CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
3.11.11 13:25

Barčo, máš recht :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže Leni, hurá do boje, ať ms dorazí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
3.11.11 13:30

ahojky

Ahoj všem holkám co tu jste.
Ráda bych se přidala do diskuse.
Začla jsem chodit de eurofertilu v ostravě. jsem po stimulaci a měla jsem 12 vajíček z toho 7 se dalo oplodnit IVF a jenom 3 se vyvíjejí a z toho jedno normálně a 2 rychle. tak se bojím jak to dopadne. zátra du na embryo transfer a snad bude aspoň jedno. Jenom mi přišlo divné že to musím dopředu zaplatit.

Máte s tí polacením někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.11.11 14:02

kalerino, tak to budeme na zítřek moc držet pěsti, ať to dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 14:04

Ahoj Kalerino!! :kytka:
Vítáme tě mezi námi!!! :mavam:
Ano, je to obvyklé, že se IVF platí dopředu..
Moc ti přeji, aby se to zítra povedlo!!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 14:07

Holky, tak já jdu nahlásit manžovi dnešní večerní plán.. :wink: Červené vínko ve vaně a pak sexík!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit.. :think: :mrgreen:
Ještě ho nalákám na romantiku - vana bude se svíčkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.11.11 14:11

Leni, tak to se manžel bránit asi nebude, ne? :mrgreen: užijte si to :palec:
Kalerino :mavam: :kytka: ,
já zatím platila jen léky a zbytek budem hradit převodem na účet podle toho, kolik bude vajec a jestli se bude mrazit a tak :think: na zítra držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.11.11 14:15

Leni, tak to je super nápad :mrgreen:
no nevím, jak by to bylo u nás ve vaně. Naše vana má jen 120 cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 14:37

No my jsme vybírali vanu tak, abychom se tam vešli oba.. :oops: Ještě v malém bytě jsme měli vanu malinkou a jak jsme se tam nacpali, tak jsme měli kolikrát problém se pohnout, natož pak vylézt.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A už se taky těším!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
3.11.11 15:08

Kalerinodržím palečky na zítra :palec: :palec: Leni dobrý nápad :dance: myslím,že stěžovat si nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.11.11 15:37

Ahojky holky, Barčo, já jdu na konzultaci do Gyncentra. Možná nebude nejlevnější, ale mám tam dobré zkušenosti, od začátku se mi snaží nabídnout tu nejlevnější variantu a dr. Lachčina je ke mně velmi milý a hodný. Vždy se mi přizpůsobí. A ještě jedna výhoda oproti Euroferilu - jsou tam od pondělí do pátku :-)
Vanejko, já jdu příští týden na první konzultaci, tak snad to vyjde a budeme moct začít hned stimulovat. Mrcha mi má přijít koncem příštího týdne. :-)
Leni, víno a horká voda zabírá zaručeně. Tak snad ti brzy dorazí :hug:
Kolerino, tobě moc držím pěsti a přeji hodně štěstí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
3.11.11 16:18

Ach jo, takže po dnešní kontrole, zkoušíme dál, ještě jedno IUI a pak uvidím, asi to vzdám uděláme pauzu :cry: mám zase clostil tentokrát 1-0-0 protože jsem jich měla posledně moc..snad nám to tentokrát výjde. Dr jaroš mi řekl, že vypadám dobře že jsem silná, ale není to tak, :-( jo a že by na mě vsadil, tak ještě že tak neučinil. jo jo takový je k nám osud krutý :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
977
3.11.11 16:24

Dubinko ty jsi silná a určitě to tentokrát dopadne dobře :hug: :hug: :hug: budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.11.11 16:32

Dubinko,
hlavu vzhůru, zas bude líp :hug:
já jsem si zapálila svíčky, uvařila čaj a drbu se s tím pitomým článkem, to je romantika :mrgreen: přítel odjel na noc k mamce pro svatební koláče, tak jsem tu sama se psem, radši bych se teda naložila jako Lenka do vany - klidně i bez přítele :mrgreen: njn, sprcháč :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 16:50

Marti, nezoufej nic, já jsem ještě v kanclu a venku už je zatím tma!! :zed: (od 6 rána!!!)
Teď jsem dodělala statistiku výroby a padám na „ústa“.. :jazyk:
Ještě bych tady měla kupku nedodělávek, ale už na to dnes prdím.. Vanu vidím tak na pozdní večer, sklenku červeného vínka snad zvládnu, ale s tím sexíkem..nevím nevím.. jsem mrtvá liška už teď!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 16:51

Dubinko.. :hug: :hug: nesmutni.. :hug: :hug:
To bude dobré..uvidíš!! Nevzdávej to hned na začátku!!! Víš kolik toho musely některé holky projít, než se jim to vysněné miminko povedlo..??
Je třeba se na to dívat optomisticky!!!!! :hug: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital