CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
6.11.11 09:12
konévka píše:
barchaa píše:
konévko, to on měl jen takovou světlou chvilku :mrgreen: předminulý rok jsem dostala činky a minulý rok rotační disk :mrgreen: já sice před ním říkala, že to chci, ale nečekala jsem, že to dostanu k vánocům :mrgreen:
ale první vánoce mi koupil nádherné spodní prádlo. Jenže tam byly ty gelové vycpávky a dělalo to tak velká prsa, že jsem se v tom vůbec necítila. Tak jsme to šli vrátit, že si vyberu něco jiného a až tam jsem zjistila, že to prádlo stálo 2.5OO 8-o já jsem dost šetrná, nedala bych za to tolik, takže jsem si tam vybrala spodní prádlo v akci a místo jednoho jsem měla dvě. Ale musím říct, že se vyplatí do toho investovat. Po těch letech to prádlo vypadá jako nové a vůbec se nevytahala ramínka nebo zapínání, jako se mi to většinou stane.
Týýý jo no čím dál lepší. Ten můj si myslím vůbec neví, jakou velikost by měl koupit. :-) Rotační disk jsem chtěla právě na ty narozky a dostala jsem tu vázu :zed: Protože rotační disk nesehnal. Jak by taky mohl, když oběd s rodinou byl domluvený na 12 hod. a jeho jsme musela vzbudit v 9, protože prý musí něco zajet zařídit. No co asi, že. :roll:

holky, to je sranda s těma chlapama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.11.11 09:15

To teda jo :lol:
Tak já se jdu učit :poblion: Odpoledne zas nakouknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
6.11.11 09:45

můj přítel mi první Vánoce koupil taky spodní prádlo a neuvěřitelně mi sedlo, tak jsem se ho ptala, jak ví, jakou mám velikost, a on na to řekl, že to té prodavačce předvedl - to bych snad radši ani nechtěla vidět jak :mrgreen: no nic, jedu s našima na výlet do Beskyd, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
6.11.11 14:24

Ahojky na cvíli jsem vstata z postele i když moc nesmím.
Marti v pondělí ti budu držet palce.
je těžké pořad myslet na pozitivní věci. Jsem ráda že aspoň můj mužíček je na mě hodný a chodí se mnou na každou schůzku do EF.
ta jdu zase ležet blíží se kontrola jestli ležím.

:-D
Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
6.11.11 17:08

Kalerinko, díky, ty se hlavně šetři :palec:
holky, mě už začíná být nějak šoufl od žaludku, ani jsem moc nejedla, tak nemám co zvracet :poblion: jsem celá nějak nafouknutá a břicho mám takové tvrdé - fakt se OHSS docela bojím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.11.11 18:11

Marti, už jsem se tě včera chtěla zeptat, co je to OHSS
jak bylo na výletě?
Kalerino, a jak dlouho budeš doma? brala sis nemocenskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
6.11.11 18:16

OHSS je ovariální hyperstimulační syndrom…bojím se ho kvůli té svatbě, abychom ji nemuseli rušit :pocitac:
dneska bylo nádherně, v Beskydech sluníčko - krásný podzim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.11.11 18:19

Marti musíš hodně pít a jíst myslím hodně masa - bílkoviny? tím si nejsem jistá… ale to pití stoprocentně.
Já jsem měla jít zítra na kontrolní ultrazvuk s cystou ale zase od odpoledne krvácím, po 20 dnech mě asi střelí tak krátký cyklus :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
6.11.11 18:25

Luci,
a ty půjdeš na ultrazvuk, ikdyž krvácíš? já bych se asi styděla :oops: to máš fakt nějak moc krátké cykly :zed: utrogestan bereš? hele, ještě možná krvácíš, že ti třeba ta cysta už praskla, ne? to by bylo fajn :palec:
já právě vůbec nemám hlad a navíc tu doma ani nic k jídlu nemáme, myslela jsem, že zajde přítel nakoupit, ale milostpán ještě neráčil dorazit z té svojí rozlučky se svobodou :pocitac: já si ho snad radši brát nebudu nebo co :pocitac: no a na pití nějak nemám chuť, mám nafouklé břicho a připadám si přepitá, tak se musím nutit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.11.11 18:52

Marti tady máš odkaz na diskuzi https://www.emimino.cz/…ndrom-27366/
Normálně tak krátký cyklus nemám..... Nevím co se děje. Jaroš mi udělá ultrazvuk normálně přes břicho vnitřní jako obvykle ne-e. Ale mám kámošku které i při ms dělal vnitřní ultrazvuk. teď jsem utrogestan nebrala, měla jsme ho jen při cyklu když bylo IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
6.11.11 19:42

Ahojky holky :mavam:
celé 2 dny ležím a ani nesmím vstávat k pc,pač můj přítel mě kontroluje :-D dostala jsem menší rýmu,tk do mě dává čajík a čajík a je to už pryč :dance: zítra jdu na předoperační :lol: Martinko myslím na tebe :palec: a Kalerinko ty odpočívej to potřebuješ nejvíce :palec:** Leni** konečně dorazila,tak ať píchání injekcí nebolí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
6.11.11 19:42

Luci,
to jsem snad ani číst neměla, hnus, bojím bojím :zed:
jinak přítel už dorazil a má furt ještě trojku v žíle, jsem ho sprdla, že jsem si nepíchala injekce zbytečně a jestli bude mít zítra blbý spermiogram, tak ho zabiju :cert: :pocitac:
Leni, už sis dneska píchala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.11.11 19:51

Marti promiň… :cry: já to nemyslela zle… Moc přeju všem aby vše proběhlo bez komplikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.11.11 19:55

Marti, a kdy chlap potom musí na spermio? těsně před ET? jo a jak jsi psala, že ty jsi měla pera a ne injekce, to si můžu vybrat? a za ta pera se připlácí?
Leni, tak co ta injekce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
6.11.11 21:13

Ahoj holky!! :kytka:
Tak to mám za sebou!!! :palec: :dance: :dance:
Byl to sice horror, ale zvládnla jsem to!! :jazyk:
Manža strachy odjel i s Honzíkem do obchodu, tak jsem na to měla půl hoďky a musela to prostě zvládnout!
Sice jsem měla dvojnásobnou spotřebu materiálu (než se mi podařilo rozlomit ampulku s ředící vodičkou, tak jsem 2 zničila.. :oops:, pak mi upadla jehla do umyvadla a jednu jsem vytáhla dřív při ředění.. :oops: ) ale povedlo se!! A OPRAVDU to vůbec nebolí!!! :palec:
A to mě ještě navíc přímo při vpichu začala žrát moucha na lokti, tak jsem musela tu injekci pustit a ohnat se po ní..a jak jsem ji znovu chytla..tak šup..a jehla byla celá v břiše!! :jazyk: :mrgreen: Ale ani jsem nic necítila. :mrgreen:
No..a po celé této akci jsem se začala klepat a málem jsem omdlela.. ani jsem tomu nemohla uvěřit, že jsem si dokázala do sebe tu jehlu zapíchnout, udělalo se mi zle, že jsem to musela rozdýchávat u otevřeného okna a na chvíli si lehnout.. :jazyk:
Ale pak ten super pocit!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital