CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
2.11.11 12:35

Ahojky holky :mavam:
Martinko ráda jsem tě viděla,zrovna mi dobrala krev,když jsem tě viděla a hned jsem za tebou valila :dance:jsem moc ráda,že to vše dopadlo dobře,mysleli jsme s mamčou na tebe :kytka: Dneska mi bral krev jestli nejsem těhotná,ale to určitě nejsem,před chvíli jsem to dostala :dance: :dance: a jsem ráda,pač v pátek bych měla jít na krev a začít píchat a tak kdybych to do pátku nedostala protáhlo by se to,tak mu budu kolem 2h volati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.11.11 12:36

Marti, a kdy asi půjdeš na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.11.11 13:04

Lucinko, tak aspoň, že ti už ms dorazila :dance: - to čekání na ni, když si je ženská stoprocentně jistá, že těhotná není, je na palici :zed:
Barčo, OPU bude s největší pravděpodobností v pondělí a ET ve středu (prodl. kultivaci nechceme kvůli té svatbě, abych mohla aspoň tři dny polehávat) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.11.11 13:05

Barčo, a co tebe vlastně čeká? Budete zkoušet další IUI? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.11.11 13:26

Marti, tak to je fajn, že to stihnete tak akorát. Na svatbě už budete tři :-) potom budete mimču vyprávět, že na svatbě už jsi ho měla v bříšku.
my jdeme do CAR příští týden v pátek naplánovat IVF, snad potom začnu stimulovat co nejdříve, aby se to stihlo do svátků, nevím, jak mají v CAR potom zavřeno. Raději teď nebudu brát utrogestan a počkám, co mi řekne Jaroš. Jedině po utrogestanu mi chodí menstruace jako hodinky. Antikoncepci raději nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.11.11 13:30

Barčo, tak to je fajn, že to stihnete ještě letos, když příští rok už budou zavádět jeden kousek :palec:
jj, antikoncepci mi ani nepřipomínej, kvůli té to mám posunuté tak natěsno před svatbou :pocitac: po utrogestanu mi ms taky chodí jak hodinky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.11.11 13:32

Marti, ale my uvažujeme, že si necháme zavést jen jedno. Myslíš, že je to velký risk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.11.11 13:47

Ahoj holky,
Marti tak to je super, že to tak vyšlo :palec:
Holky jestli mi nevyjde IUI, tak příští rok půjdu na IVF, ale moc jako nerozumím tomu, jak to Jaroš docílí, aby MS přišla dle jeho ordinačních hodin? :nevim: To mi jako třeba zkrátí cyklus, nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.11.11 13:52

Marti tak to je super že tě Jaroš potěšil :palec:
AMH u mě bylo součástí HP já síce ovuluji ale až tak stará s myslím nejsem.
Jinak každá žena má už daný počet vajíček od narození tak je úplně jedno jestli stará nebo mladá.Někdy může mít snížené AMH i 25 letá žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.11.11 13:54

Barčo,
já jsem původně taky zvažovala, že si nechám zavést jen jedno, ale přítel mě překecal :lol: , o něco větší šance to asi je, ale stejně si myslím, že buď se to chytne vše nebo nic, mám prostě takový pocit :think: a jelikož mi někdy před deseti lety jedna cikánka předpověděla, že budu mít dvojčata, tak se toho fakt děsím :pocitac: respektive my bychom chtěli třeba i tři děti, ale postupně…teď budem ovšem rádi i za jedno :cry:
Konévko, tělu neporučíš (já jsem toho důkazem), takže pan doktor může plánovat co chce, ale stejně ms přijde, kdy se jí chce a nervama se to ještě posune :jazyk: takže to neřeš, jak to vyjde, tak to vyjde a oni se přizpůsobí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.11.11 14:00

ahoj Katko :mavam: :kytka: ,
jj, dr. Jaroš mě potěšil, je moc fajn :palec: narozdíl od mojí obvoďačky, která je sice taky fajn, ale vyplašila mě a už mi chtěla psát antibiotika (to se mi nelíbí, dneska píšou ATB bez jakéhokoliv vyšetření stěrů) :zed:
to se musím příště zeptat na to AMH, docela by mě to zajímalo :think: mě v EF udělali HP, tak třeba ten výsledek mám a ani nevím :mrgreen:
za chvíli jdem dojednat detaily svatebního dortu, tak jsem zvědavá, jak bude nakonec vypadat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
2.11.11 14:35

Marti tak to ti budu držet palečky a určitě to dopadne dobře :palec: a jak už myslím psala Barča na svatbě už bude 3 a nebo 4 :dance: Baruš to je dobře,že to stihneš ještě letos.V pátek jdu tedy na krev a na další postupy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.11.11 14:39

jj Luci, jsem ráda, že to stihneme ještě letos. Jsem nervozní i natěšená zároveň, tož uvidíme :-)
Luci, a ty si necháš zavést jedno nebo dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
2.11.11 15:58

Baruš určitě si nechám zavést 2,neváhali jsme s přítelem nad jedním.Chceme 2 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
2.11.11 16:08

Katko mi AMH dělali taky v EF a zvlášť, nepatří mezi klasické výsledky HP. Je to nějaké speciální vyšetření, musím na výsledky čekat 14 dní. A mi ho jaroš bral kvůli toho že jsme měla vysoké FSH…
Marti to je super že to nakonec dopadlo dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí