Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leni, já jsem ráno taky úplně mimo. Ale možná že by nám to šlo lépe, kdybychom si to píchaly ještě v polospánku ![]()
Marti, a ty pracuješ na VŠB v Porubě? já taky studovala VŠB, ale ekonomku v centru. To jsme asi končily ve stejný rok, když jsme stejný ročník narození
Marti..na WC asi neee…
![]()
Sice se nám teď dělá rekonstrukce WC a vše je nové (kachle i dlažbu jsem vybírala osobně
), ale to by mi přišlo blee… ![]()
Pokusím se s doktorem domluvit raději na večerních hodinách, ať mám na to klid.. ![]()
Martina82 píše:
Leni, tak by sis píchala třeba až v práci někde na wc
Marti, jo tááák, už to chápu. Já jsem končila taky v r. 2006. Ty brďo, to letí, už je to pět let.
Leni,
je fakt, že ty nebudeš mít pero - s tím to je šup šup, injekce jsou horší
tak to by asi na wc nešlo ![]()
holky, a užíváte kyselinu listovou? já to celkem flákám, musím to začít brát poctivě každý den ![]()
Barčo..nevím, asi prodlouženou kultivaci nebudu potřebovat.. budu ráda, pokud nějaké vajíčko bude..
A taky i doktor říkal, že je někdy lepší ho vložit do dělohy co nejdříve.. ![]()
Děvčátka, loučím se, manža už je v posteli a volá na mě, a´t končím s těma babama..
![]()
Tak dobrou noc!!!
![]()
a to si můžu vybrat, jestli pero nebo injekci??? a připlácí se za to pero?
Barčo, dík za připomenutí!!!! Hned ji jdu sezobnout!!! ![]()
Já na to taky zapomínám.. ![]()
Tak dobrou!!!! ![]()
Leni, máš recht, na mě sice z postele nikdo nevolá, ale taky už bych měla jít do hajan ![]()
tak dobrou holky ![]()
holky, dobrou noc
…to jsem toho zas nakecala, už mám 1001 příspěvků ![]()
Dobré ránko!!! ![]()
Já dnes byla vzhůru už v půl 6! ![]()
Chvilku jsem ještě ležela, ale už se mi tam nechce být. Venku vychází sluníčko, tak je to nádherná podívaná
![]()
Půjdu asi upéct nějakou buchtu, nebo bábovku, ať můžem dnes mlsat..
![]()
Všem hezkou neděli!!! ![]()
ahoj holky ![]()
Leni, to máš určitě z nervozity z toho dnešního prvního píchání. Ale neboj, určitě to zvládneš ![]()
já jsem byla taky brzo vzhůru, zdálo se mi, že stojím u školky a přes sklo se na mě dívá můj bývalý s jeho dítětem a můj brácha s jeho synem. A já tam jen stála a bulela. Už mi z toho hrabe ![]()