CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
4.11.11 22:01

Barčo, naštěstí se nám neztratilo nic, měli jsme po celou dobu na stavbě ve dne v noci bezpečnostní službu. Hned, jak dali do stavby okna, tak asi za 3 dny jsme měli poškozené vstupní dveře. :cert: A to tam ještě nebyly boční!!! Ale toho si zloděj nevšiml. :cert:
Nevzal nic, veškerý materiál jsme měli navezený u našich v garáži (dlažbu, kachle a sanitu do koupelen..) Pak jsme se dali do řeči se sousedem a ten nám řekl, že všechny novostavby v okolí vykradli, mu prý vyškubali vanu i záchod z podlahy a poškodili i odpady, tak musel kopat a znovu betonovat. Pak prý přivezl starý gauč a na stavbě přespával. No tak manža najal bezpečn.agenturu. Nastoupili v pondělí, v úterý nám přivezli první drahou věc - tepelné čerpadlo a ve čtvrtek v noci se objevil zloděl. Tak ho chlap z agentury honil a pak po něm začal střílet plynovkou. Volala se policie,ale nechytli ho. Zato se rozneslo po okolí, že se u nás střílelo na zloděje a od té doby jsme měli klid. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 22:03

No a manža občas jezdí na služebky, tak se stává, že jsem sama v noci doma, tak abych měla lepší pocit s hlídacím psem.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 22:04

holky, vůbec to tady nepatří, ale zabrouzdala jsem na stránky, kde se taky řešil problém s otěhotněním. Jedna holčina mě tam zaujala, hezky to napsala, tak si vám to tady dovoluju přeposlat:

Problémy s otěhotněním jsem neměla, ale léta se pohybuju ve skupině holek, kde otěhotnění je skutečný problém. Rok? Tsss… tam jde i o dvouciferné místa. Je to strašný. Holky jsou podle mě neuvěřitelný borky, pokaždý najdou sílu zvednout se a jít dál. Některá cestou doktorů, jiná volí Mojžíšovou a kontryhel, někdo medituje a „zve si dušičku“. Někdo chaoticky přeskakuje a zkouší to či ono.
Když slyším radu „hlavně na to nemysli“ - skřípu zubama i já, a to se mě to ani netýká. Nedokážu si představit, jaký to je. Jaký překvapení, šok, zklamání. Že člověk ztrácí víru ve vlastní tělo. Nedokážu si představit, jak moc se to člověku honí hlavou, jak téměř cokoli, jakkoliv nevinný náznak dokáže vyvolat představu toužebně očekávaného miminka…
Já radím, klidně na to mysli. Ale mysli pozitivně. Zkus odstranit všechny „co když to nepůjde? nejde to…“ a podobně. Říkej si, že jednou to půjde, zkus si miminko vizualizovat, zkus ho podpořit, zkus mu v duchu říct, že tě trápí, že na sebe nechává tak dlouho čekat, ale že k tomu má nejspíš důvod a že mu věříš, že jednou přijde.
Ech, možná zním potrhle, ale tak to cítím.
Držím palce, ať dokážeš najít energii na tenhle boj, ať najdeš vždy ta rozhodnutí, která jsou v danou chvíli nejlepší. A když jsi na vážkách, zastav se, zpomal, ohlédni se dozadu… ta cesta, co máš za sebou, vždycky někam vede. Srdcem zvolíš tu správnou odbočku na rozcestí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.11.11 22:08

Leni, to je úplná detektivka 8-o
holky, pro dnešek se loučím, začínám mít takový blbý pocit, že jsem sama doma, tak to jdu zkusit zaspat. Jsem si měla dát raději taky to víno, pak by mi bylo všechno jedno :lol:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
4.11.11 22:15

Taky už půjdu do peřin..
Dobrou noc!!!! :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
4.11.11 22:28

