Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky tak můj první dojem z injekcí,je takový,že se mi to nelíbí
mamča je teda perfektní
,ale už se těším až to budu mít za sebou i když to přežiju a zvyknu si na to ![]()
Marti, 20 vajec???
Ty jo, to je parádní úrodička!!!
![]()
Už máte rozvezené koláče?
![]()
Přípravy v plném proudu,jak jsem koukala.. máš to zmáknuté na 1
![]()
Holky, máte krásné chlupáče!!
¨Já taky toužím po pejskovi, ale nemáme ještě hotový plot, tak musím vydržet.. Chceme většího hlídacího, který bude venku v boudě. Už se ale moc těším!!
Lucinko..tak máš první za sebou!!
Bolelo???
Celkem ti závidím a doufám, že tě co nevidět doženu!!
![]()
Já zatím stále nic..
![]()
Lucinka7 píše:
holky tak můj první dojem z injekcí,je takový,že se mi to nelíbímamča je teda perfektní
![]()
,ale už se těším až to budu mít za sebou i když to přežiju a zvyknu si na to
Leni, musíš na tu rudou mrchu vyzrát. Říkej si, že nechceš, aby přišla a ona přijde ![]()
ale věřím, že to jsou nervy…a jakou rasu pejska si asi pořídíte?
Luci, jak to myslíš, že se ti ty injekce nelíbí? bolí to moc? prosím, napiš, že ne ![]()
Leni, a jak je to prosím tě s tím předoperačním vyšetřením? to asi není jen u obvoďačky, když píšeš, že je potřeba i rentgen plic a EKG, že. ach jo, nechce se mi zase běhat po doktorech
to jsi byla někde v nemocnici na ten rentgen a EKG? obvoďačka mi dá žádanku?
Barčo, já si jdu za chvilku nalít červené vínko, (i když jsem z něho byla včera pěkně cinká..
) a budu si říkat, že je mi to úúúúplně jedno!!!
![]()
Na to předoperační ti dá doporučení sestra v EF k tvé obvodní doktorce. Já ji včera zavolala a měla jsem přijít dnes hned ráno v 7 na lačno na krev a vzít si s sebou ranní moč. Tak mi vzala několik ampulí krve, zaškrtla všechny vyšetření a výsledky budou příští týden. Pak mi vypsala žádanku na EKG a RTG plic a poslala mě do Vítkovické nemocnice, to mám nejblíž. Tak jsem tam rovnou dnes dopo šla. Na EKG nebyl nikdo!!!
Tak jsem šla hned na řadu, byla jsem za 10min hotová, dostaneš hned do ruky tu křivku s lékařs. komentářem. Pak jsem šla na RTG plic, to je hned ve vedlejší budově, tam jsem čekala asi 10min a za 5 min hotovo, pro výsledky mám dojít v pondělí po 12h. Až to budu mít, tak znovu s tím k obvoďákovi a ten mi dle výsledků napíše předoperační doporučení, které pak odevzdáš v EF.
Uff.. to je slohovka.. ![]()
No..a pejska máme vybraného, brazilskou filu. Potřebujem hlídače, neb už jak jsme stavěli, tak jsme měli 2× na návštěvě zloděje ![]()
Holky nebolí je to v pohodě,jen je to nepříjemné a po píchnutí mě to trochu bolelo,ale za pár vteřin zase přešlo
Leni neboj se,doženeš mě co by dup.Leni já mám předoperační vyšetření v pondělí a to mi doktor říkal,že stačí když si tam zajdu v úterý a já jsem už na pondělí
,ale jak to bude s těmi výsledky,když to týden trvá a já už v pondělí další mám jít na zákrok?
![]()
Leni, moc děkuju za vyčerpávající odpověď ![]()
ach jo, zase tolik doktorů. Nejhorší je, že si na všechno budu muset brát dovolenou, protože u nás v práci hold nemají pochopení pro návštěvy u lékaře. Navíc nechci, aby se o tom vědělo, že jdu na IVF.
brazilskou filu, jo? ty brďo. Známí od známých ji mají, ale vůbec se jí nevěnují, přerostlo jim to přes hlavu, a tak je chudáček jen v kotci, není vůbec socializovaná a když ji ta paní byla jednou venčit, tak ta fenka chtěla napadnout kolemjdoucího, ten začal utíkat, fenka za ním, paničku táhla za sebou na vodítku a ta z toho měla šrámy po celém těle a natržené ucho. Vždycky je to o tom, jaký je majitel. A říkáš, že máte takovou smůlu se zloději, jo? toho se taky dost bojím. Teď bydlíme v paneláku, ale na jaře začínáme stavět a už teď mám hrůzu z toho, že až tam budu bydlet, tak mě v noci někdo zamorduje. A ten náš pesan by zloděje jedině tak ulízal k smrti ![]()
Lucinko, netrvá to týden.. ![]()
Jen dnes byl pátek, tak proto asi budou výsledky v pondělí odpoledne. Tak myslím, že to za ten týden všechno stihneš. ![]()
S těmi injekcemi - některé holky říkaly, že jsou i po tom modřimy.. tak já jsem připravena na všechno! ![]()
Luci, to máš fajn, že ti to bude píchat mamča. To já budu muset zvládnout sama a nebo přítel, uvidíme.
holky, a kolik dní se vlastně píchají injekce?
Tak to jsem si udychla
Měla jsem teprve první,tak s těmi modřinami uvidíme i když mě stačí štípnout a mám je
Tento týden mi brala sestřička 2× krev a mám na ruce modřinu tede velkou ![]()
Barčo..právě proto chcem hlídače. O chovu fil vím všechno, jsme v kontaktu s chovnou stanicí, ze které bude štěňátko, tak jsme na to připraveni. Je hodně důležitá povaha, proto chceme mít kvalitního psa.
No a taky je nutno nachystat pořádný plot, na který ale musíme nejdřív našetřit, neb všechny peníze pohltil dům. Už máme i plán na vytápěnou boudu s kotcem, vymyšlený výběh, aby pejsek nemusel být v kotci, když budeme mít třeba návštěvu.. No prostě vše vymyšleno do detailů, jen našetřit ten milion a půjde to hned!
![]()
my právě začínáme nejdříve plotem a potom přijde na řadu dům
zdržuje se nám stavební povolení, jinak bychom už začali. Ale přítel už chce něco začít dělat, tak bez stavebního povolení můžeme udělat už alespoň plot.
Leni, a co se vám ztratilo ze stavby? můj kolega se nedávno stěhoval z paneláku do domečku a hned za týden na to mu vykradli garáž. Je to hnusná doma, ve které teď žijeme ![]()