CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
5.11.11 15:13

Ahoj Katko :mavam: :kytka: ,
kdy jdeš na laparku? a kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.11.11 15:48

Marti na laparku jdu po MS ta by měla přijít 14.11.a jdu do Karviné do nemocnice :roll: bude mi ji dělat můj gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
5.11.11 16:19

Ahoj holky :mavam:
Kalerinko tak to ti držím palečky,ať se to podaří a tobě taky Martinko moc vám to přeji :hug: :hug: Leni a na tebe myslím také,ať ta MS už příjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.11.11 16:28

Katko,
tak nemocnice v Karviné špatnou pověst nemá (narozdíl od té v Havířově, tam jít tak leda umřít :poblion: ) a navíc je fajn, že tě bude operovat tvůj gyndr., určitě to dobře dopadne a brzo se pak zadaří :palec:
Lucinko, díky za podporu, já ale spíš myslím na svatbu a novou práci, na nějaké těhotnění myšlenky moc nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.11.11 17:33

ahoj holky :mavam:
Leni, to snad není možné s tou menstruací :zed: a cítíš se tak, že by už měla přijít?
Katuš, jj, Orlová je tady kousíček :palec:
Marti, to máš super, že budeš celý týden doma a můžeš odpočívat. Dáš nám tady potom svatební fotku?? alespoň na chvíli, pak ji třeba smaž, ale ať se můžeme mrknout, jak ti to slušelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.11.11 17:35

Kalerino, držím pěsti pro štěstí. Hlavně hodně odpočívej a mysli pozitivně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.11.11 17:49

tak článek jsem konečně dopsala :dance: , naložím se do vany a pak budu zas po sto letech řídit od našich octavii - dnes dělám rodičům taxikáře (jsou na nějakém večírku :pankac: ), jj, kde jsou ty časy, kdy to bylo naopak a oni jezdili třeba pro mě :mrgreen:
Barčo, jestli nebudu na fotkách vypadat jako debil, tak sem nějakou fotku hodím :palec:
Leni, tak co kopec, dalo se to, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
5.11.11 21:37

Děvčátka, tak konečně je to tady!!! :dance: :dance: :dance:
MS ráčila dorazit právě teď, tak jsem vám to musela jít hned napsat! :palec: :mrgreen: :mrgreen:
Marti, řidiče zvládneš!! :palec: Já jsem na tom kolikrát taky tak, že vozím naše na večírky důchodců. :mrgreen: :mrgreen:
Holky, jsem tak ráda, že ta mrška je už tady!!!! :dance: :dance:
Doktorovi zavolám ale až zítra..je pozdě, možná už spí.. :think: co myslíte.. :think: Určitě mi neřekne, abych si píchla ještě teď.. :think: Na to se budu psychicky připravovat celý zítřek!!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.11.11 21:44

Leni, jupí, jupí :dance: :dance: :dance:
podle mě ti řekne, ať začneš s pícháním zítra. Myslíš, že si to píchneš sama a nebo ti pomůže manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.11.11 21:46

Leni, já taky začala píchat až druhý den :palec: doktorovi bych už taky nevolala, beztak by ti řekl, ať začneš zítra, třeba už spí :andel:
tak vidíš, nakonec zabral kopec, kam se na něho hrabe ta trojkombinace vína, vany a sexu, že? :mrgreen: já si před chvílí píchla pregnyl a čekám, že budu zítra zvracet :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.11.11 21:55

Marti, ty z pregnuly zvracíš?
a dotaz mimo mísu - odkud jste měli koláče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
5.11.11 21:56

Marti, prd kopec!! Já přesně vím, co zabralo a mršku přivolalo!!!!
Jen jsem si pomyslela, že si zítra ráno udělám těhu test, co kdyby náhodou.. a mrška byla do hoďky tady!!!!!
Tohle zabírá zaručeně každý měsíc!!!! :pankac: :pankac: Mám zaručeně vyzkoušeno!
Jak jsem na to mohla zapomenout???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Barčo, manža mi s injekcí nepomůžu na 100%!!! Ten se kácí, jen když vidí krev v TV!!! :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I mi to řekl, že ať s ním vůbec nepočítám.. že by omdlel.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
5.11.11 21:57

Marti, to je normální, že je ti z pregnylu špatně??? 8-o
Já ho měla jednou a úplně v pohodě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.11.11 22:06

Leni, taky to vidím tak, že si ty injekce budu píchat sama.
Přítel mi dneska oznámil, že se mnou do CARu na tu konzultaci nepůjde, protože bude zase pracovně pryč :cry: to mě fakt štve, protože si myslím, že by u toho měl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.11.11 22:10

Leni, já ho měla taky jen jednou (5000 j) a bylo mi strašně zle, ráno šavle a v EF na wc další :poblion: to bylo před IUI :nevim: no zato teď jsem píchla 10000 j, tak se bojím 8-o no někde jsem četla, že někomu po něm může být trochu nevolno, ale to jsem četla až potom, když jsem hledala, z čeho že mi to je tak šoufl :pocitac: jestli já budu někdy těhotná, tak mi asi očividně dobře nebude :nevim:
jj, těh. testy zaberou na přivolání vždycky :mrgreen: že mě to nenapadlo, když mi ta ms furt nechtěla dorazit :mrgreen: já ani doma žádný test nemám, kašlu na to, možná po ET počkám až na krev - pokud ms nedorazí dřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí