Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martinko,
taky držím pěsti ![]()
Leničko vidíš jak jsi to zvládla jsi holka šikovná,tak ať ti to brzo uteče a máš to za sebou
Ahoj holky
,
tak to mám za sebou
to uspání bylo mooooc fajn, dokonce se mi zdály sny
po probuzení jsem musela hodinu ležet, a to mě teda vůbec nebavilo ![]()
nakonec trochu zklamání, z 20 folikulů jen 9 vajec, i doktor prý čekal víc, no co už
snad to nepochcípá a podaří se je oplodnit a budou se vyvíjet ![]()
jo a prý nemáme být natěšení, kdyby se to pak náhodou nepovedlo, tsss, já a natěšená, vždyť vůbec nepočítám, že by to mohlo vyjít napoprvé, naopak se těším do nové práce ![]()
Ten Jaroš ale umí povzbudit, co?
Na jednu stranu chápu, že to myslí dobře, ale na druhou stranu přece ví, že každá z nás o tom máme načteno kilometry textu, tudíž i víme, jaká je úspěšnost.
Takže nám to nemusí neustále opakovat.
Jinak jsem ráda, že to máš za sebou a bylo to v pohodě.
A kolik jsi čekala, že bude vajuch?
ahoj holky ![]()
Marti, to je teda rychlovka. Myslela jsem, že odepíšeš až večer a ty už jsi doma. Tak hezky lež a nechej se obskakovat. A to máš náhodou krásnou úrodičku ![]()
Leni, ty jsi teda šikulka, že jsi to zvládla. Jak to tady holky popisujete, tak se těch injekcí bojím čím dál tím víc ![]()
konévko, jo to máš pravdu, ale on to určitě svým způsobem myslí s námi dobře. Kdyby nám dával plané naděje, tak by to zklamání z neúspěchu bylo potom ještě asi horší. Já když jsem odcházela z IUI, tak mi rovnou řekl, že ať počítám s tím, že to spíš nevyjde než vyjde, že pravděpodobnost úspěchu je malá. a stejně jsem se potom hroutila, jak rudá mrcha dorazila.
Ahojky holky ![]()
Martinko myslela jsem na tebe,hlavně odpočívej
Tak jsem dneska byla na předoperačním výsledky mám u sebe,jen odpoledne si zajdu pro výsledek krve a moči a mám to za sebou
no snad to i dobře dopadne,nevyznám se v tom
![]()
já to teď nějak neprožívám, mě spíš přijde, že se mě naopak vždy snaží povzbudit, páč vidí, že si naděje nedělám, on to myslí dobře ![]()
jinak čekala jsem, že bude minimálně takových 12 kousků, chci něco do mrazáku, ale s takovou ![]()
obskakovat mě nemá teď kdo (přítel jel teď do Čech na konferenci, vrací se ve středu večer
), ale je mi celkem dobře, sice se mi motala hlava (na sesterně při odchodu jsem se parádně třískla dveřma do loktu), ale už snad dobrý
a odpoledne přijde ségra s přítelem a prý mi nakoupí a navaří - dobře to mám zařízené ![]()
Jj to já vím, že to nemyslí špatně
Mě to taky říkal. Že i když je vše dokonalé, tak že znám úspěšnost.
Marťo tak snad se bude dařit a budete mít i do mrazáčku.
Já jsem včera před přítelem opatrně nadhodila IVF do konce roku. Nechce ani slyšet ![]()
Marti, 9 je krásný počet!! Hlavně, že to máš za sebou a teď odpočívej..
Už bych chtěla být taky tak daleko..
![]()
Leni,
díky
ty jsi taky šikulka, že jsi zvládla sama píchnout, nakonec uvidíš, že to nic není
a kdy jdeš do EF na kontrolu? ![]()
Marti 9 je pěkné a uvidíš,že do mrazáku bude taky oni jsou silné
Konévko tak ty máš teď do konce roku to IUI ne?A uvidíš,že příští rok se o tom bavit chtít bude ![]()
Lucinka7 píše:
Marti 9 je pěkné a uvidíš,že do mrazáku bude taky oni jsou silné![]()
Konévko tak ty máš teď do konce roku to IUI ne?A uvidíš,že příští rok se o tom bavit chtít bude
No snad jo, ale nahlodaly jste mě na IVF holky ![]()