Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
konévka píše:barchaa píše:Týýý jo no čím dál lepší. Ten můj si myslím vůbec neví, jakou velikost by měl koupit.
konévko, to on měl jen takovou světlou chvilkupředminulý rok jsem dostala činky a minulý rok rotační disk
já sice před ním říkala, že to chci, ale nečekala jsem, že to dostanu k vánocům
ale první vánoce mi koupil nádherné spodní prádlo. Jenže tam byly ty gelové vycpávky a dělalo to tak velká prsa, že jsem se v tom vůbec necítila. Tak jsme to šli vrátit, že si vyberu něco jiného a až tam jsem zjistila, že to prádlo stálo 2.5OOjá jsem dost šetrná, nedala bych za to tolik, takže jsem si tam vybrala spodní prádlo v akci a místo jednoho jsem měla dvě. Ale musím říct, že se vyplatí do toho investovat. Po těch letech to prádlo vypadá jako nové a vůbec se nevytahala ramínka nebo zapínání, jako se mi to většinou stane.
Rotační disk jsem chtěla právě na ty narozky a dostala jsem tu vázu
Protože rotační disk nesehnal. Jak by taky mohl, když oběd s rodinou byl domluvený na 12 hod. a jeho jsme musela vzbudit v 9, protože prý musí něco zajet zařídit. No co asi, že.
holky, to je sranda s těma chlapama
![]()
můj přítel mi první Vánoce koupil taky spodní prádlo a neuvěřitelně mi sedlo, tak jsem se ho ptala, jak ví, jakou mám velikost, a on na to řekl, že to té prodavačce předvedl - to bych snad radši ani nechtěla vidět jak
no nic, jedu s našima na výlet do Beskyd, pa ![]()
Ahojky na cvíli jsem vstata z postele i když moc nesmím.
Marti v pondělí ti budu držet palce.
je těžké pořad myslet na pozitivní věci. Jsem ráda že aspoň můj mužíček je na mě hodný a chodí se mnou na každou schůzku do EF.
ta jdu zase ležet blíží se kontrola jestli ležím.
![]()
Pa
Kalerinko, díky, ty se hlavně šetři ![]()
holky, mě už začíná být nějak šoufl od žaludku, ani jsem moc nejedla, tak nemám co zvracet
jsem celá nějak nafouknutá a břicho mám takové tvrdé - fakt se OHSS docela bojím ![]()
Marti, už jsem se tě včera chtěla zeptat, co je to OHSS
jak bylo na výletě?
Kalerino, a jak dlouho budeš doma? brala sis nemocenskou?
OHSS je ovariální hyperstimulační syndrom…bojím se ho kvůli té svatbě, abychom ji nemuseli rušit ![]()
dneska bylo nádherně, v Beskydech sluníčko - krásný podzim ![]()
Marti musíš hodně pít a jíst myslím hodně masa - bílkoviny? tím si nejsem jistá… ale to pití stoprocentně.
Já jsem měla jít zítra na kontrolní ultrazvuk s cystou ale zase od odpoledne krvácím, po 20 dnech mě asi střelí tak krátký cyklus
![]()
Luci,
a ty půjdeš na ultrazvuk, ikdyž krvácíš? já bych se asi styděla
to máš fakt nějak moc krátké cykly
utrogestan bereš? hele, ještě možná krvácíš, že ti třeba ta cysta už praskla, ne? to by bylo fajn ![]()
já právě vůbec nemám hlad a navíc tu doma ani nic k jídlu nemáme, myslela jsem, že zajde přítel nakoupit, ale milostpán ještě neráčil dorazit z té svojí rozlučky se svobodou
já si ho snad radši brát nebudu nebo co
no a na pití nějak nemám chuť, mám nafouklé břicho a připadám si přepitá, tak se musím nutit ![]()
Marti tady máš odkaz na diskuzi https://www.emimino.cz/…ndrom-27366/
Normálně tak krátký cyklus nemám..... Nevím co se děje. Jaroš mi udělá ultrazvuk normálně přes břicho vnitřní jako obvykle ne-e. Ale mám kámošku které i při ms dělal vnitřní ultrazvuk. teď jsem utrogestan nebrala, měla jsme ho jen při cyklu když bylo IUI.
Ahojky holky ![]()
celé 2 dny ležím a ani nesmím vstávat k pc,pač můj přítel mě kontroluje
dostala jsem menší rýmu,tk do mě dává čajík a čajík a je to už pryč
zítra jdu na předoperační
Martinko myslím na tebe
a Kalerinko ty odpočívej to potřebuješ nejvíce
** Leni** konečně dorazila,tak ať píchání injekcí nebolí ![]()
Luci,
to jsem snad ani číst neměla, hnus, bojím bojím ![]()
jinak přítel už dorazil a má furt ještě trojku v žíle, jsem ho sprdla, že jsem si nepíchala injekce zbytečně a jestli bude mít zítra blbý spermiogram, tak ho zabiju
![]()
Leni, už sis dneska píchala? ![]()
Marti promiň…
já to nemyslela zle… Moc přeju všem aby vše proběhlo bez komplikací
Marti, a kdy chlap potom musí na spermio? těsně před ET? jo a jak jsi psala, že ty jsi měla pera a ne injekce, to si můžu vybrat? a za ta pera se připlácí?
Leni, tak co ta injekce??
Ahoj holky!! ![]()
Tak to mám za sebou!!!
![]()
Byl to sice horror, ale zvládnla jsem to!! ![]()
Manža strachy odjel i s Honzíkem do obchodu, tak jsem na to měla půl hoďky a musela to prostě zvládnout!
Sice jsem měla dvojnásobnou spotřebu materiálu (než se mi podařilo rozlomit ampulku s ředící vodičkou, tak jsem 2 zničila..
, pak mi upadla jehla do umyvadla a jednu jsem vytáhla dřív při ředění..
) ale povedlo se!! A OPRAVDU to vůbec nebolí!!! ![]()
A to mě ještě navíc přímo při vpichu začala žrát moucha na lokti, tak jsem musela tu injekci pustit a ohnat se po ní..a jak jsem ji znovu chytla..tak šup..a jehla byla celá v břiše!!
Ale ani jsem nic necítila. ![]()
No..a po celé této akci jsem se začala klepat a málem jsem omdlela.. ani jsem tomu nemohla uvěřit, že jsem si dokázala do sebe tu jehlu zapíchnout, udělalo se mi zle, že jsem to musela rozdýchávat u otevřeného okna a na chvíli si lehnout.. ![]()
Ale pak ten super pocit!!!
![]()