CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
4.11.11 06:26

Holky, tak jsem včera večer splnila všechny 3 úkoly a MS nikde!!! :zed: :zed: :zed:
Ach jo.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 07:46

ahoj holky :mavam:
Leni, ta rudá mrcha si teda dává na čas :cert:
a ty jsi měla předtím antikoncepci? nebo utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 08:14

Barčo, měla jsem antiko a poslední tabletku jsem si vzala v pondělí ráno.. :think:
Ještě doufám, že ms dnes dorazí, neb když jsem brala antikoncepci předtím, tak pravidelně vždy 4.den po dobrání MS přišla.. :think:
Teď jsem byla za sestřičkou na odběry na předoperační (asi litr krve!! 8-o ) a poprvé v životě jsem se na to dívala a neomdlela!! :dance: :dance:
Taky jsem s ní domluvena, že jestli ms dopoledne dorazí, pomůže mi píchnout první injekci Menopuru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 08:31

tak to jsi Leni dobrá. Já pokaždé u odběrů omdlévám, takže rovnou sestřičkám říkám, jestli bych si k tomu mohla lehnout. Jenže v Eurofertilu lůžko nemají, takže jsem se jim tam u odběrů málem složila. V tomhle jsem hrozný srab :mrgreen:
Leni, ale jestli jsi měla poslední tabletku antiko v pondělí, tak by mrcha měla dorazit dneska, ne? když jsi psala, že 4. den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.11.11 09:23

Holhy a ako je to s MS po tom sa má začať pichať keď dorazí hneď v ten deň, alebo až ďalší? Ja som totiž MS nečakala a ona dnes dorazila :cert: a nie je to iba špinenie. Ja som s tým nepočítala, myslela som že začnem picheť dnes bez ohľadu na to či to príde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
4.11.11 10:19

Ahojky holky :mavam:
tak jsem dneska byla na krev a čekám na výsledky,kolem 2h budu volat.Pokud bude vše v pořádku,začínám večer píchat v úterý mám předoperační,v pátek ultrazvuk a v pondělí bych měla jít na zákrok :dance: :dance: pokud vše půjde jak má a dnešní výsledky dopadou dobře :nevim: Injekce si píchat sama nebudu,bude mi to píchat mamča,pač miláček by u toho omdlel :-D Leni to dorazí uvidíš,mě to dorazilo,až ve 3h,tk tobě určitě taky :palec: :palec: Vanejko raději bych zavolala a zeptala se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 10:22

Luci, tak to máš fajn, že ti to bude píchat mamča, já ještě nevím, jak to udělám.
Holky, já mám takovou smůlu. Dneska mi začaly plodné dny, poslední šance otěhotnět přirozeně před IVF a přítel zrovna dneska odjel na služebku a vrátí se až v úterý. Nejhorší ale na tom je, že jsem se k němu přestěhovala a nikoho tam neznám. Takže se o víkendu ukoušu nudou. A navíc jsem teď na něho hodně citově fixována, moc to s tím neúspěšným snažením prožívám, a tak je mi po něm smutno už teď. Alespoň, že pejsek bude doma se mnou. Holky, máte některá psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
4.11.11 10:26

Holky jak to tak čtu, tak do Vánoc budete těhu všechny :palec:
Leni MS určo dorazí - ještě jsem neslyšela, aby po dobrání antika MS nepřišla. A kdybys to dostala třeba až zítra, tak IVF budete muset posunout, nebo co? :-o Já se v tom ještě moc nevyznám :oops:
Jsem zvědavá kdy to dostanu já. Doufám, že zas nebudu mít cyklus 37 dnů :zed:
Barcho a kde jsi bydlela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
4.11.11 10:27

Baruš mamča je fajn a já injekce fakt nemusím,tk ještě,že ji mám :srdce: :srdce: a přítel vidí krvičku a omdlí :-D no snad mi to dopadne dobře,jinak by se to protáhlo :cry: Baruš já mám doma pejska yorkshira-Viky a taky jsem za ní moc ráda,pač přítel je celý den v práci a já bych tu byla sama,tak si s ní povídám a necítím se sama :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 10:37

konévko, bydlela jsem v Ostravě a teď bydlím v Rychvaldě. Řidičák jsem si sice kvůli té dálce udělala, ale nějak mám blok a bojím se řídit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 10:39

Luci, a máš nějakou fotku Viky?
taky zkusím nějakou pohledat. jj, pejsek je moc fajn, člověk si s ním opravdu popovídá :mrgreen: Můj pesan třeba pozná, kdy je mi hrozně, tak se potom ode mě vůbec nehne a pořád se tulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.11.11 10:47

Barčo sme susedky ja som v Bohumíne :mavam:
Psa sice nemám, ale máme doma agamku Cecilku. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
4.11.11 10:47

:srdce: :srdce: Tak to je moje kráska** Baruš******

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
4.11.11 10:49

Ahoj holky za chvíli jedu de centra tak snad bude dobré spoň jedno vajíčko. četla jsem v diskusích o nějakém označení ABCD ale mi nikdo nic takového neříkal tak nevím.
S tím pícháním vám to nepřeju já jsem ráda že už to mám za sebou..
tak se zatím mějte. Dám vědět jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
4.11.11 10:50

Barčo tak to je škoda s tím řízením - je to hrozná pomoc. Já si dělala řidičák když mi bylo 19-náct, ale řídím až teď poslední 2 roky. Dokoupila jsem si jízdy a pak asi ještě půl roku jezdila jen s přítelem a když se mnou nechtěla jet jednou k mamce, tak jsem se naštvala a vyrazila sama a zjistila, že se mi bez něho vlastně řídí líp :-) Nikdo neskučí a nevrhá zabijácké pohledy, když vjedu do díry a tak :mrgreen: A o víkendu není v Ově skoro žádná doprava, tak to zkus :palec:

Jinak pejska nemáme. Já když už bych chtěla, tak malého a přítel zase velkého a to do bytu nejde a hlavně jsme oba od rána do večera v práci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí