CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2208
7.11.11 10:12

Marti taky držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
7.11.11 11:03

Marti, držím pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
7.11.11 11:09

Martinko,
taky držím pěsti :hug:

Leničko vidíš jak jsi to zvládla jsi holka šikovná,tak ať ti to brzo uteče a máš to za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.11.11 11:13

Ahoj holky :mavam: :kytka: ,
tak to mám za sebou :dance: to uspání bylo mooooc fajn, dokonce se mi zdály sny :palec: po probuzení jsem musela hodinu ležet, a to mě teda vůbec nebavilo :-)
nakonec trochu zklamání, z 20 folikulů jen 9 vajec, i doktor prý čekal víc, no co už :nevim: snad to nepochcípá a podaří se je oplodnit a budou se vyvíjet :think:
jo a prý nemáme být natěšení, kdyby se to pak náhodou nepovedlo, tsss, já a natěšená, vždyť vůbec nepočítám, že by to mohlo vyjít napoprvé, naopak se těším do nové práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
7.11.11 11:23

Ten Jaroš ale umí povzbudit, co? :zed: Na jednu stranu chápu, že to myslí dobře, ale na druhou stranu přece ví, že každá z nás o tom máme načteno kilometry textu, tudíž i víme, jaká je úspěšnost. :roll: Takže nám to nemusí neustále opakovat.
Jinak jsem ráda, že to máš za sebou a bylo to v pohodě.
A kolik jsi čekala, že bude vajuch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.11.11 11:24

ahoj holky :mavam:
Marti, to je teda rychlovka. Myslela jsem, že odepíšeš až večer a ty už jsi doma. Tak hezky lež a nechej se obskakovat. A to máš náhodou krásnou úrodičku :palec:
Leni, ty jsi teda šikulka, že jsi to zvládla. Jak to tady holky popisujete, tak se těch injekcí bojím čím dál tím víc 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.11.11 11:26

konévko, jo to máš pravdu, ale on to určitě svým způsobem myslí s námi dobře. Kdyby nám dával plané naděje, tak by to zklamání z neúspěchu bylo potom ještě asi horší. Já když jsem odcházela z IUI, tak mi rovnou řekl, že ať počítám s tím, že to spíš nevyjde než vyjde, že pravděpodobnost úspěchu je malá. a stejně jsem se potom hroutila, jak rudá mrcha dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
7.11.11 11:32

Ahojky holky :mavam:
Martinko myslela jsem na tebe,hlavně odpočívej :hug: Tak jsem dneska byla na předoperačním výsledky mám u sebe,jen odpoledne si zajdu pro výsledek krve a moči a mám to za sebou :dance: no snad to i dobře dopadne,nevyznám se v tom :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.11.11 11:34

já to teď nějak neprožívám, mě spíš přijde, že se mě naopak vždy snaží povzbudit, páč vidí, že si naděje nedělám, on to myslí dobře :palec:
jinak čekala jsem, že bude minimálně takových 12 kousků, chci něco do mrazáku, ale s takovou :pocitac:
obskakovat mě nemá teď kdo (přítel jel teď do Čech na konferenci, vrací se ve středu večer :zed: ), ale je mi celkem dobře, sice se mi motala hlava (na sesterně při odchodu jsem se parádně třískla dveřma do loktu), ale už snad dobrý :palec: a odpoledne přijde ségra s přítelem a prý mi nakoupí a navaří - dobře to mám zařízené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.11.11 11:41

Marti, tak to máš super ségru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
7.11.11 11:47

Jj to já vím, že to nemyslí špatně :palec: Mě to taky říkal. Že i když je vše dokonalé, tak že znám úspěšnost.
Marťo tak snad se bude dařit a budete mít i do mrazáčku.
Já jsem včera před přítelem opatrně nadhodila IVF do konce roku. Nechce ani slyšet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
7.11.11 12:10

Marti, 9 je krásný počet!! Hlavně, že to máš za sebou a teď odpočívej.. :hug: Už bych chtěla být taky tak daleko.. :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.11.11 12:30

Leni,
díky :hug: ty jsi taky šikulka, že jsi zvládla sama píchnout, nakonec uvidíš, že to nic není :dance: a kdy jdeš do EF na kontrolu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
7.11.11 12:44

Marti 9 je pěkné a uvidíš,že do mrazáku bude taky oni jsou silné :palec: :hug: Konévko tak ty máš teď do konce roku to IUI ne?A uvidíš,že příští rok se o tom bavit chtít bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
7.11.11 13:00
Lucinka7 píše:
Marti 9 je pěkné a uvidíš,že do mrazáku bude taky oni jsou silné :palec: :hug: Konévko tak ty máš teď do konce roku to IUI ne?A uvidíš,že příští rok se o tom bavit chtít bude :palec:

No snad jo, ale nahlodaly jste mě na IVF holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí