Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marťo i stres zvyšuje leukocyty, uvidíš čo na to povie doktor. držím palečky a moc na teba myslím. poslala som Ti správu.
Katko na základe čoho Ti zistili zníženú ovariálnu rezervu? mne robili AMH a ak sa teraz nepodarí ma nastimulovať doktor mi odporučil IVF s darovanými vajíčkami. Ako si na tom ty? Čo užívaš a aké máš výsledky( počet vajíčok)
![]()
holky díky
,
no já to už kašlu, mám prostě v životě neskutečnou smůlu, s takovou skončím na psychiatrii
já vím, že by se předoperační mělo dělat, ale já mám vše jinak v pořádku (krom leukocytů celý krevní obraz, ekg, tlak, nic mi není), proto mě bude ale příšerně štvát, když se to tímto podělá
já je totiž vždycky mám lehce přes 10, sakra ![]()
vanejka píše:
Marťo i stres zvyšuje leukocyty, uvidíš čo na to povie doktor. držím palečky a moc na teba myslím. poslala som Ti správu.Katko na základe čoho Ti zistili zníženú ovariálnu rezervu? mne robili AMH a ak sa teraz nepodarí ma nastimulovať doktor mi odporučil IVF s darovanými vajíčkami. Ako si na tom ty? Čo užívaš a aké máš výsledky( počet vajíčok)![]()
![]()
Vanejko,AMH mám 0,77 stimulace v EF byla jak už jsem psala píchala jsem si 2×2 Menopur 11 dní.Folíků bylo 7.
Teď na minimálku jsem stimulovala jen 8 dní poloviční dávkou a vajíčka 4 kousky.
Kolik máš ty AMH?
Vanejko,tak to máš teda ohodně méně
.
Tak ja ti neviem mám si s tebou písať slovensky
?
Tak mě nikdo test na AMH nedělal, tudíž hodnotu neznám.. ![]()
Marti, ani tobě ne???
![]()
Katko, Vanejko, vy jste si řekly v CARu o to vyšetření AMH?? Nebo vám ho udělali v rámci všech testů před IVF?
Ahoj holky
,
a není ten test na AMH součástí hormonálního profilu? Nebo se dělá zvlášť? Mě ho taky nikdo nedělal, ale tak nějak předpokládám, že když neovuluju, tak by tam zásoba vajec být měla, ne?
To se týká spíš „starších“ žen, které pravidelně ovulují a vajíčka se jim tím pádem spotřebovávají, ne?
Ikdyž Vanejka je mladá kočka
, tak teď nevím ![]()
Jinak u mě dobrý, ten šutr, co mi spadl ze srdce, musel být slyšet hodně daleko, uf
prý ty leukocyty můžou být zvýšené i stimulkou, já se jinak cítím furt naprosto zdravě, tak jsem to obvoďačce řekla, ta mě dovyšetřila a napsala předoperační ![]()
dávku puregonu budu mít jen 75 j, páč na každém vaječníku mám cca 8 folikulů o velikosti 14 mm, tak aby toho nerostlo zas moc
a dostala jsem ode dneška orgalutran (to je ten antagonista), píchá se taky do břicha a nebolí to ![]()