Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem holkám co tu jste.
Ráda bych se přidala do diskuse.
Začla jsem chodit de eurofertilu v ostravě. jsem po stimulaci a měla jsem 12 vajíček z toho 7 se dalo oplodnit IVF a jenom 3 se vyvíjejí a z toho jedno normálně a 2 rychle. tak se bojím jak to dopadne. zátra du na embryo transfer a snad bude aspoň jedno. Jenom mi přišlo divné že to musím dopředu zaplatit.
Máte s tí polacením někdo zkušenosti?
kalerino, tak to budeme na zítřek moc držet pěsti, ať to dopadne dobře ![]()
Ahoj Kalerino!! ![]()
Vítáme tě mezi námi!!! ![]()
Ano, je to obvyklé, že se IVF platí dopředu..
Moc ti přeji, aby se to zítra povedlo!!!!!
![]()
Holky, tak já jdu nahlásit manžovi dnešní večerní plán..
Červené vínko ve vaně a pak sexík!!
![]()
Tak jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit..
![]()
Ještě ho nalákám na romantiku - vana bude se svíčkama
![]()
Leni, tak to se manžel bránit asi nebude, ne?
užijte si to ![]()
Kalerino
,
já zatím platila jen léky a zbytek budem hradit převodem na účet podle toho, kolik bude vajec a jestli se bude mrazit a tak
na zítra držím palce ![]()
Leni, tak to je super nápad ![]()
no nevím, jak by to bylo u nás ve vaně. Naše vana má jen 120 cm ![]()
No my jsme vybírali vanu tak, abychom se tam vešli oba..
Ještě v malém bytě jsme měli vanu malinkou a jak jsme se tam nacpali, tak jsme měli kolikrát problém se pohnout, natož pak vylézt..
![]()
A už se taky těším!! ![]()
Kalerinodržím palečky na zítra
Leni dobrý nápad
myslím,že stěžovat si nebude
Ahojky holky, Barčo, já jdu na konzultaci do Gyncentra. Možná nebude nejlevnější, ale mám tam dobré zkušenosti, od začátku se mi snaží nabídnout tu nejlevnější variantu a dr. Lachčina je ke mně velmi milý a hodný. Vždy se mi přizpůsobí. A ještě jedna výhoda oproti Euroferilu - jsou tam od pondělí do pátku ![]()
Vanejko, já jdu příští týden na první konzultaci, tak snad to vyjde a budeme moct začít hned stimulovat. Mrcha mi má přijít koncem příštího týdne. ![]()
Leni, víno a horká voda zabírá zaručeně. Tak snad ti brzy dorazí ![]()
Kolerino, tobě moc držím pěsti a přeji hodně štěstí. ![]()
Ach jo, takže po dnešní kontrole, zkoušíme dál, ještě jedno IUI a pak uvidím, asi to vzdám uděláme pauzu
mám zase clostil tentokrát 1-0-0 protože jsem jich měla posledně moc..snad nám to tentokrát výjde. Dr jaroš mi řekl, že vypadám dobře že jsem silná, ale není to tak,
jo a že by na mě vsadil, tak ještě že tak neučinil. jo jo takový je k nám osud krutý
![]()
Dubinko ty jsi silná a určitě to tentokrát dopadne dobře
budu držet palečky ![]()
Dubinko,
hlavu vzhůru, zas bude líp ![]()
já jsem si zapálila svíčky, uvařila čaj a drbu se s tím pitomým článkem, to je romantika
přítel odjel na noc k mamce pro svatební koláče, tak jsem tu sama se psem, radši bych se teda naložila jako Lenka do vany - klidně i bez přítele
njn, sprcháč ![]()
Marti, nezoufej nic, já jsem ještě v kanclu a venku už je zatím tma!!
(od 6 rána!!!)
Teď jsem dodělala statistiku výroby a padám na „ústa“.. ![]()
Ještě bych tady měla kupku nedodělávek, ale už na to dnes prdím.. Vanu vidím tak na pozdní večer, sklenku červeného vínka snad zvládnu, ale s tím sexíkem..nevím nevím.. jsem mrtvá liška už teď!!! ![]()
Dubinko..
nesmutni..
![]()
To bude dobré..uvidíš!! Nevzdávej to hned na začátku!!! Víš kolik toho musely některé holky projít, než se jim to vysněné miminko povedlo..??
Je třeba se na to dívat optomisticky!!!!!
![]()