CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
3.11.11 10:42

Holky :mavam:
tak to když doktor řekl,že můžeme mít dvojčata,tak jediné co můj přítel na to řekl je ,,Přečasy a přesčasy" :dance: tk jsem se musela tomu smát :-D dvojčátka bych hrozně moc chtěla,ale budu ráda strašně za to jedno.Holky vím,že je to asi šptané,ale já si pořád říkám,že se aspoň jedno uchytí,snad mě to pak nezkolí,kdyby se to nepovedlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.11.11 11:19

Marti, tak to Ti gratuluji a moc Ti to přeji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.11.11 11:40

andreabul, tak to jdeme na konzultaci ohledně IVF ve stejný den :-) ale já jdu do Eurofertilu.
já jsem se právě holky rozhodla pro jedno, protože sestřenici se teď narodila z IVF dvojčátka - kluk a holka. A Vojtíšek má chudáček zdeformovanou hlavičku, jak mu na ní sestřička tlačila. Teď musí nosit pořád helmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 11:53

Barcho..tak to je mi líto.. :hug:
Vím, že těhu s dvojčátkama je hodně náročné i nebezpečné..
Já ještě nejsem rozhodnuta.. Ale budu asi souhlasit s miláčkem a necháme si jedno. ..no..doufám, že budu mít aspoň nějaká vajíčka, aby bylo vůbec co zavádět!!!!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.11.11 12:00

neboj se Leni, budeš mít vajíček, že nebudeš vědět, co s nima :mrgreen:
a kdy ty začínáš s IVF, promiň, už se tady v tom ztrácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 12:03

Čekám nedočkavě každou chvíli na MS, ale zatím nic. :think:
Pokud dorazí do zítřka, tak začínám píchat zítra večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.11.11 12:10

holky,
nestrašte furt s těma dvojčatama :mrgreen: , já opravdu nechci :zed: …ale třeba nebudu mít kvalitní vajíčka a bude na zavedení aspoň jedno :think:
já mám takový kopr dneska, nechcete za mě někdo ten článek v angličtině napsat? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.11.11 12:11

Leni, tak si dneska dej červené víno, u mě to většinou zabírá.
to je jak na potvoru. Když nechceme, tak si ta rudá mrcha přijde a když potřebujeme, tak nic :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.11.11 12:13

Marti, já mám dneska taky děsný kopr :mrgreen:
musím ještě 20ti zaměstnancům spočítat zahraniční stravné, no nevím, jak to stihnu. Přinejhorším si to vezmu domů.
holky, pijete normálně kávu? někde jsem tady totiž četla, že nepůsobí dobře na vajucha. ale i tak si pořád dávám jednu denně, tak nevím, jestli bych ji neměla přestat pít úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
3.11.11 12:15

Baruš s tou MS máš pravdu,to je jak zákon schválnosti :cert: Minulý měsíc jsem to měla opožděńé o 14 dní a teď skoro o týden :cert: a s tou kávou to nevadí,no aspoň si to teda myslím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.11.11 12:20

tak já bez kafe nefunguju, mám kávu strašně ráda (většinou jsem pila tak 4 denně), ale piju jen dvě denně :think: snad to tak moc nevadí, ne? horší jsou cigarety a tvrdý chlast :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
3.11.11 12:20

Marťo parádička ak sa nepodarí těhu dude nová práca :dance:

my sme ešte neviedli debatu na téme 2, alebo jedno, ja som si myslela, že dáme dve, ale neviem. Ja by som to mala radšej pri jednom, ale neviem či mi to doktor dovolí. Mám vysoký tlak a teraz sa mi to zhoršilo a moc možností na liečenie tehotných nie je a do toho astma :-?

Konévko tehot testy majú roznu cytlivosť, niektoré sú pozitívne od 20 IU a niektoré už od 10 IU tak ešte stále máš šancu na 2 čiarky :mrgreen:

Dubinko myslím, že nie sme až teké silné. Ja si pri počítači aj pobrečím (hlavne terez keď mám nervy na pochode)aj s Marťou som to prežívala. Mne moc pomáha, že som objavila túto diskuziu a vidím, že viac ľudí má podobný problém. :roll: Bolo fajn, že sme sa aj videli a tak za príspevkom vidím konkrétnu osobu.

Leni ja som 9.11. na 9:45 tak sa asi neuvidíme. Kedy máš štátnice?

Kedy bude srazíček, mám chuť na Míša řezy :-P ?

Andy ako dlho musíš čakať po laparo kým začnete stimulovať?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 12:21

Kafe nevím.. :nevim:
Já jsem se ještě nenaučila ho pít.. :oops:
Ale meltu s mlíčkem si dávám každé ráno k snídani :palec: :-D
Jo..a červené vínko dnes zkusím!!! :palec: Škoda, že jsem to už nevěděla včera.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.11.11 12:30

Leni a vlez si do vany :palec: červené vínko mi nakonec pomohlo, ale moc ho nemusím, takže jsem pak zbytek (půl flašky) musela vylít do dřezu :mrgreen: a vanu bohužel nemáme, ale prý pomáhá (já jsem „vanový“ typ a přítel zase „sprcháčový“, prý až si na to našetřím, můžu nechat sprcháč předělat na vanu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.11.11 13:20

holky, na tu rudou mrchu je nejlepší kombinace: horká vana, červené víno a sex. To jako fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí