Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, to je mi líto, že vám IUI nevyšlo…Taky jsem měla v plánu jít na to 3 x po sobě, ale když to napoprvé nevyšlo, tak jsem se v práci tak sesypala, že jsem si říkala, že příště už na to nejdu. Člověk do toho vloží hodně energie a pak nic z toho. Je tam malá šance úspěchu, to mě taky odrazuje.
Konévko
a není na test ještě moc brzo?
Dubinko, nezoufej, každý chlap to prožívá jinak, ikdyž mnohdy tvrdí, že to vůbec neprožívají, opak je pravdou
prostě potřebuje i on oddych a nabrat psychické síly ![]()
mě přítel strašně uklidňuje, on je vůbec moc klidný a hodný člověk a já jsem nervák a hysterka k tomu ![]()
Marti, gratuluju
. teď alespoň víš, že něco krásného tě po novém roce čeká - buď mimi a nebo práce ![]()
Marti já právě nevím
V pondělí byl folík, ve středu už ne, takže kdyby ovu byla v úterý, tak to je dneska 10DPO a to už by mohlo něco jít vidět, ne? ![]()
Barčo,
já jsem taky už chtěla ivf, páč to iui pro mě bylo hrozné na psychiku, byla jsem z toho akorát vynervovaná, furt kontroly, stresy, jestli něco vyroste, pak zas to čekání na výsledek a šance jen nějakých 12%, to mi za to nestálo ![]()
Dubinko..tak jak holky píšou..chlapi jsou prostě „jiní“. Nech ho to trochu vstřebat, on když uvidí, jak se trápíš, tak tě nakonec podpoří..uvidíš.. ![]()
barchaa píše:
Marti, gratuluju. teď alespoň víš, že něco krásného tě po novém roce čeká - buď mimi a nebo práce
Marti, úžasná zpráva!!! Tak teď určitě prcek bude, když tě vzali do práce, to si piš!!!
![]()
Konévko,
10.DPO by mohlo něco jít vidět, ale jistější je až po 14.DPO, takže hlavu vzhůru
vždyť některé mají pozitivní test až týden po plánované menstruaci ![]()
Leni, no já si říkám, že to tak v životě je, že buď všechno, anebo nic ![]()
Příspěvek upraven 28.01.13 v 08:24
Marti..tak jsi rozhodnuta si nechat zavést 2 embryjka??
Já o tom diskutovala s manžou..a on chce jen 1..
A já samozřejmě chci 2!!!
Jo..a něco o té Opavě říkal taky manža..že pokud to budou dvojčata, tak tam skončí..
![]()
Proto nechce o zavádění dvou ani slyšet… ![]()
Leni, tak se aspoň s tvým mužem seznámím když už budem spolu v Opavě
necháme si zavést dva kousky, přítel mě překecal
ale já původně taky chtěla jen jedno ![]()
No..už se vidím, jak si dáváme dostaveníčko v cukrárně s těma kočárama pro dvojčata..
![]()