Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vanejko, ano, Puregon je to pero, co jsme se o něm bavily. A na vše ostatní ti odpovím ve čtvrtek - zítra jdu na kontrolu a na rozumy, jaký bude další postup, tak budu zase o něco chystřejší. ![]()
vanejka píše:
Kačko vítej medzi nami snažiacimi sa dievčatami
AMH mi brali v EF a hodnotu som mala 0,2
Teraz užívam Norethisteron do 31.10. a 2.11. mám ísť na kontrolu a začnem s Puregonom.
Holky jak je to s Puregonom to je to pero? Pichám si to sama? A kedy sa za to platí? A ako dlho to asi bude a čo nasleduje potom? Mám tiež protokol s antagonistami. Potom si asi budem picheť ešte niečo?
Marti je to to o čom sme sa bavili na srazíku?
Ja viem, že mi to vysvetlia, ale chcem aspoň predbežne vedieť čo ma čaká.
děkuji všem za přijetí do klubu:-) určitě se mi bude takhle snáze překonávat ,,neúspěchy" a naopak se ještě více radovat z úspěchů nejen mých, ale i těch Vašich
a věřím že ty úspěchy budou
![]()
Luci, ještě mám pár tabletek antikoncepce.. tak uvidím, co mi zítra pak doktor řekne. ![]()
Vidím to na příští týden, že bych mohla začít..
![]()
Lucinka7 píše:
Leni tak už si asik začneš píchat ne?
Holky zdravim Vás,
dlouho jsem tady nebyla… mam ted cas rozvrhnuty na minuty
) skola, prace…
az budu mit vice casu tak si vas zpetne doctu, vidim, ze tady pribylo mnoho novych snazilek..
Lenulko, vidim, ze ses posunula zase o kousek dal.. jen tak dal…
Prisla jsem se Vam pochlubit… tehotna zatim nejsem ![]()
ale byla jsem dnes na vstupni konzultaci v Reprofitu v Olmiku… nakonec jsem se rozhodla zmenit CAR… hlavnim duvodem byla provozni doba EF (PO, ST, PA a vzdy jen dopol.) jsem si nemohla v praci dovolit… ![]()
Jsem z nej nadsena, doufam ze mi prinese stesti, stejne jako orchidejce… al eto predbiham, zatim jsme zase na zacatku ![]()
Vam drzim pesti at se vam uz zadari.. nejlepsi reklama pro EF je uspech. Pa
ELLO tak snáď zmena pomože a budú dve čiarky na teste ![]()
je fajn, že máme niekto založil túto diskuziu aspoň vieme, že podobný problém má viac ľudí a možme si predávať skúsenosti ![]()
LENI ja idem 2.11. a asi začnem s Puregonom tak možno začneme spolu ![]()
Vanejko, já jsem se rozhodla pro Menopur. Je to moje úplně první stimulace, tudíž se bude teprve zkoušet, zda budu reagovat, tak jsme se s manžou domluvili, že začneme tou nejlevnější variantou..
A nevím, proč, ale stále mám takový pocit, že to na poprvé nevyjde, tak i toto je důvod.
Ahoj Ello!
Tak budu držet pěsti, ať ti to vyjde!! Jak jde škola?? Už všechno umíš??
Já se za chvíli začínám učit na státnice, tak už mě to začíná strašit.. ![]()
Jinak já mám taky velký problém s „úředníma hodinama“ v EF.
Ale zatím se snažím se sestřičkou vždy nějak domluvit..
![]()
Uvidíme, jak budu zvládat docházet na kontroly během IVF.. ![]()
ahoj holky
,
tak to já budu od vás o kousek napřed, ke konci příštího týdne (teda pokud vše dobře půjde) už budu mít odběr vajíček
včera jsem si ten puregon nějak blbě píchla, že mi tekla krev, tak snad to dneska bude lepší ![]()
zítra jedu konečně pro ségru na letiště do Krakova a v pátek jdem teprve shánět svatební šaty, to bude panečku adrenalín - dva týdny před svatbou ![]()
Leni, ty si taky myslíš, že první pokus nevyjde? to jsme na tom stejně ![]()
Vanejko, čím budeš stimulovat ty? ![]()
Ello, přeju hodně štěstí v Reprofitu ![]()
Ahoj Marti!!
To ale nemyslíš svatební šaty pro sebe!!!!!????? ![]()
jj, myslím svatební šaty pro mě dva týdny před svatbou
vím, že riskuju, ale není boha, abych se do nějakých někde nenarvala ![]()
Marťo ty si určite s výberom čakala na ségru, aby si mala dorovod že jo.
Jak zvládaš to pichanie? ja som videla video na nete a moc sa mi to nepáčilo ![]()
Leni hodně zdaru do učenia a pevné nervy ja som to absovlvovala v červnu a tiež pri práci.
Ja som sa rozhodla pre Puregon, pretože mám iba jeden pokus, potom ideme do darovaných
![]()
Vanejko,
oproti fostimonu je ten puregon pohodička, vůbec to nebolí a v klidu si to sama píchám
sice poprvé jsem chvilku váhala, jestli to zvládnu sama sebe píchnout, ale fakt to nic není
pokud je to váš jediný pokus s vlastníma, tak je dobře, že jdete do puregonu, radši si připlatit a mít jistotu, že pro to člověk udělal vše ![]()
jo, s šatama čekám na ségru, aby mi poradila
sice z toho jsem nervní, ale ona mě poprosila, abych na ni počkala, že mi jako můj svědek chce s šatama pomoct a poradit ![]()