Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky ![]()
Martinko ráda jsem tě viděla,zrovna mi dobrala krev,když jsem tě viděla a hned jsem za tebou valila
jsem moc ráda,že to vše dopadlo dobře,mysleli jsme s mamčou na tebe
Dneska mi bral krev jestli nejsem těhotná,ale to určitě nejsem,před chvíli jsem to dostala
a jsem ráda,pač v pátek bych měla jít na krev a začít píchat a tak kdybych to do pátku nedostala protáhlo by se to,tak mu budu kolem 2h volati
Lucinko, tak aspoň, že ti už ms dorazila
- to čekání na ni, když si je ženská stoprocentně jistá, že těhotná není, je na palici ![]()
Barčo, OPU bude s největší pravděpodobností v pondělí a ET ve středu (prodl. kultivaci nechceme kvůli té svatbě, abych mohla aspoň tři dny polehávat) ![]()
Marti, tak to je fajn, že to stihnete tak akorát. Na svatbě už budete tři
potom budete mimču vyprávět, že na svatbě už jsi ho měla v bříšku.
my jdeme do CAR příští týden v pátek naplánovat IVF, snad potom začnu stimulovat co nejdříve, aby se to stihlo do svátků, nevím, jak mají v CAR potom zavřeno. Raději teď nebudu brát utrogestan a počkám, co mi řekne Jaroš. Jedině po utrogestanu mi chodí menstruace jako hodinky. Antikoncepci raději nechci.
Barčo, tak to je fajn, že to stihnete ještě letos, když příští rok už budou zavádět jeden kousek ![]()
jj, antikoncepci mi ani nepřipomínej, kvůli té to mám posunuté tak natěsno před svatbou
po utrogestanu mi ms taky chodí jak hodinky ![]()
Marti, ale my uvažujeme, že si necháme zavést jen jedno. Myslíš, že je to velký risk?
Ahoj holky,
Marti tak to je super, že to tak vyšlo ![]()
Holky jestli mi nevyjde IUI, tak příští rok půjdu na IVF, ale moc jako nerozumím tomu, jak to Jaroš docílí, aby MS přišla dle jeho ordinačních hodin?
To mi jako třeba zkrátí cyklus, nebo co?
Marti tak to je super že tě Jaroš potěšil ![]()
AMH u mě bylo součástí HP já síce ovuluji ale až tak stará s myslím nejsem.
Jinak každá žena má už daný počet vajíček od narození tak je úplně jedno jestli stará nebo mladá.Někdy může mít snížené AMH i 25 letá žena.
Barčo,
já jsem původně taky zvažovala, že si nechám zavést jen jedno, ale přítel mě překecal
, o něco větší šance to asi je, ale stejně si myslím, že buď se to chytne vše nebo nic, mám prostě takový pocit
a jelikož mi někdy před deseti lety jedna cikánka předpověděla, že budu mít dvojčata, tak se toho fakt děsím
respektive my bychom chtěli třeba i tři děti, ale postupně…teď budem ovšem rádi i za jedno ![]()
Konévko, tělu neporučíš (já jsem toho důkazem), takže pan doktor může plánovat co chce, ale stejně ms přijde, kdy se jí chce a nervama se to ještě posune
takže to neřeš, jak to vyjde, tak to vyjde a oni se přizpůsobí ![]()
ahoj Katko
,
jj, dr. Jaroš mě potěšil, je moc fajn
narozdíl od mojí obvoďačky, která je sice taky fajn, ale vyplašila mě a už mi chtěla psát antibiotika (to se mi nelíbí, dneska píšou ATB bez jakéhokoliv vyšetření stěrů) ![]()
to se musím příště zeptat na to AMH, docela by mě to zajímalo
mě v EF udělali HP, tak třeba ten výsledek mám a ani nevím ![]()
za chvíli jdem dojednat detaily svatebního dortu, tak jsem zvědavá, jak bude nakonec vypadat ![]()
Marti tak to ti budu držet palečky a určitě to dopadne dobře
a jak už myslím psala Barča na svatbě už bude 3 a nebo 4
Baruš to je dobře,že to stihneš ještě letos.V pátek jdu tedy na krev a na další postupy ![]()
jj Luci, jsem ráda, že to stihneme ještě letos. Jsem nervozní i natěšená zároveň, tož uvidíme ![]()
Luci, a ty si necháš zavést jedno nebo dvě?
Baruš určitě si nechám zavést 2,neváhali jsme s přítelem nad jedním.Chceme 2 ![]()
Katko mi AMH dělali taky v EF a zvlášť, nepatří mezi klasické výsledky HP. Je to nějaké speciální vyšetření, musím na výsledky čekat 14 dní. A mi ho jaroš bral kvůli toho že jsme měla vysoké FSH…
Marti to je super že to nakonec dopadlo dobře ![]()