CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
25.10.11 12:32

Vanejko, ano, Puregon je to pero, co jsme se o něm bavily. A na vše ostatní ti odpovím ve čtvrtek - zítra jdu na kontrolu a na rozumy, jaký bude další postup, tak budu zase o něco chystřejší. :wink:

vanejka píše:
Kačko vítej medzi nami snažiacimi sa dievčatami :kytka:
AMH mi brali v EF a hodnotu som mala 0,2
Teraz užívam Norethisteron do 31.10. a 2.11. mám ísť na kontrolu a začnem s Puregonom.
Holky jak je to s Puregonom to je to pero? Pichám si to sama? A kedy sa za to platí? A ako dlho to asi bude a čo nasleduje potom? Mám tiež protokol s antagonistami. Potom si asi budem picheť ešte niečo?
Marti je to to o čom sme sa bavili na srazíku?
Ja viem, že mi to vysvetlia, ale chcem aspoň predbežne vedieť čo ma čaká. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
25.10.11 12:38

Leni tak už si asik začneš píchat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 12:39

Holky,

děkuji všem za přijetí do klubu:-) určitě se mi bude takhle snáze překonávat ,,neúspěchy" a naopak se ještě více radovat z úspěchů nejen mých, ale i těch Vašich :-) a věřím že ty úspěchy budou :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
25.10.11 12:56

Luci, ještě mám pár tabletek antikoncepce.. tak uvidím, co mi zítra pak doktor řekne. :think:
Vidím to na příští týden, že bych mohla začít.. :think: :wink:

Lucinka7 píše:
Leni tak už si asik začneš píchat ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
25.10.11 16:29

Leni tak to možná začneme teda stejně :lol: uvidíš,co ti řekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
25.10.11 20:01

Holky zdravim Vás,
dlouho jsem tady nebyla… mam ted cas rozvrhnuty na minuty :o) skola, prace…
az budu mit vice casu tak si vas zpetne doctu, vidim, ze tady pribylo mnoho novych snazilek..
Lenulko, vidim, ze ses posunula zase o kousek dal.. jen tak dal…
Prisla jsem se Vam pochlubit… tehotna zatim nejsem :zed:
ale byla jsem dnes na vstupni konzultaci v Reprofitu v Olmiku… nakonec jsem se rozhodla zmenit CAR… hlavnim duvodem byla provozni doba EF (PO, ST, PA a vzdy jen dopol.) jsem si nemohla v praci dovolit… :-(
Jsem z nej nadsena, doufam ze mi prinese stesti, stejne jako orchidejce… al eto predbiham, zatim jsme zase na zacatku :-)
Vam drzim pesti at se vam uz zadari.. nejlepsi reklama pro EF je uspech. Pa

• Citovat
  • Upravit
10978
26.10.11 06:26

ELLO tak snáď zmena pomože a budú dve čiarky na teste :srdce:

je fajn, že máme niekto založil túto diskuziu aspoň vieme, že podobný problém má viac ľudí a možme si predávať skúsenosti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
26.10.11 06:27

LENI ja idem 2.11. a asi začnem s Puregonom tak možno začneme spolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.10.11 06:59

Vanejko, já jsem se rozhodla pro Menopur. Je to moje úplně první stimulace, tudíž se bude teprve zkoušet, zda budu reagovat, tak jsme se s manžou domluvili, že začneme tou nejlevnější variantou..
A nevím, proč, ale stále mám takový pocit, že to na poprvé nevyjde, tak i toto je důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.10.11 07:12

Ahoj Ello!
Tak budu držet pěsti, ať ti to vyjde!! Jak jde škola?? Už všechno umíš?? :-D Já se za chvíli začínám učit na státnice, tak už mě to začíná strašit.. :jazyk:
Jinak já mám taky velký problém s „úředníma hodinama“ v EF.
Ale zatím se snažím se sestřičkou vždy nějak domluvit.. :think: :wink:
Uvidíme, jak budu zvládat docházet na kontroly během IVF.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.10.11 07:35

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
tak to já budu od vás o kousek napřed, ke konci příštího týdne (teda pokud vše dobře půjde) už budu mít odběr vajíček :think: včera jsem si ten puregon nějak blbě píchla, že mi tekla krev, tak snad to dneska bude lepší :mrgreen:
zítra jedu konečně pro ségru na letiště do Krakova a v pátek jdem teprve shánět svatební šaty, to bude panečku adrenalín - dva týdny před svatbou :mrgreen:
Leni, ty si taky myslíš, že první pokus nevyjde? to jsme na tom stejně 8-o
Vanejko, čím budeš stimulovat ty? :think:
Ello, přeju hodně štěstí v Reprofitu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.10.11 07:52

Ahoj Marti!!
To ale nemyslíš svatební šaty pro sebe!!!!!????? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.10.11 08:09

jj, myslím svatební šaty pro mě dva týdny před svatbou :mrgreen: vím, že riskuju, ale není boha, abych se do nějakých někde nenarvala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
26.10.11 09:12

Marťo ty si určite s výberom čakala na ségru, aby si mala dorovod že jo.
Jak zvládaš to pichanie? ja som videla video na nete a moc sa mi to nepáčilo :poblion:

Leni hodně zdaru do učenia a pevné nervy ja som to absovlvovala v červnu a tiež pri práci.

Ja som sa rozhodla pre Puregon, pretože mám iba jeden pokus, potom ideme do darovaných :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.10.11 09:26

Vanejko,
oproti fostimonu je ten puregon pohodička, vůbec to nebolí a v klidu si to sama píchám :dance: sice poprvé jsem chvilku váhala, jestli to zvládnu sama sebe píchnout, ale fakt to nic není :dance: pokud je to váš jediný pokus s vlastníma, tak je dobře, že jdete do puregonu, radši si připlatit a mít jistotu, že pro to člověk udělal vše :dance:
jo, s šatama čekám na ségru, aby mi poradila :-D sice z toho jsem nervní, ale ona mě poprosila, abych na ni počkala, že mi jako můj svědek chce s šatama pomoct a poradit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí