CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
10.11.11 08:32

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
s tím parkováním je to tam dost blbé, my teda auto nemáme (což je na palici, v Praze jsem auto měla a řídila jak drak, jenže zůstalo bývalému), ale včera pro mě jela mamka a musela zaparkovat o kus dál, páč tam prý kroužili policajti a dávali pokuty :pocitac:
jinak mě to ležení tak strašně moc nebaví, je to na palici :zed: a furt mám průjem asi z nervů ze svatby, ikdyž si připadám celkem klidná, tak si říkám, jestli už ze mě embrya nevycestovala do wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.11.11 08:32

Ahoj holčiny :mavam:
Leni já utrogestan ještě neberu,vyzvednutý i pregnylem ho mám doma a v pátek po kontrole ho podle mě začnu brát :palec:Včera jsme to píchli trochu do žilky,tk Marti modřinku mám taky malinkatou :mrgreen: Kalerinko a Martinko testíky vám uřčitě výjdou jak mají :palec: Vanejko ty pokuty jsou hrozné u náš zase před barákem chodí policajti pořád,pač je nějaká baba každý den volá,tak tu rozdávají,jenže na Dubině není kde parkovat. :cert: a věřím,že to jedno bude stačit :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
10.11.11 08:36

Vanejko, tak já tam taky vždy parkuji!!!! 8-o
A stojím taky jednou půlkou auta na trávě!!!
Tak to je fakt děs!!!!! :cert: :cert:
Není tam pořádné parkoviště, tak kam se má člověk postavit?????? Navíc tam parkují všichni!! :evil:
Barčo, včerejší injekce už byla úplně v pohodě!!! Všechno šlo hladce a ani se mi neudělalo mdlo. Prostě normálka, tak, jako bych si třeba čistila zuby!! Opravdu se nemáš čeho bát, ten začátek je sice o nervy, ale pak naprosto v pohodě!!! :wink:
A včera jsem prohlížela břicho, není nic vidět, ani modřinka z té napíchnuté žilky, asi jsem jehlu vytáhla dostatečně včas, když to zaštípalo.
Jo..a pořád si píchám ve stoje.. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
10.11.11 08:39

Marti, to jsou určitě nervy ze svatby!!!! :hug:
Navíc jsi teď doma, tak máš čas přemýšlet, o to je to horší!! :hug:
Bereš ten utrogestan??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.11.11 08:44

Leni, utrogestan beru 1-1-2 a pěkně mě z něho bolí prsa :cert: to tělo je ze všech těch hormonů tak zblblé, že ani nebudu mít šanci poznat, jestli to vyšlo, jedině až z krve nebo testu, na příznaky se rozhodně spoléhat nebudu :nevim:
Vanejko, na mě jako bolestné zabírá nákup v drogerce, vždycky se mi nějaký ten krém nebo lesk na rty hodí :mrgreen: já nerada nakupuju hadry, ale drogerku nebo knihkupectví miluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
10.11.11 08:50

Dobré ranko holky takže test - sněhobílo.
No musím si ještě počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.11.11 09:00

ahoj Kalerino,
ještě je brzo, ne? :think: aspoň ale víš, že pregnyl už v těle nemáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
10.11.11 09:16

Ahoj holky :mavam:
Já před EF taky parkuju polovinou auta na trávě, pže tam není kde a nikdy nic. (no je fakt, že jsem tam ještě tolikrát nebyla :mrgreen: ) Ale teď už budu vědět a radši zajedu někam dál :think:
Jinak hlásím příchod MS - včera večer. 31 DC, tak jsem ráda, že když už to nevyšlo, tak aspoň nemusím čekat.
Ale spolehlivě zabírá co jste psaly. Náplanovat testování a červené víno :-D Já měla v kabelce 2 krabičky testů (to už mi taky leze na nervy, jak řeknu v lékarně, že chci 2 krabičky těhu testů a snaživé lékárnice mě vždy upozorní, že v jedné krabičce jsou 2 testy :zed: ) a na stole červené víno. Sice bylo zakoupeno na sobotní vaření, ale tělo to asi nepoznalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
10.11.11 09:16

Já vím že je brzo. No hold si budu muset počkat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
10.11.11 09:17
kalerina píše:
Já vím že je brzo. No hold si budu muset počkat :-(

Ale kdo si počká, ten se dočká … mimiska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.11.11 09:27

Marti taky si myslím,že to bude z té svatby :palec:to když tě potom utrogestanu bolí prsa,tak bych si asik počkala na tu krev,ani se nedivím,že ty hormony jsou takové,po tom vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
10.11.11 09:33

Všechny zdravím, děkuji za uvítání. Jenom abych se trošku uvedla…máme po prvním pokusu a jsme ve fázi čekání. 7.den po ET.
Jinak všem děkuji, odpovědi na moje nezodpovězené otázky jsem většinou vyčetla z vašich příspěvků.
A to parkování je pěkná podpásovka… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
10.11.11 09:38

Sandro to je super že ses přidala apoň se nebudeš tak nudit sama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
10.11.11 09:49

verím, že to čakanie na čiarku ne těhu teste je tiež hrozné, te to v podstate posledná meta k mimču :hug:
ale trošku vám závidím, že už ste tak ďaleko

ET už asi nie je v narkóze to sa možem dopraviť domov sama?

Holky začala som dohovárať svojmu vajuchu tvrdím mu, že je elita a sám proti všetkým tak musí zabojovať. Zajtra dám vedieť či to pomohlo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.11.11 09:53

Vanejko, to je správný přístup :palec: se mnou na OPU i na ET byla jedna paní, co měla taky jen jedno vajíčko a vsadím boty, že jí to vyjde a mě ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí