Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, já jsem platila za pobyt, i když to byl jen jeden den. Je to soukromá klinika. ![]()
vanejka píše:
Andrejko a za čo si platila? Ja som bola na laparo tiež a neplatila som nič iba za pobyt nechali si ma tam dva dni.![]()
Jéé Marťa ty budeš mať, úrodičku a držím palce, nech sa to podarí v dobrom termíne.
Katko je to škoda, ale snáď nabudúce sa to podarí.
Leni a ako pokračuješ ty? Už si picháš?
Ja som zvadavá čo bude zajtra, idem na kontrolu
Marti, ale ty jsi měla velikost folikulů 12mm už včera..?? To ti antagonisty nedal? Zítra tím pádem bys měla už mít folíky dost velké a ve čtvrtek by to molo vyjít na pregnyl..co?? ![]()
????
Cože?????
Fakt je mladší??? Tak to jsme teda ještě kočky!!
![]()
Katka1311 píše:
Leni,ta blondýna je mladší než já.
Leni a byla si na správném místě? ![]()
Jinak co jsou to antagonisty?Asi jsem debil
.Já stimulovala jen Menopurem ničím jiným.
Kačko, snad jsem byla správně!! ![]()
No a..neumím to přesně odborně vysvětlit, ale cca zjednodušeně - antagonisty zabraňují přestimulování vaječníků.
Hned jak mi jej sestry v CAR vydali tak za 10 lahviček 3000,–
To jsem měla málo tak jsem ještě dokupovala ale už za plnou cenu tak další 4tis.
+Pregnyl 2×5000j 280,– a Cetrotide 600?-
Teda holky toľko príspevkov, normálne nestíham ![]()
DC, neviem, od 16DC som začala užívať Norethisteron a neviem či zajtra začnem pichať, alebo budeme čakať na MS
Ja skoru nemám menzes iba špinenie a ťažko sa počíta kedy to začne ![]()
Lucko, nebo Katko
zajtra idem na 9:15, ale budem tam skoršie, mám čierny kabát a čierne kalhoty a halenku skoro tehotenskú biela s nejakým vzorom. Strašne som pribrala ![]()
Budem po nočnej a možno trošku v letargii ![]()
holky,
je to v hajzlu, v krvi mám zvýšené leukocyty (14, normální je do 10)
já je mám, ikdyž jsem zdravá, kolem 10
a obvoďačka mi říkala, že to už je tak na antibiotika, ale mě nic není, nesmrkám, nekašlu, v krku mě nebolí, teplotu nemám a cítím se dobře
tak mi dala ty výsledky s sebou a zítra se mám poradit s dr. v caru, co s tím ![]()
proč se mi furt všechno se.e? ten nahoře mi furt hází klacky pod nohy a zkouší, kolik vydržím…jenže já už prostě nemůžu
prý se to možná bude muset posunout, takže prachy jako kdybych spláchla do záchoda ![]()
jinak mám ale vše ostatní v pořádku, jen ty blbé leukocyty, asi si budu muset najít car, kde předoperační nevyžadujou ![]()
dr. mi říkala, ať se nenervuju, jinak se mi to ještě zvýší, tak si říkám, jestli to nemám z těch všech stresů (svatba, škola, hledání práce)
strašně se bojím, co mi zítra dr. Jaroš poví, ani se mi tam nechce jít, jen tu bulím u počítače ![]()
Martinko..neplakej..
![]()
Já sice nevím, co to znamená zvýšené leukocyty.., ale snad s tím půjde něco udělat!!???
Znamená to, že ti nebudou moci dát narkozu???
Nějaké léky by to snad mohly spravit?? ![]()
Leni,
znamená to, že je v těle nějaký asi zánět a to se brání zvýšením bílých krvinek, bude problém s anestezií asi, ikdyž já rýmu ani kašel nemám, tak nevím, proč bych to nemohla podstoupit
klidně kdyby mi vajca odebrali, oplodnili a zmrazili a až budu mít krev ok, tak pak by byl KET
jenže s takovou ani nevím, jestli mi je odeberou, jestli mě vůbec uspí ![]()
Ach jo.. tak to je problém..
![]()
Snad přijde zítra doktor s nějakou zázračnou radou, co s tím udělat.. ![]()
Nechceš mu zavolat ještě teď?? Možná se zbytečně stresuješ..
![]()
Nechci, beztak tuším, že mi řekne, že je to v pytli ![]()
takže jdu hledat na netu car, kde nemusí být předoperační, ať napříště víme ![]()