CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
4.11.11 19:44

holky tak můj první dojem z injekcí,je takový,že se mi to nelíbí :pocitac: mamča je teda perfektní :srdce: :srdce: ,ale už se těším až to budu mít za sebou i když to přežiju a zvyknu si na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 20:41

Marti, 20 vajec??? 8-o :roll: Ty jo, to je parádní úrodička!!! :palec: :palec: :palec:
Už máte rozvezené koláče? :wink: :wink:
Přípravy v plném proudu,jak jsem koukala.. máš to zmáknuté na 1 :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 20:42

Holky, máte krásné chlupáče!! :palec: ¨Já taky toužím po pejskovi, ale nemáme ještě hotový plot, tak musím vydržet.. Chceme většího hlídacího, který bude venku v boudě. Už se ale moc těším!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 20:45

Lucinko..tak máš první za sebou!! :palec: :palec: Bolelo???
Celkem ti závidím a doufám, že tě co nevidět doženu!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já zatím stále nic.. :think: :zed: :zed:

Lucinka7 píše:
holky tak můj první dojem z injekcí,je takový,že se mi to nelíbí :pocitac: mamča je teda perfektní :srdce: :srdce: ,ale už se těším až to budu mít za sebou i když to přežiju a zvyknu si na to :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 21:07

Leni, musíš na tu rudou mrchu vyzrát. Říkej si, že nechceš, aby přišla a ona přijde :mrgreen:
ale věřím, že to jsou nervy…a jakou rasu pejska si asi pořídíte?
Luci, jak to myslíš, že se ti ty injekce nelíbí? bolí to moc? prosím, napiš, že ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 21:11

Leni, a jak je to prosím tě s tím předoperačním vyšetřením? to asi není jen u obvoďačky, když píšeš, že je potřeba i rentgen plic a EKG, že. ach jo, nechce se mi zase běhat po doktorech :-( to jsi byla někde v nemocnici na ten rentgen a EKG? obvoďačka mi dá žádanku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 21:22

Barčo, já si jdu za chvilku nalít červené vínko, (i když jsem z něho byla včera pěkně cinká.. :oops: ) a budu si říkat, že je mi to úúúúplně jedno!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na to předoperační ti dá doporučení sestra v EF k tvé obvodní doktorce. Já ji včera zavolala a měla jsem přijít dnes hned ráno v 7 na lačno na krev a vzít si s sebou ranní moč. Tak mi vzala několik ampulí krve, zaškrtla všechny vyšetření a výsledky budou příští týden. Pak mi vypsala žádanku na EKG a RTG plic a poslala mě do Vítkovické nemocnice, to mám nejblíž. Tak jsem tam rovnou dnes dopo šla. Na EKG nebyl nikdo!!! 8-o Tak jsem šla hned na řadu, byla jsem za 10min hotová, dostaneš hned do ruky tu křivku s lékařs. komentářem. Pak jsem šla na RTG plic, to je hned ve vedlejší budově, tam jsem čekala asi 10min a za 5 min hotovo, pro výsledky mám dojít v pondělí po 12h. Až to budu mít, tak znovu s tím k obvoďákovi a ten mi dle výsledků napíše předoperační doporučení, které pak odevzdáš v EF.
Uff.. to je slohovka.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 21:24

No..a pejska máme vybraného, brazilskou filu. Potřebujem hlídače, neb už jak jsme stavěli, tak jsme měli 2× na návštěvě zloděje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
4.11.11 21:27

Holky nebolí je to v pohodě,jen je to nepříjemné a po píchnutí mě to trochu bolelo,ale za pár vteřin zase přešlo :palec: :palec: Leni neboj se,doženeš mě co by dup.Leni já mám předoperační vyšetření v pondělí a to mi doktor říkal,že stačí když si tam zajdu v úterý a já jsem už na pondělí :palec: ,ale jak to bude s těmi výsledky,když to týden trvá a já už v pondělí další mám jít na zákrok? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 21:33

Leni, moc děkuju za vyčerpávající odpověď :mrgreen:
ach jo, zase tolik doktorů. Nejhorší je, že si na všechno budu muset brát dovolenou, protože u nás v práci hold nemají pochopení pro návštěvy u lékaře. Navíc nechci, aby se o tom vědělo, že jdu na IVF.
brazilskou filu, jo? ty brďo. Známí od známých ji mají, ale vůbec se jí nevěnují, přerostlo jim to přes hlavu, a tak je chudáček jen v kotci, není vůbec socializovaná a když ji ta paní byla jednou venčit, tak ta fenka chtěla napadnout kolemjdoucího, ten začal utíkat, fenka za ním, paničku táhla za sebou na vodítku a ta z toho měla šrámy po celém těle a natržené ucho. Vždycky je to o tom, jaký je majitel. A říkáš, že máte takovou smůlu se zloději, jo? toho se taky dost bojím. Teď bydlíme v paneláku, ale na jaře začínáme stavět a už teď mám hrůzu z toho, že až tam budu bydlet, tak mě v noci někdo zamorduje. A ten náš pesan by zloděje jedině tak ulízal k smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 21:35

Lucinko, netrvá to týden.. :hug:
Jen dnes byl pátek, tak proto asi budou výsledky v pondělí odpoledne. Tak myslím, že to za ten týden všechno stihneš. :hug:
S těmi injekcemi - některé holky říkaly, že jsou i po tom modřimy.. tak já jsem připravena na všechno! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 21:39

Luci, to máš fajn, že ti to bude píchat mamča. To já budu muset zvládnout sama a nebo přítel, uvidíme.
holky, a kolik dní se vlastně píchají injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
4.11.11 21:41

Tak to jsem si udychla :dance: :dance: Měla jsem teprve první,tak s těmi modřinami uvidíme i když mě stačí štípnout a mám je :-D Tento týden mi brala sestřička 2× krev a mám na ruce modřinu tede velkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 21:41

Barčo..právě proto chcem hlídače. O chovu fil vím všechno, jsme v kontaktu s chovnou stanicí, ze které bude štěňátko, tak jsme na to připraveni. Je hodně důležitá povaha, proto chceme mít kvalitního psa.
No a taky je nutno nachystat pořádný plot, na který ale musíme nejdřív našetřit, neb všechny peníze pohltil dům. Už máme i plán na vytápěnou boudu s kotcem, vymyšlený výběh, aby pejsek nemusel být v kotci, když budeme mít třeba návštěvu.. No prostě vše vymyšleno do detailů, jen našetřit ten milion a půjde to hned! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 21:45

my právě začínáme nejdříve plotem a potom přijde na řadu dům :mrgreen: zdržuje se nám stavební povolení, jinak bychom už začali. Ale přítel už chce něco začít dělat, tak bez stavebního povolení můžeme udělat už alespoň plot.
Leni, a co se vám ztratilo ze stavby? můj kolega se nedávno stěhoval z paneláku do domečku a hned za týden na to mu vykradli garáž. Je to hnusná doma, ve které teď žijeme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí