CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
1.11.11 10:38

Leni,ta blondýna je mladší než já :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
1.11.11 10:40

Ahojky, já jsem platila za pobyt, i když to byl jen jeden den. Je to soukromá klinika. :-)

vanejka píše:
Andrejko a za čo si platila? Ja som bola na laparo tiež a neplatila som nič iba za pobyt nechali si ma tam dva dni. :think:

Jéé Marťa ty budeš mať, úrodičku a držím palce, nech sa to podarí v dobrom termíne. :palec:

Katko je to škoda, ale snáď nabudúce sa to podarí.

Leni a ako pokračuješ ty? Už si picháš?

Ja som zvadavá čo bude zajtra, idem na kontrolu :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 10:43

Marti, ale ty jsi měla velikost folikulů 12mm už včera..?? To ti antagonisty nedal? Zítra tím pádem bys měla už mít folíky dost velké a ve čtvrtek by to molo vyjít na pregnyl..co?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 10:45

???? 8-o 8-o Cože????? 8-o 8-o Fakt je mladší??? Tak to jsme teda ještě kočky!! :palec: :palec: :palec: :mrgreen:

Katka1311 píše:
Leni,ta blondýna je mladší než já :mrgreen: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 10:47

Leni a byla si na správném místě? :lol:
Jinak co jsou to antagonisty?Asi jsem debil :think: .Já stimulovala jen Menopurem ničím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 10:53

Kačko, snad jsem byla správně!! :wink:
No a..neumím to přesně odborně vysvětlit, ale cca zjednodušeně - antagonisty zabraňují přestimulování vaječníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 10:54

Kačko, kolik jsi doplácela za Menopur??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.11.11 11:05

Hned jak mi jej sestry v CAR vydali tak za 10 lahviček 3000,–
To jsem měla málo tak jsem ještě dokupovala ale už za plnou cenu tak další 4tis. 8-o +Pregnyl 2×5000j 280,– a Cetrotide 600?-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
1.11.11 11:30

Teda holky toľko príspevkov, normálne nestíham :-P

DC, neviem, od 16DC som začala užívať Norethisteron a neviem či zajtra začnem pichať, alebo budeme čakať na MS :mrgreen: Ja skoru nemám menzes iba špinenie a ťažko sa počíta kedy to začne :?:
Lucko, nebo Katko :roll: zajtra idem na 9:15, ale budem tam skoršie, mám čierny kabát a čierne kalhoty a halenku skoro tehotenskú biela s nejakým vzorom. Strašne som pribrala :poblion:
Budem po nočnej a možno trošku v letargii :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 12:33

holky,
je to v hajzlu, v krvi mám zvýšené leukocyty (14, normální je do 10) :zed: já je mám, ikdyž jsem zdravá, kolem 10 :nevim: a obvoďačka mi říkala, že to už je tak na antibiotika, ale mě nic není, nesmrkám, nekašlu, v krku mě nebolí, teplotu nemám a cítím se dobře :nevim: tak mi dala ty výsledky s sebou a zítra se mám poradit s dr. v caru, co s tím :pocitac:
proč se mi furt všechno se.e? ten nahoře mi furt hází klacky pod nohy a zkouší, kolik vydržím…jenže já už prostě nemůžu :cry: prý se to možná bude muset posunout, takže prachy jako kdybych spláchla do záchoda :roll:
jinak mám ale vše ostatní v pořádku, jen ty blbé leukocyty, asi si budu muset najít car, kde předoperační nevyžadujou :pocitac:
dr. mi říkala, ať se nenervuju, jinak se mi to ještě zvýší, tak si říkám, jestli to nemám z těch všech stresů (svatba, škola, hledání práce) :zed: strašně se bojím, co mi zítra dr. Jaroš poví, ani se mi tam nechce jít, jen tu bulím u počítače :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 12:41

Martinko..neplakej.. :hug: :hug: :hug: :hug:
Já sice nevím, co to znamená zvýšené leukocyty.., ale snad s tím půjde něco udělat!!???
Znamená to, že ti nebudou moci dát narkozu???
Nějaké léky by to snad mohly spravit?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 12:45

Leni,
znamená to, že je v těle nějaký asi zánět a to se brání zvýšením bílých krvinek, bude problém s anestezií asi, ikdyž já rýmu ani kašel nemám, tak nevím, proč bych to nemohla podstoupit :-( klidně kdyby mi vajca odebrali, oplodnili a zmrazili a až budu mít krev ok, tak pak by byl KET :nevim: jenže s takovou ani nevím, jestli mi je odeberou, jestli mě vůbec uspí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.11.11 12:52

Ach jo.. tak to je problém.. :think: :hug: :hug: :hug:
Snad přijde zítra doktor s nějakou zázračnou radou, co s tím udělat.. :think:
Nechceš mu zavolat ještě teď?? Možná se zbytečně stresuješ.. :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 12:55

Nechci, beztak tuším, že mi řekne, že je to v pytli :pocitac:
takže jdu hledat na netu car, kde nemusí být předoperační, ať napříště víme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
1.11.11 12:57

tak ve Zlíně žádné předoperační vyšetření nechtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí