnotu neznám.. :think:
Marti, ani tobě ne??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.11.11 07:33

Katko, Vanejko, vy jste si řekly v CARu o to vyšetření AMH?? Nebo vám ho udělali v rámci všech testů před IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.11.11 08:58

Ahoj děvčátka :mavam:
V EF mi ho nedělali ale ve FN automaticky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.11.11 12:18

Ahoj holky :mavam: :kytka: ,
a není ten test na AMH součástí hormonálního profilu? Nebo se dělá zvlášť? Mě ho taky nikdo nedělal, ale tak nějak předpokládám, že když neovuluju, tak by tam zásoba vajec být měla, ne? :think: To se týká spíš „starších“ žen, které pravidelně ovulují a vajíčka se jim tím pádem spotřebovávají, ne? :think: Ikdyž Vanejka je mladá kočka :pankac: , tak teď nevím :think:
Jinak u mě dobrý, ten šutr, co mi spadl ze srdce, musel být slyšet hodně daleko, uf :dance: prý ty leukocyty můžou být zvýšené i stimulkou, já se jinak cítím furt naprosto zdravě, tak jsem to obvoďačce řekla, ta mě dovyšetřila a napsala předoperační :lol:
dávku puregonu budu mít jen 75 j, páč na každém vaječníku mám cca 8 folikulů o velikosti 14 mm, tak aby toho nerostlo zas moc 8-o a dostala jsem ode dneška orgalutran (to je ten antagonista), píchá se taky do břicha a nebolí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.11.11 12:19

dneska jsem poznala Lucinku, sympatická holčina - zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.11.11 12:33

Marti, tak to je úplně super zpráva :dance: