CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
9.11.11 08:34

Dobré ránko holky!! :kytka:
Marti..už volal?? :hug: Já mám strach za tebe!! :hug: :hug: :hug:
ET by bolet neměl. Ale jak jsem potkala v EF Milupu, byla po ET a říkala, že to nebylo moc příjemné.. Tak mi ji bylo líto, pže jsem si myslela, že to nebolí vůbec. Ale nechci tě strašit, plno holek psalo, že to ani necítily!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
9.11.11 08:36

Vanejko, ty za chvilku jdeš na UTZ, tak držím pěsti, ať jsou krásné folíky!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
9.11.11 08:37

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
přítel ještě nevolal, bude volat v devět :nevim: jinak já jsem byla ráda, že mi po OPU nic moc nebylo, ale dneska to teda bolí jak prase, u čištění zubů jsem se kroutila jak žížala, jako kdyby mi někdo do vaječníku bodal nožem, au au :cry: když ležím, tak je to lepší :think: no netěším se na tu jízdu busem, fakt ne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
9.11.11 08:38

Vanejko, a ty pícháš puregon, nebo menopur?? A kdy a kolik?
Už se v tom začínám nějak ztrácet.. :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
9.11.11 08:39

Marti, fakt tě to bolí!!?????? 8-o :hug: :hug:

Martina82 píše:
ahoj holky :mavam: :kytka: ,
přítel ještě nevolal, bude volat v devět :nevim: jinak já jsem byla ráda, že mi po OPU nic moc nebylo, ale dneska to teda bolí jak prase, u čištění zubů jsem se kroutila jak žížala, jako kdyby mi někdo do vaječníku bodal nožem, au au :cry: když ležím, tak je to lepší :think: no netěším se na tu jízdu busem, fakt ne :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
9.11.11 08:40
Leni, musíme Vanejku ukecat, aby si dala do profilu nějaký podpis, ať jsme v obraze :mrgreen:
Lenka72 píše:
Vanejko, a ty pícháš puregon, nebo menopur?? A kdy a kolik?
Už se v tom začínám nějak ztrácet.. :oops: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
9.11.11 08:41

Ahojky holky :mavam:
Leni ty podpisky jsem si zapla a chtěla bych tu dát taky,ať máte nějaké info o mě :lol:** Martinko** bolí to hodně?To bude určitě v pořádku uvidíš,hodně na tebe myslím :palec: :hug: :hug: Holky jak mám přidat ten podpisek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
9.11.11 08:42

Leni, fakt mě to bolí, docela mě to překvapilo, páč mi ty dva dny bylo relativně dobře, ale dneska od rána mám ty křeče v podbřišku a pomáhá mi ležet nebo si aspoň dřepnout…no nevím, co budu dělat, až pojedu v narvaném busu, já to neustojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
9.11.11 08:44

Martinko tak hned řekni někomu,ať tě pustí si sednou,ať tam neomldíš,nebo netrpíš :hug: když zapnu popisky ukážou se mi ty vaše,ale nevím jak tam mám hodit ten svůj :nevim: Martinko drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
9.11.11 08:46

Lucinko, vpravo nahoře vedle svého profilu máš ikonku Nastavení, tak na to klikni a tam se vypisuje podpis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
9.11.11 08:57

ahoj holky :mavam:
Vanejko, přeju plno vajuch :palec:
Marti, myslím na tebe :hug: napiš nám hned, jak to vypadá s vajíčkama, ju.
Luci, když si klikneš na nastevení, tak úplně dole se vypisuje ten popisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
9.11.11 09:02

Vanejko a Martinko držte se holčiny :hug: tak jsem tam dala ten popisek,je tam daný a takhle to stačí,aby jste měli o mě info? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
9.11.11 09:06

ahoj chtela jsem se zeptat na vasi zkusenost.pred MST. jsem si delala dva testy a byli na nem videt hodne slaboucke carky MST pak prisla ale zpozorovala jsem neco divneho na prsou kolem bradavek se mi udelaly takove tmave linky kolem dokola muze to byt priznak tehu??nikdy jsem to nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
9.11.11 09:09

tak z těch devíti vajíček se podařilo 7 oplodnit a včera se prý všechny vyvíjely pěkně, takže na ET jdu v 11 hodin a snad bude něco i do mrazáku - ale to by se mrazilo až zítra, aby byla větší šance, že po rozmražení neumřou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
9.11.11 09:11

Ahoj holky nějak se mi dneska nechtělo z postele.
Marti tak co? Taky ne tebe myslím a držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital