Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marti na laparku jdu po MS ta by měla přijít 14.11.a jdu do Karviné do nemocnice
bude mi ji dělat můj gynekolog.
Ahoj holky ![]()
Kalerinko tak to ti držím palečky,ať se to podaří a tobě taky Martinko moc vám to přeji
Leni a na tebe myslím také,ať ta MS už příjde ![]()
Katko,
tak nemocnice v Karviné špatnou pověst nemá (narozdíl od té v Havířově, tam jít tak leda umřít
) a navíc je fajn, že tě bude operovat tvůj gyndr., určitě to dobře dopadne a brzo se pak zadaří ![]()
Lucinko, díky za podporu, já ale spíš myslím na svatbu a novou práci, na nějaké těhotnění myšlenky moc nemám ![]()
ahoj holky ![]()
Leni, to snad není možné s tou menstruací
a cítíš se tak, že by už měla přijít?
Katuš, jj, Orlová je tady kousíček ![]()
Marti, to máš super, že budeš celý týden doma a můžeš odpočívat. Dáš nám tady potom svatební fotku?? alespoň na chvíli, pak ji třeba smaž, ale ať se můžeme mrknout, jak ti to slušelo ![]()
Kalerino, držím pěsti pro štěstí. Hlavně hodně odpočívej a mysli pozitivně ![]()
tak článek jsem konečně dopsala
, naložím se do vany a pak budu zas po sto letech řídit od našich octavii - dnes dělám rodičům taxikáře (jsou na nějakém večírku
), jj, kde jsou ty časy, kdy to bylo naopak a oni jezdili třeba pro mě ![]()
Barčo, jestli nebudu na fotkách vypadat jako debil, tak sem nějakou fotku hodím ![]()
Leni, tak co kopec, dalo se to, ne? ![]()
Děvčátka, tak konečně je to tady!!!
![]()
MS ráčila dorazit právě teď, tak jsem vám to musela jít hned napsat!
![]()
Marti, řidiče zvládneš!!
Já jsem na tom kolikrát taky tak, že vozím naše na večírky důchodců.
![]()
Holky, jsem tak ráda, že ta mrška je už tady!!!!
![]()
Doktorovi zavolám ale až zítra..je pozdě, možná už spí..
co myslíte..
Určitě mi neřekne, abych si píchla ještě teď..
Na to se budu psychicky připravovat celý zítřek!!!! ![]()
Leni, jupí, jupí
![]()
podle mě ti řekne, ať začneš s pícháním zítra. Myslíš, že si to píchneš sama a nebo ti pomůže manžel?
Leni, já taky začala píchat až druhý den
doktorovi bych už taky nevolala, beztak by ti řekl, ať začneš zítra, třeba už spí ![]()
tak vidíš, nakonec zabral kopec, kam se na něho hrabe ta trojkombinace vína, vany a sexu, že?
já si před chvílí píchla pregnyl a čekám, že budu zítra zvracet ![]()
Marti, ty z pregnuly zvracíš?
a dotaz mimo mísu - odkud jste měli koláče?
Marti, prd kopec!! Já přesně vím, co zabralo a mršku přivolalo!!!!
Jen jsem si pomyslela, že si zítra ráno udělám těhu test, co kdyby náhodou.. a mrška byla do hoďky tady!!!!!
Tohle zabírá zaručeně každý měsíc!!!!
Mám zaručeně vyzkoušeno!
Jak jsem na to mohla zapomenout????
![]()
Barčo, manža mi s injekcí nepomůžu na 100%!!! Ten se kácí, jen když vidí krev v TV!!!
![]()
I mi to řekl, že ať s ním vůbec nepočítám.. že by omdlel..
![]()
Marti, to je normální, že je ti z pregnylu špatně??? ![]()
Já ho měla jednou a úplně v pohodě.. ![]()
Leni, taky to vidím tak, že si ty injekce budu píchat sama.
Přítel mi dneska oznámil, že se mnou do CARu na tu konzultaci nepůjde, protože bude zase pracovně pryč
to mě fakt štve, protože si myslím, že by u toho měl být.
Leni, já ho měla taky jen jednou (5000 j) a bylo mi strašně zle, ráno šavle a v EF na wc další
to bylo před IUI
no zato teď jsem píchla 10000 j, tak se bojím
no někde jsem četla, že někomu po něm může být trochu nevolno, ale to jsem četla až potom, když jsem hledala, z čeho že mi to je tak šoufl
jestli já budu někdy těhotná, tak mi asi očividně dobře nebude ![]()
jj, těh. testy zaberou na přivolání vždycky
že mě to nenapadlo, když mi ta ms furt nechtěla dorazit
já ani doma žádný test nemám, kašlu na to, možná po ET počkám až na krev - pokud ms nedorazí dřív ![]()