Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kalerino, to dlouhé čekání na testování znám, je to děs. Každý měsíc jsem se začala testovat 4 dny před menstruací a vždycky, jak bylo sněhobílo, tak jsem si říkala, co když tu druhou čárku uvidím zítra. Takže když bych ty testy měla spočítat za poslední rok a půl, byl by to asi rekord. Vždycky na ten test čučím dokud neuschne, co kdyby ta čárka na sebe nechala čekat a objevila se až později
jednou jsem ráno spěchala, test ještě neuschnul, tak jsem vzala fén a chtěla ho usušit, jenže on se tím teplem zkroutil
![]()
Tak to je podobný případ i u mě pořád jsem dougala že se to povede normální cestou a ty testy bych taky nespočítala ![]()
Dneska by podle propočtu mely být vajíčka uhnízděné tak snad je to v pořádku zatím žádné špinění. ale na to je zatím brzo.
Ahoj holky!! ![]()
Měla jsem dnes školu, tak jsem kožka.. ![]()
Barčo, injekcí se neboj!!!
![]()
Já jsem to dnes zvládla už jako profík!! ![]()
A klidně ti to i píchnu, jestli budeš chtít!!
![]()
Podařilo se mi dnes poprvé napíchnout nějakou žilku, tak to ze začátku štíplo - věděla jsem hned, že to tak nemá být. Tak jsem jehlu vytáhla - vytekla kapička krve, a zkusila kousíček vedle a už to bylo v pohodě. A ani se mi už dnes neudělalo zle!! ![]()
holky,
tak to já netestuju, akorát po IUI, abych mohla vysadit utrogestan
jsou to zbytečné nervy a planá naděje, já si furt říkám, že bych to na sobě poznala, kdybych otěhotněla ![]()
Barčo, mě stál puregon 3600 Kč, no a pak ten orgalutran 1200 Kč (ale ten si bude Lenka dokupovat myslím taky, máme stejný protokol), takže to už není takový šílený rozdíl jestli mít pero a platit 3600 nebo injekce a platit 2000…samozřejmě záleží na dávce ![]()
no teda Leni, s takovou z tebe za chvíli může být zdravotní sestřička ![]()
holky, jdu si lehnout, jsem KO. ![]()
Marti, a na tebe budu kolem 11 myslet a držet ti pěsti ![]()
Leni, mě se to s tou napíchnutou žilkou stalo jednou taky a do pár hodin se mi udělala docela velká modřina ![]()
Barčo, ta cena je také podle toho, jakou dávku si budeš píchat. Jak jsem už psala, tak já musím 3 ampulky najednou, ale tobě může dát dávku nižší, záleží dle zdravotního stavu, hodnot z HP, bude se určitě ptát, jak jsi reagovala na clostil, a dle toho ti určí, co a kolik jednotek máš píchat. Navíc ještě nemáš ani 30 let.. ![]()
Marti, aha. A ještě se teda zeptám, v ten pátek na konzultaci mi doktor i rovnou řekne ten protokol? že bych se mohla rozhodnout případně až tam?
jo a Marti, volala sis vlastně dneska do CARu, jak to vypadá s vajuchama???
Marti, pak dej vědět, jak jsi dopadla!! ![]()
Budu na tebe zítra myslet, ať se ET podaří bezbolestně!! A úspěšně!!!!
![]()
Jsi teda rozhodnuta pro 2 embrijka?
Barčo, nevolala, kašlu na to, co se má stát, to se stane
ale zítra ráno bude volat můj nastávající, na to já nemám nervy, ještě mi dr. řekne, že to všechno umřelo a rozbulela bych se ![]()
pokud vůbec nějaká embryjka budou, tak teda dva kusy
ET by mělo bolet? podle mě to je stejné jako IUI, ne? ![]()
Barčo zvykneš si po prvé je to děs, ale uvedomíš si prečo to robíš zatneš zuby a pichneš a po treťom raze ti to ani nepríde stane sa z toho rutina už to ani nevnímaš. A sme skoro susedia tak ponúkam pomoc pri pichaní ![]()
Martinko
MOC DRŽÍM PALEČKY
Oraglutan asi čaká aj mňa mám tiež protokol s antagonistami ten asi používajú najčastejšie.