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
koláče rozvezeny (teda vesměs to porozvážel přítel, spolu jen pár balíčků), pak mě přítel hodil i s naším psiskem k mým rodičům do Havířova a po strašně dlouhé době jsme doma zase jen my čtyři - já, ségra a mamka s taťkou :-P
no a přítel má zítra rozlučku se svobodou - „to zas bude v alejích nablito“, tak abych nebyla sama, jsem u našich (já pít nemůžu a se svobodou se loučit nepotřebuju, páč s ním se budu cítit svobodná furt - teda alespoň doufám :mrgreen: )
Leni, mě se brazilské fily moc líbí, jsou to krásní psi, já bych chtěla velkého psa, až budeme mít jednou barák :pankac: , mě se líbí leonberger :palec: nebo howavart, co mají naši :palec:
Lucinko, tak máš první injekci za sebou, to je fajn :palec: já už jen dvě a šlus (orgalutran a pregnyl), ale mám na břichu jen jednu modřinu - když jsem se píchala podruhé, napíchla jsem nějakou cévku a dost mi to pak teklo a udělala se modřina :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
5.11.11 11:51

Ahoj holky děkuju za podporu.
tak mám dvě vajíčka a teď jenom ležím a doufám že to klapne. na zamražení mi zbylo jenom jedno ale to prý je málo takže nic.
Tak snad to výjde napoprvé.
Sestřička říkala že se to teď povedlo 3 holkám ze 4 tak statistika je pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.11.11 13:54

ahoj Kalerino :kytka: :mavam: ,
tak vidíš, dobře to dopadlo :palec:
já už začínám být těžce nervózní ze svatby - do kostela se na nás přijde podívat dost lidí, tak mám bobky 8-o :lol:
no a na pondělní OPU se taky moc netěším, blé, beztak mi bude zase blbě z pregnylu a do toho ta narkoza, snad nebudu moc zvracet :poblion:
já už se těším na příští rok, letošní rok je pro mě náročný na psychiku :zed:
teď sleduju tenis, pak musím ještě chvíli pracovat na článku - to se mi zas nechce :roll:
a co ostatní holky, jak se máte? Leni, už dorazila ms? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
5.11.11 13:55

Kalerino, tak se opatruj a já moc držím pěsti, aby to vyšlo!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
5.11.11 14:00

Marti! :mavam:
Já teď sklidila po obědě, manža odjel pro něco do Obi, tak jsem na vás mrkla. Odpoledne chceme jít na procházku až dolů k úřadu do Bludovic, tak doufám, že pak zvládnu nazpátek tek kopec :jazyk:
JInak MS stále NIKDE!!!!!! :zed: :zed: :zed:
Tak začínám pomalu přemýšlet, že si budu muset přesunout dovču o týden. A to se mi vůbec nehodí!!! Máme zrovna v práci akci, kterou mám na starost a pak 2denní výjezdní poradu s už vánočním večírkem.. :-?
Ach jo.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.11.11 14:09

Leni, doprčic, to snad není možný, jak si z nás ta ms dokáže udělat srandu, co? :pocitac: to je škoda, kdybys přišla o vánoční večírek - to většinou bývají fajn akce :zed:
ten kopec zvládneš :palec: , třeba ti to pomůže na spuštění, pak už snad zbývá jen zaříkávání nebo já nevím :nevim: ještěžě jsi nezačala píchat, mě taky přišla škoda promarněné dávky, ale nakonec jsem z těch ampulí puregonu vytřískala co to šlo (vždy tam toho bylo o něco víc) a stačily mi jen dvě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
5.11.11 14:10

Marti, ty si budeš brát v práci volno po ET? A kolik dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.11.11 14:51

No, já řeknu šéfovi, že jsem nemocná, a že budu pracovat z domu :think: až do konce příštího týdne, stejně se v práci na dizertačku moc soustředit nemůžu, všichni si se mnou chtějí vždy pokecat, tak se u mě sleze třeba šest lidí na kafe, a to je pak blbý jim říct, ať mě nechají pracovat (njn, VŠB - to není jako když jsem dělala v Praze v zahraniční firmě, tam jsem si ani to kafe nestihla dát :mrgreen: )
pak si zas budu vyřizovat doklady (změna příjmení), to zas bude starostí :zed: nesnáším úřady, jdu tam, jen když už fakt musím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.11.11 14:55
:kytka:

Příspěvek upraven 28.01.13 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.11.11 15:12